krouli Kad pisem sa mob ne postoji opcija izmeni, a inace je koristim, naravno. Nisam se bavio evidencijom, do cg_ac ih nisam ni primecivao osim Anee, al ona se pretpostavljam ne racuna, posto je Admin a to mi zvuci kao nesto vise od moda. Verujem da ce ostali korisnici imati dosta info o drugim modovima , naravno uz primere, verovatno.
pa citajuci tvoje poruke, vidim da zalazis cesto u politicki deo.. ja podrzavam moderatore tamo, i svaka tema koja je lokovana, lokovana je sa razlogom...
do cg_ac ih nisam ni primecivao osim Anee, al ona se pretpostavljam ne racuna, posto je Admin a to mi zvuci kao nesto vise od moda.
Admin i jeste vise od moda
pa posto ostale nisi primecivao, sto znaci da si zalazio samo na odredjene delove bureka, a takodje znaci da sa njima i nisi imao problema, znaci da se tvoje pitanje, odnosno topic ipak odnosi samo na cg_ac
cg ac U svakom cinizmu ima 110 % istine! Hehe. Politicki deo foruma bi i trebao da bude najliberalniji, osim govora mrznje, pretnji i ostalih tih gluposti, jer o tome i ljudi najvise diskutuju, a ne da moramo da pazimo da li se slazemo sa sujetnim modovima i da ih ne uvredimo slucajno ako se ne slazemo sa njima.
Evo pozivam sve korisnike koji imaju nesto protiv mene nek potpisu peticiju za moju smjenu sa mjesta supermoderatora kao i moderatora na odredjenim djelovima foruma
crouli Ne maskiram ja nista, jednostavno ne mogu da se setim tren nijednog, ali bilo ih je. Da je samo jedan, sigurno ne bih reagovao, jer ionako nisam dugi vremenski period ovde da bih mogao sebi da dozvolim takav luksuz. Naravno, kao sto sam rekao, ako pozivi topic, proci cu forumom i postavicu one teze primere zloupotreba a pozivam i ostale korisnike da to urade, naravno one koji se slazu, da ne bi bilo da ja imam nesto licno protiv nekod. Volim da dolazim na Burek i ne bih voleo da ode u krajnost i da