Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plata preko 15.000 RSD - odlično  (Pročitano 8953 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Citat
Отишао јуче код тог шофера,узео кинту код тог шофера,уплатио овом..за неки дан треба да ми стигне роба,ја то њему проследим и мирна босна.
То је бизнис.

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Jbm ti, nemam zeludac da citam ovakve vesti.
Jadni ljudi. Uvek se setim zene koja na kasi nije imala da plati salamu, hleb i mleko,
te je salamu vratila Smile i taj njen pogled tuzan i pomalo plasljiv i postidjen Smile i gladan.
Grozno  Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2015, 22:18:56 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
LG G3
Мени Брат од стрица  пре неки дан напипао на једном овдашњем аукцијском сајту неки објектив за неки фото апарат који код нас може да се удоми за дупло више пара.Излицитирао га.
Он се стварно занима том фотографијом,разуме се..пронашао и купца већ.
Међутим,ја сам њему потребан због те кореспонденције,примопредаје,исплата и сл.

Ја њему:"Може Брате,кад стижу паре да ја то лику уплатим"?
Он мени:"Одмах сутра брате бусем,као што си рекао(претходно сам му рекао име буса,име власника,име шофера и све остале појединости).
Отишао јуче код тог шофера,узео кинту код тог шофера,уплатио овом..за неки дан треба да ми стигне роба,ја то њему проследим и мирна босна.
То је бизнис.Мени ништа..ја се ограђујем..него дај бре неког фер-плеја..
Целокупна фамилија-сви хоће да се огребу..Једино ми он остао фер играч.

Лова увек може да се направи.Легалним стварима.
Он има коконтакте и са кинеским аукцијским сајтовима где му шаљу разноразне ствари по жељи(директно из Кине)..тако.

Al opet trebaš da imaš keša i da kupiš taj objektiv koji opet ne košta malo,ovaj što primi 15 hiljada za njega je to misaona imenica.

Ja svu tehniku TV,frižidere i ostalo kupujem u Mađarskoj,osetno jeftinije nego kod nas jedino za garanciju zezancija + povraćaj PDV-a.Gume isključivo kod Furlana u SLoveniji i to uvek uzimam i za par drugara i komšija.Naplatim im samo gorivo u cenu se ne ugrađujem,a mogu.Gume opet osetno jeftinije nego kod nas i nalaze se i u egzotičnim dimenizijama + Slovenci vraćaju PDV.Poteramo karavanače,zadnja klupa dole napunimo se guma i uvek neko odustane tako da jedan ili dva para ostanu meni pa ih preprodam i to opet po sportskoj ceni,čisto da pokrijem put.

Dakle kad idem da poteram sebi TV ili enkog drugara da povezem da on uzme nije mi frka da još dva tri ubacimo i prevezemo preko,bar je carinu lako zajebati.Tamo vredi recimo 400€ ovde ispod 800 ne može da se nađe,dam ga za 600 srećan ja srećni oni što kupili.Al opet tzreba štek sa starne za to.

Ima različitih načina,ali za svaki treba štek sa strane,a sa 15 hiljada taj štek je misaona imenica.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2015, 22:36:51 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Мени Брат од стрица  пре неки дан напипао на једном овдашњем аукцијском сајту неки објектив за неки фото апарат који код нас може да се удоми за дупло више пара.Излицитирао га.
Он се стварно занима том фотографијом,разуме се..пронашао и купца већ.
Међутим,ја сам њему потребан због те кореспонденције,примопредаје,исплата и сл.

Ја њему:"Може Брате,кад стижу паре да ја то лику уплатим"?
Он мени:"Одмах сутра брате бусем,као што си рекао(претходно сам му рекао име буса,име власника,име шофера и све остале појединости).
То је бизнис.Мени ништа..ја се ограђујем..него дај бре неког фер-плеја..
Целокупна фамилија-сви хоће да се огребу..Једино ми он остао фер играч.

Лова увек може да се направи.Легалним стварима.
Он има коконтакте и са кинеским аукцијским сајтовима где му шаљу разноразне ствари по жељи(директно из Кине)..тако.

Теби то делује као лако зарађен новац, али твој брат је ту двапут наплатио своје знање. Прво, знао је колико који објектив вреди, друго знао је где да потражи то. Плус је имао тебе да му завршиш то што треба. Те шеме су само привидно леба без мотике, бар оне које могу да потрају.

Ja imam 50 isao na faks za to 6 godina (osnovne+master+jedna okinava) da sam ostao kod ćaleta i vozio kamion imao bih soma € i više nije mi trebala ni škola niti bilo šta samo dozvola.Ja se pravio pametan hoću da budem akademski građanin.

