Ok, razumem ja da moderatori sluze da vode racuna o forumu, ali ko kontrolise njih. Malo ipak preteruju, dozvoljavaju sebi i da vredjaju one koji ne misle kao oni a kad im se usprostave onda ih banuju. O temama koje se licno njima ne svidjaju, da ne pricam, odmah ih lockuju. Trebalo bi malo poraditi na tome, da bi ovaj forum ostao dobar kao do sad. Toliko dobrih topica je lockovano bez razloga da je to bezveze. Nadam se da ce SF uspeti da procita ovaj post, pre nego ga mod sigurno lockuju i obrisu. Pozdrav
Nazalost, nije samo moj problem vec i drugih, sto naravno ako ste objektivni, morate priznati. Vredjanja, brisanje postova koji im se ne svidjaju, razni komentari. Moder treba da budu tu da sprece vredjanja, krivicna dela, sve vidove netrpeljivosti, a ne da budu glavni inicijatori istih. Naravno, da ne bude zabune, ovo ne vazi za sve moderatore, nego na njih par, vecina su neprimetni i dobri u poslu, al ima onih koji zloupotrebljavaju svoju moc. To znaju svi ovde koji su se makar jednom upustili u raspravu
imas opciju izmeni odnosno modify pa je koristi nemoj pisati vise postova za redom
a ti ondak lepo navedi koji su tih par da ne bude kao nasi politiraci pred izbore "neki ljudi su krali pare" ili kako god vec a na pitanje koji sledi odgovor "zna se koji" i tako nikad nista i ne saznamo
a tebe sam tek sad video. Pa u principu i jesi, nadjem lep forum gde moze lepo da se diskutuje sa ljudima, sto je poenta foruma i onda se nadje jedan i sve zasere. Tako da da, moze se reci da jesi deo problema, ne moj, daleko bilo, licno si mi skroz nebitan, nego ovog foruma.