Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 04:34:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginuo poljski predsednik Leh Kačnski  (Pročitano 13552 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
tebi je to nemoguce objasniti Smile
Zasto je nemoguce?
Da bi nesto mogao da objasnis, moras pznavati materiju.
Moje misljenje je da je ti ne znas,pa zato i nemozes da objasnis.
Najcesci faktor avionezgoda je upravo ljudski faktor.veoma je verovatno,da prilikom pripremnih radnji za sletanje,pilot nije odradio sve po proceduri,i na stetu procedure,postupao je po rutini.
Oglusujuci se od tornja i oslonjajuci se na svoje iskustvo,veoma je moguce da se desi ovo sto se desilo.Ali,isto tako.Taj ljudski faktor ili greska,je veoma sirok teren za podmetanje i zloupotrebu.
Komunikacija izmedju posade i vaz.vlasti zapisana je u crnoj kutiji,kao i komunikacija izmedju same posade.TU-154M je sve samo nije nepouzdan aparat,a meteo uslovi prilikom sletanja istog su vise nego rutinska stvar.Sta se desilo,verovatno znacemo samo kroz zvanicno saopstenje istrazne komisije,koje ce opet biti izfiltrirano.Obicno posade,koje prevoze delegacije od visokog znacaja su veoma uigrani timovi,kojima ekstremne situacije,nisu i ne mogu da budu faktor iznenadjenja!
Meni bas lici na veoma zbunjujucu situaciju,da se desi takva nesreca sa takvom delegacijom,koja je po prioritetu vaznosti u tom trenutku na nebu Rusije bila odmah iza leta ruskog predsednika.
Inace imam CPL dozvolu za upravljenje avionima ULA kategorije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
njemu je nemoguce objasniti zato sto se sprda na svakoj temi,a ti si kako vidim shvatio,nepostovanje procedure i kontrole leta nije pravilo u aviosaobracaju vec se moze reci izuzetak,svaka cast na dozvoli, ja imam rodjaka koji je u pilotskim krugovima sad leti za neke arape
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
njemu je nemoguce objasniti zato sto se sprda na svakoj temi,a ti si kako vidim shvatio,nepostovanje procedure i kontrole leta nije pravilo u aviosaobracaju vec se moze reci izuzetak,svaka cast na dozvoli, ja imam rodjaka koji je u pilotskim krugovima sad leti za neke arape
Ne nisam svatio,tako kazu zvanicne vazduhoplovne i istrazne vlasti,da je bilo nepostovanja procedure,prilikom sletanja.Moguce?Ali,opet je u pitanju bila veoma iskusna posada,kao i
modifikovani TU-154M,koji prati sve standarde savremenih sistema za letenje u uslovima
slabe vidljivosti,kao sto je i sam aerodrom bio klasifikovan za aerodrom sa sistemima za poletanje i sletanje u uslovima slabe vidljivosti.Sve je islo u prilog,da se avion prizemlji mozda neudobnije nego
sto bi trebalo da bude,ali zabadanje levog krila i podbacaj sletanja,deluje veoma,veoma cudno?
Ne znam,ne mogu da tvrdim,da nije sve, samo jos jedna avionska katastrofa,ali....
Procene jednog pilota,takvog aviona sa takvim putnicima,sigurno nisu u domenu,¨aj,da pokusamo¨?Taj avion je,ako je vec situacija bila toliko losa za sletanje,bez vecih problema,mogao da sleti na najblizi,a ako je vreme bilo u regionu takvo,cak i da se vrati na maticni aerodrom.zasto bi neki pilot,kojem je ukazano takvo poverenje,kockao sa zivotima drugih isvojim?Ameri su uspeli ta isfingiraju nesrecu pad svog aviona blizu Dubrovnika,sve je delovalo kao nesreca,a ono X-slucaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Данас чух на вестима да спомињу да је могуће да је пилот био под притиском Качињског да ту слети ... мада ми то звучи као да неко пушта буве и није немогуће.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
I ja sam cuo o tome da je licno Kacinski naredio spustanje, stim da je pilot popustio i prekrsio pravila. Jedno je putnicki saobracaj a drugo kad ti je predsednik zemlje iza ledja
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
onda po zvanicnoj verziji jednostavno nisu imali srece
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Il su imali Kacinskog
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
sto me on asocira na ovog,al neznam sto

http://en.wikipedia.org/wiki/Theodore_Kaczynski

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Итар-Тас наводи да је опуномоћени представник руског председника за Централни федерални округ Георгиј Полтавченко рекао да је посади предложено да слети на резервне аеродроме у Минску и Витебску због лоше видљивости, која је у тренутку слетања била 100 до 150 метара.

Министар саобраћаја Игор Левитин је рекао да је пољски пилот самостално донео одлуку да слети.

http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Poljska-u-zalosti.sr.html
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da covek ne poveruje koliko ova Vlast preko svog licnog servisa rts-a,nipodostava same Ruse i Rusku Drzavu..koliko perfidno pokusavaju da oslabe narodne simpatije prema Rusima,generalno.
Ona kravetina na dnevniku je 6 puta ponovila"ruski zlocini,komemoracija zrtvama ruskih zlocina" i sl...
Vise paznje je posveceno tom prefiksu nego samoj tragediji..
a mi kao blesavi,pa cemo se primimo na Saperovu propagandu  Smile
Ovoj Vlasti je definitivno odzvonilo Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 04:34:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.