Radim u privatnoj kompaniji i to sa stranim kapitalom i što je najgore radim sa ljudima koji nikad nisu zadovoljni   Smile jedino što valja je kancelarija,službeni auto i mogu da vsii na netu i na poslu i naravno koleginice su  Smile jedino ovi po bankama imaju bolje koleginice  Smile

А да си остао да возиш камион, рекао би " Шта ми ово треба, боље да гледам пичке по канцеларијама ..."
Мислим да нема ту дефинитивног правог или погрешног избора. Два човека раде у страној компанији овде. Компанија се затвори. Један остане без посла, а другог повуку у иностранство са собом. И сад, да ли је била добра одлука запослити се у тој фирми ? Размишљање зависи и од година, породичног статуса, материјалног статуса породице, много ту има фактора ...
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
LG Nexus 5
Ja imam 50 isao na faks za to 6 godina (osnovne+master+jedna okinava) da sam ostao kod ćaleta i vozio kamion imao bih soma € i više nije mi trebala ni škola niti bilo šta samo dozvola.Ja se pravio pametan hoću da budem akademski građanin.

Radim u privatnoj kompaniji i to sa stranim kapitalom i što je najgore radim sa ljudima koji nikad nisu zadovoljni   Smile jedino što valja je kancelarija,službeni auto i mogu da vsii na netu i na poslu i naravno koleginice su  Smile jedino ovi po bankama imaju bolje koleginice  Smile

Nije valjda City Express?  Smile

Sto se tice teme, ovo za jumko nije nikakva novost, vec deceniju sigurno se preduzece "restruktuira" i zajebavaju narod.

Citat
Holding kompanija “Jumko” bila je simbol Vranja godinama unazad. Zapošljavala je 12.000 radnika i hranila njihove porodice. Danas u procesu restrukturiranja bori se za opstanak, jedva isplaćuje plate za oko 1.000 zaposlenih, koji u kovertama dobijaju od 10.000 do 13.000 dinara.

Izvor: Vest od pre 2 godine

Ali kao i svi bivsi domaci "konglomerati", tako je i jumko socijalisticki. Kakva je situacija u Simpu, zna li ko?

I gde je konkretno zastitnik gradjana u ovakvim slucajevima? Nebrojano puta je bilo primera i u Beogradu gde se radnik neke firme zali na nezakonito "smanjenje" plate i nista ne bude od toga. Pa knez petrol je rekorder u nezakonitom poslovanju ali ima vrhunski talenat da zamaskira mane, tako sto je SPS-ova firma.

Al opusteno, Jankovic bitku bije sa Andrejom Vucicem, zandarmerijom i kobrama. Boli ga tuki, on i 9 radnika jumka zajedno imaju 475000 dinara primanja. Dakle, u proseku imaju po 47 500 din, znaci odlicna plata, nemojte da zajebavate.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
mob
Nokia 6630, valjda
Mene je sramota da napishem koliko primam i na koliko sam prijavljen i to kod privatnika  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
a ko to uglavnom radi po silnim buticima i kaficima
uglavnom klinci koji zive sa roditeljima...i studenti

a ozbiljniji lokali su druga prica

bez obzira ...

privatnici uplacuju zakonom propisani minimalac...
a zasto..e pa to samo balkonasima nije poznato....
a i pored tog minimalca ... isplacuju i jos nesto love na ruke radnicima
i tako je oduvijek bilo i bice tako uvjek...

a da ne pricam da ni jedan konobar i ne radi za platu ...nego za baksis

treba nekad malo i izaci napolje i druziti se s rajom...a ne samo jest govna bezveze  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
I sad ce neko da dodje i kaze - zle SrpBkinje, zli Srbi... nece da se razmnozavanju...

Pa i da nasledis odecu i opremu od komsije\rodjaka i da koristis pamucne pelene, dete sa platom od 15.000 ne mozes odgajiti, a da pri tome ne bude gladno i boso..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
nemoj ja i mrgi da vadimo liste  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
I sad ce neko da dodje i kaze - zle SrpBkinje, zli Srbi... nece da se razmnozavanju...

Pa i da nasledis odecu i opremu od komsije\rodjaka i da koristis pamucne pelene, dete sa platom od 15.000 ne mozes odgajiti, a da pri tome ne bude gladno i boso..

gledaj samo burek - 99% diskutanata koji furaju tu pricu i nemaju decu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: RSD Plata odli

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.