Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:12:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99680 puta)
Ucesnik diskusija

sto je jaci vodja to je jaca demokratija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
kao sto Batic kaze: "neka svi rade svoj posao...
a ne da svi budu:
-selektori reprezentacije...
-advokati..
-politicari..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
a ne da svi budu:
-advokati..
-politicari..."

I ako mislim da je malo lud tu je u pravu!

ja sam stekao utisak da je LDP za nezavisnost kosova i nisam video na mitinzima(da, bio sam, u BG-u nedavno i u zavrsnom, najvecem u NS-u) da pominju podelu. a i u programu nisam nasao.
svidja mi se ideja o spoljnoj politici iljudskim pravima ali ne i ukidanje RS jer se zbog toga rat vodio i postoji dejton koji jedva drzi drzavu na okupu.
znaci, smeta mi sto se stranka iz srbije mesa u unutrasnje uredjenje susedne drzave(smeta mi to i od strane SRS-a i od strane LDP-a)
to je njihova stvar i ne treba ulaziti u to jer to budi mrznju.
srbi odande nece da zive u BiH isto koliko kosovari nece u srbiji.
a ja bih docekao kosovare kao bogove da nam daju par milijardi za KiM, par za rudni basen koji ce dobiti...dakle, nisam za davaje para bosni.
a mislim da ako se napravi jedna vlada sa po 3 ministara, da nista tek tada nece funkcionisati.
mnogo im je i ovo predsednistvo, jedva se nekako natezu i sa tim...

ma jbg. za to postoje stranke, zbog razlicitih stavova...
DS i DLP stavovi su veoma biski, kao i stavovi glasaca LDP-a i DS-a...bliski. Smile

To sto se uredjenja u bosni tice, u pravu si njihova je stvar, ali ja vise kontam da Ceda iznosi svoje misljenje nego sto je to program! Ali ovako RS muze preko Kostunuija nasu drzavnu kasu mnogo! Ne kazem da treba obustaviti saradnju i pomoc za RS ali malo vise kontrole u tome je obavezno! Sto se podele tice opet je u tom slucaju veci deo KiM nezavistan, tako da se mozda neko nije jasno izrazio, ali Korac je skoro opet pricao o tome kako je to bio predlog pokojnog Djikija! Ma bre nisam za cenu Kosova mislio samo na pare, pored toga traziti i izrucenje pojedinih osumnjicenih za zlocine i traziti povlastice za Srbe koji su ostali dole, kao i mogucnost povratka otete imovine(mada malo su sta oteli, posto je vecina raseljenih sa KiM prodala svu imovinu za debele pare)!

A ovo me najvise i nervira! To sto su ti, koji su svoju imovinu dole prodavali po 3 ili cetiri puta vecoj ceni od trzisne, dosli ovde pootvarali firme, lokale, zajebavancije, a kukaju o nekoj svetoj srpskoj zemlji i o ratu, qrzu i palcu itd., i prosipaju nama price da treba da se borimo za Kosovo, a oni se prvi ne bi vratili dole niza zivu glavu!
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 23:11:21 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
a ne da svi budu:
-advokati..
-politicari..."

ja sam stekao utisak da je LDP za nezavisnost kosova i nisam video na mitinzima(da, bio sam, u BG-u nedavno i u zavrsnom, najvecem u NS-u) da pominju podelu. a i u programu nisam nasao.
svidja mi se ideja o spoljnoj politici iljudskim pravima ali ne i ukidanje RS jer se zbog toga rat vodio i postoji dejton koji jedva drzi drzavu na okupu.
znaci, smeta mi sto se stranka iz srbije mesa u unutrasnje uredjenje susedne drzave(smeta mi to i od strane SRS-a i od strane LDP-a)
a ja bih docekao kosovare kao bogove da nam daju par milijardi za KiM, par za rudni basen koji ce dobiti...dakle, nisam za davaje para bosni.
a mislim da ako se napravi jedna vlada sa po 3 ministara, da nista tek tada nece funkcionisati.

