Ok, razumem ja da moderatori sluze da vode racuna o forumu, ali ko kontrolise njih. Malo ipak preteruju, dozvoljavaju sebi i da vredjaju one koji ne misle kao oni a kad im se usprostave onda ih banuju. O temama koje se licno njima ne svidjaju, da ne pricam, odmah ih lockuju. Trebalo bi malo poraditi na tome, da bi ovaj forum ostao dobar kao do sad. Toliko dobrih topica je lockovano bez razloga da je to bezveze. Nadam se da ce SF uspeti da procita ovaj post, pre nego ga mod sigurno lockuju i obrisu. Pozdrav
Nazalost, nije samo moj problem vec i drugih, sto naravno ako ste objektivni, morate priznati. Vredjanja, brisanje postova koji im se ne svidjaju, razni komentari. Moder treba da budu tu da sprece vredjanja, krivicna dela, sve vidove netrpeljivosti, a ne da budu glavni inicijatori istih. Naravno, da ne bude zabune, ovo ne vazi za sve moderatore, nego na njih par, vecina su neprimetni i dobri u poslu, al ima onih koji zloupotrebljavaju svoju moc. To znaju svi ovde koji su se makar jednom upustili u raspravu
imas opciju izmeni odnosno modify pa je koristi nemoj pisati vise postova za redom
a ti ondak lepo navedi koji su tih par da ne bude kao nasi politiraci pred izbore "neki ljudi su krali pare" ili kako god vec a na pitanje koji sledi odgovor "zna se koji" i tako nikad nista i ne saznamo
a tebe sam tek sad video. Pa u principu i jesi, nadjem lep forum gde moze lepo da se diskutuje sa ljudima, sto je poenta foruma i onda se nadje jedan i sve zasere. Tako da da, moze se reci da jesi deo problema, ne moj, daleko bilo, licno si mi skroz nebitan, nego ovog foruma.
krouli Kad pisem sa mob ne postoji opcija izmeni, a inace je koristim, naravno. Nisam se bavio evidencijom, do cg_ac ih nisam ni primecivao osim Anee, al ona se pretpostavljam ne racuna, posto je Admin a to mi zvuci kao nesto vise od moda. Verujem da ce ostali korisnici imati dosta info o drugim modovima , naravno uz primere, verovatno.
pa citajuci tvoje poruke, vidim da zalazis cesto u politicki deo.. ja podrzavam moderatore tamo, i svaka tema koja je lokovana, lokovana je sa razlogom...
do cg_ac ih nisam ni primecivao osim Anee, al ona se pretpostavljam ne racuna, posto je Admin a to mi zvuci kao nesto vise od moda.
Admin i jeste vise od moda
pa posto ostale nisi primecivao, sto znaci da si zalazio samo na odredjene delove bureka, a takodje znaci da sa njima i nisi imao problema, znaci da se tvoje pitanje, odnosno topic ipak odnosi samo na cg_ac
cg ac U svakom cinizmu ima 110 % istine! Hehe. Politicki deo foruma bi i trebao da bude najliberalniji, osim govora mrznje, pretnji i ostalih tih gluposti, jer o tome i ljudi najvise diskutuju, a ne da moramo da pazimo da li se slazemo sa sujetnim modovima i da ih ne uvredimo slucajno ako se ne slazemo sa njima.
Evo pozivam sve korisnike koji imaju nesto protiv mene nek potpisu peticiju za moju smjenu sa mjesta supermoderatora kao i moderatora na odredjenim djelovima foruma
crouli Ne maskiram ja nista, jednostavno ne mogu da se setim tren nijednog, ali bilo ih je. Da je samo jedan, sigurno ne bih reagovao, jer ionako nisam dugi vremenski period ovde da bih mogao sebi da dozvolim takav luksuz. Naravno, kao sto sam rekao, ako pozivi topic, proci cu forumom i postavicu one teze primere zloupotreba a pozivam i ostale korisnike da to urade, naravno one koji se slazu, da ne bi bilo da ja imam nesto licno protiv nekod. Volim da dolazim na Burek i ne bih voleo da ode u krajnost i da
Ako vi zaista mislite da biti liberalniji znaci da treba pojedine ljude pustati da pricaju odredjene stvari, a da iste takve stvari u slucaju drugih nacionalnosti i ideologija treba eliminisati, ne bi bilo lose konsultovati se sa recnikom u vezi odredjenih pojmova. Burek forum, ja, modovi i supermodovi, nikad sebi nece dozvoliti da se ta "diskusija" i razmena misljenja svede na to na sta se najcesce svodi a to je u nedostatku dokaza i cinjenica pokusaji provokacije i izazivanja flame rata.. prezvakavanje 2000000 puta istih tema na razlicite nacine i sl.. e to se nece desiti.. modovi imaju moju apsolutnu podrsku sto se tog dela foruma tice, a kome se ne svidja ima svu slobodu da ode negde gde ce mu biti lepse i gde ce se skupljati (za koju god opciju bio) gomila istomiljenika gde ce moci svi kolektivno da pljuju ili prezvakavaju 1000 puta na 1000 mesta ispricanu temu. A meni zaista ne pada na pamet da se raspravljam o tome dalje... maltene sve teme koje sam tamo posetio, a posecujem prilicno redovno te delove foruma, zakljucane su sa razlogom ili su zakljucane da bi se sprecilo nesto sto bi se neminovno dogodilo. Sloboda misljenja je svakome zagarantovana.. sloboda ispoljavanja misljenja na odredjeni nacin nije nikom i nikad nikom nece biti. Lock.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!