Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plata preko 15.000 RSD - odlično  (Pročitano 9062 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
LG G3
Ne čeka se puno,sem ako nema žalbi ili ako druga strana odbija da prizna krivicu.

Mnogo ljudi dođe sa Evropskim izveštajam i uglavnom ga popunjavaju bez pandura ( a panduri uvek naglase da se u napomenu stavi da drugi učesnik prihvata krivicu) i kad mi dođu tako tu uglavnom nastanu kompilkacije jer druga strana ima pravo da zategne i da kaže da  kad je azmislio smatra da nije kriv,onda to uglavnom završi na sudu.E onda se čeka i oduži se toliko da ljudi izgube živce i poprave sami auto.

Isto tako ljudi krpe automobile novinama premazanim gitom,pop nitnama umesto da zavare i razne druge stvari i onda od mene očekuju da im pišem da je sve za zamenu.Imao sam skoro slučaj neki matori BMW lika udario čovek iz sporedne ulice,ali nije išao toliko brzo koliko je ovaj BMW razvaljen po desnoj starni,bukvalno se patos ispod suvozača podigao i iskrivio sedište.Kad smo podigli tepih,pola patosa sipod suvozača zamenjeno i pričvršćeno pop nitnama  Smile nije imao pre za majstora pa sam menjao i čovek se naljuti kad nisam hteo da mu pišem to jer nije fabrički i doprinelo je povećanju štete.Tu ide ono standardno da smo lopovi da će da nas tuži i tako te priče  Smile

Zato najbolje kad odu u servis mene pozovu da je naša polisa kod njih da dođem da lsikam,islikam sve oni pošalju predračun i isplati se sve do zadnjeg dinara.

Štetu nikad ne procenjujemo mi,jrnema tu mala i velika šteta.Šteta je šteta i sve ide u BG,pa oni tamo iamju svoje sisteme za proveru.

Najviše u celoj priči zarađuju majsotori koji idu preko predračuna,jer oni sve pišu za zamenu što mogu,a pola od tih delova ispeglaju ili stave polovno,a mušteriji kažu da je zamenjeno i solidno zarade tako.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
secam se kad je meni jedan polomio far,pa mi neko do vasih kolega uvaljivao kinesko i tursko djubre umesto valeo i hella fara,razlika je bila 3000:18000rsd
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Citat
Najviše u celoj priči zarađuju majsotori koji idu preko predračuna,jer oni sve pišu za zamenu što mogu,a pola od tih delova ispeglaju ili stave polovno,a mušteriji kažu da je zamenjeno i solidno zarade tako

колико ти мајстори чекају на вашу исплату? Тј колико прође од поправке па док им не буде плаћено?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
LG G3
Sez,moj kolega sigurno nije mogao da tu uvali far  Smile Time se ne bavimo samo procenom,šta i kako ćeš da zameniš zavisi od tebe i od tvog majstora.

Mi možemo da ti preporučimo radionice koje imaju potpisan ugovor sa nama i da kod njih odeš na popravkku i dobiješ ključ u ruke.Isto tako možeš kod tvog majstora ali opet mora da ima ugovor sa osiguravajućom kućom tj da njegove fakture budu validne.A možeš i samostalno da ideš i da tražiš keš na račun,ali to se praktikuje samo kod težih havarija i kad šteta ode u totlaku pa nema ekonosmke ispaltivosti za popravku.

Što se tiče koliko čekaju majstori,proveriću sa ovima iz računovodstva,ali ne čeka se puno par dana možda.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2015, 14:26:22 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
питам пошто по пар мајсторских прича стекох утисак да им се не мили да раде та осигурана аута... тј... губим живу лову што не радим кола неког ко ће ми платити одмах, а радим ова осигурана за које ће ми платити ихаај... па да се извадим морам мало набилдујем фактуру...

па ме занима друга страна приче...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
LG G3
Zavisi od osiguravajuće kuće,neke i osiguranike zavlače po mesec i više dana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung GT-S7580
Вас сам скоро скроз ишчитао, ви сте и нормални, а на б92 се нашла двојица с платама од преко сто педесет хиљада.. кажу једва састављају крај с крајем.. кома
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Moja drugarica radi 12 godina kao fizijatrijska sestra kod privatnika koji je nikad nije ni prijavio. I danas je neprijavljena. Plata bedna naravno. Samoj sebi uplacuje penziono.

Dok se gazda sepuri na televizijama u milionskim reklamama i pruza besplatne terapije Cedi Jovanovicu i onima koji su usli u skupstinu...

Niko nista ne zna. Sve pet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple 
Ja sam sa $58 hiljada otisao na $44 hiljade ,radim samo 18 dana mesecno i jedva krpim kraj sa krajem ,
evo juce sam morao da pozajmim lovu za pivo jer je visok datum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
mob
Nokia 6630, valjda
@laza
Realno shta je 150k?
@munka,
Shto ne promeni firmu... evo ova moja stalno zaposhljava...
A plata je milimum 2xminimalac, sve na rachun sve legalno...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: RSD Plata odli

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.