DS i DLP stavovi su veoma biski, kao i stavovi glasaca LDP-a i DS-a...bliski. Smile

To sto se uredjenja u bosni tice, u pravu si njihova je stvar, ali ja vise kontam da Ceda iznosi svoje misljenje nego sto je to program! Ali ovako RS muze preko Kostunuija nasu drzavnu kasu mnogo! Ne kazem da treba obustaviti saradnju i pomoc za RS ali malo vise kontrole u tome je obavezno! Sto se podele tice opet je u tom slucaju veci deo KiM nezavistan, tako da se mozda neko nije jasno izrazio, ali Korac je skoro opet pricao o tome kako je to bio predlog pokojnog Djikija! Ma bre nisam za cenu Kosova mislio samo na pare, pored toga traziti i izrucenje pojedinih osumnjicenih za zlocine i traziti povlastice za Srbe koji su ostali dole, kao i mogucnost povratka otete imovine(mada malo su sta oteli, posto je vecina raseljenih sa KiM prodala svu imovinu za debele pare)!

A ovo me najvise i nervira! To sto su ti, koji su svoju imovinu dole prodavali po 3 ili cetiri puta vecoj ceni od trzisne, dosli ovde pootvarali firme, lokale, zajebavancije, a kukaju o nekoj svetoj srpskoj zemlji i o ratu, qrzu i palcu itd., i prosipaju nama price da treba da se borimo za Kosovo, a oni se prvi ne bi vratili dole niza zivu glavu!

E to ja pricam od kad sam ovde, ali niko ne razume!!! Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 02:26:46 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
A šta je sa onima koji su se vratili...? I nisu prodali svoju imovinu, skrpili su kuće kako znaju i umeju...i žive okruženi žičanom ogradom...sade krompir, da bi imali barem nešto da jedu...a KFOR im ne pruža nikakvu sigurnost?
Da li LDP ima rešenje za te ljude, koji ustraju u tome da žive na svom ognjištu...kada će Čedomir da ode dole i da vidi kako se dovijaju za drva, za vodu, za hranu???
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

sto je jaci vodja to je jaca demokratija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
svi ti politicari tim jadnim ljudima svasta obecavaju, ali nista ne ispune...
pre neki dan su bili neki Romi na TV-u i kazu da su pobegli sa Kosova...
Kazu: nema tamo za nas nista, nema ni gde leba da kupimo...
onda mozete da zamislite kakva je situacija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat

slazem se sa drugim paragrafom u potpunosti.iako ima ljudi koji su morali i silom da prodau kucu, tipa: ili nam prodaj ili cemo ti ubiti sestru i sl...
ali ovo za RS nije ceda pricao vec kandicka i ova iz GSS-a.
rekli su da se zalazu za ukidanje entiteta RS jer su zaostale tvorevine koji anije mesto u 21. veku..
mislim, sta se to njih tice?
zasto to isto ne kazu za KiM?
isto imamo gomilu naroda koji ne zeli da zivi u zajednici sa muslimanima...

nebitno, to je stav vrha stranke zbog kojeg ja nisam u LDP-u.

i podelu neki funkcioneri samo pominju, ali nikada nisam cuo da je to zvanican stav stranke...to bi mnoge stvari resilo.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
a ne da svi budu:
-advokati..
-politicari..."

Potpuno si  u pravu. Samo nerazumem kako mnogi to neće da shvate. Srećom ima ovde dosta i razumnih ljudi sa kojima može da se diskutuje kao što su Gecko, Škorpion, Marko, i da nenabrajam dalje, ima ih puno, ali ih guše oni tvrdoglavi koji misle da sve znaju i hoće svoje ideje da usade svima ostalima. Srećom ima ljudi koji misle svojom glavom.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Mene si zaboravio...cccc?
Alal vam pamet...i srećno u boljoj budućnosti.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LDP je mlogo jaka stranka, zato cu sutra i ja da postanem njen ponosni clan. Posto sam narkoman imam prednost pa ce da me prime "preko reda". Ceda je moj idol jer sada posle bekstva Dr Bogija nema ko da konkurise ovoj gromadi od ljudskog uma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 
Tarantulice, vidis Cedomir je bio na Kosovu 2000. godine i 2003. godine kada nijedna politicka noga tamo nije zgazila...I tada je pricao sa ljudima dole...Al naravno to nije bilo toliko promovisano, koliko je kad odu Vucic,Tadic i kompanija...

A tim ljudima, sto zive kao u getu, vise ni Bog ne moze da pomogne... Ja tim ljudima skidam kapu, jer to su ljudi koji se bore za svoju drzavu, al nisu oni krivi sto zive kao u getu... A najmanje nije Cedomir... Vladavinom Slobodana Milosevica i Vojislava Seselja poceo je raspad Kosova!!!
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 13:44:04 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:12:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.