Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:21:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99557 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Malecka dok se ti udovoljis prosao brzi voz ,bolje odma putuj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Ja jesam glasac LDP-a i voleo bih da bude i vishe, ali to sto si rekao je realnost!

Ma sta bi nam falilo da se ojacaju i LDP i DS pa naprave pravu savremenu drzavu! Srbija u EU i u saradnji i miru sa svima, ne mesamo se u tudja posla i sredjujemo svoje probleme! No,za to postoje malecne sanse samo u dalekoj buducnosti!

A sto se koalicije oko LDP-a tice, ona je prirodna i nece se raspasti! Znaci oko 10% na sledecim izborima!
i ja bih bio LDP-ovac da mi je neko od LDPovaca objasnio 3 kljucna pitanja koja sam postavio u prvom postu ove teme.
 Smile
 Smile
mislim da je ovo sto si naveo(koalicija sa LDP i DS) jedino ostvarivo u srbiji 5 godina po ulasku u EU.

koalicija se vec malo rastrkala...mislim na chanka.
ali, bice oni spremni za sledece parlamentarne.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 
to mogu kazati da Maleckaa je odrasla Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Vucko m
Nikom pametnom ne pada na pamet da se trudi po pitanju nataliteta u ovoj drzavi, jer nista nije sigurno! Meni ne pada na pamet da imam decu u ovakvoj Srbiji.
I da se sad pocne sa programom za povecanje populacije, potrebno je 20 god da te nove generacije dobiju pravo glasa, a do tada, ako Kosovo ostane u Srbiji, Srbija ce se verovatno zvati Srbija, ali ce biti albanska zemlja odavno.

Kako ljudi to ne vide na ovakav nacin, nikad mi nece biti jasno? Ne treba biti preterano bistar...
Onda bistro pokupi svoje ideje, tačnije pljuvačine i bistro otputuj u neku bolju budućnost. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ja jesam glasac LDP-a i voleo bih da bude i vishe, ali to sto si rekao je realnost!

Ma sta bi nam falilo da se ojacaju i LDP i DS pa naprave pravu savremenu drzavu! Srbija u EU i u saradnji i miru sa svima, ne mesamo se u tudja posla i sredjujemo svoje probleme! No,za to postoje malecne sanse samo u dalekoj buducnosti!

A sto se koalicije oko LDP-a tice, ona je prirodna i nece se raspasti! Znaci oko 10% na sledecim izborima!
i ja bih bio LDP-ovac da mi je neko od LDPovaca objasnio 3 kljucna pitanja koja sam postavio u prvom postu ove teme.
 Smile
 Smile
mislim da je ovo sto si naveo(koalicija sa LDP i DS) jedino ostvarivo u srbiji 5 godina po ulasku u EU.

koalicija se vec malo rastrkala...mislim na chanka.
ali, bice oni spremni za sledece parlamentarne.

Evo ja da ti odgovorim!
     Sto se Bosne tice nasto se Ceda istripovao, ne vidim da bilo ko drugi bas govori o tolikim parama! Mada pazi, ako bi smo pre njih usli u EU to bi bio dobar potez tada jer bi smo vezali za nas veoma veliki region! Veruj kada pruzis ruku prijateljstva muslimanu, docekace te kao boga, video sam to i u Turskoj i u Pazaru i u Bosni!

RS je u sustini nista bitno. Bolje bi bilo napraviti jedinstvenu vladu sastavljenu od svih naroda ali po principu nazovi "trijumvirata" tj. po tri ministra za svaki resor, trojno premijersko i trojno predsednicko telo itd, pa kad se nauce da zive zajno onda normalizovati stvari, ovako nema vajde od jedne drzave iseckane na tri dela! Tu nema ni pomirenja ni mira ni drzave cak! Ili dozvoliti svim stranama da glasaju o nezavisnosti!

Ne znam od koga si cuo da LDP nema ideju podele Kosova! Ceda i Korac su odavno govorili da traba progurati Djindjicev model resenja statusa, a to je podela Kosova! Skoro je to i Batic rekao, a cini mi se da ce i ova trojka to da predlozi! LDP odavno govori da se treba boriti za sto vecu "cenu" (metaforicki), oko Kosova!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

sto je jaci vodja to je jaca demokratija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ma ovde nije zlatno... ali ja cu biti ta koja ce da ugasi svetlo kad svi odu...
ima da bude ova drzava kako valja ili je nece ni biti...
opameticemo se mi...
...samo nam malo treba vremena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
ma ovde nije zlatno... ali ja cu biti ta koja ce da ugasi svetlo kad svi odu...
ima da bude ova drzava kako valja ili je nece ni biti...
opameticemo se mi...
...samo nam malo treba vremena Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

sto je jaci vodja to je jaca demokratija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 107
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ma treba nam malo zajednistva...
treba nam malo podrske...
i da volimo svoju zemlju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ma treba nam malo zajednistva...
treba nam malo podrske...
i da volimo svoju zemlju... Smile

i da popusimo lulu mira,
da vodimo ljubav a ne rat,
i da znamo sta hocemo...
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ja sam stekao utisak da je LDP za nezavisnost kosova i nisam video na mitinzima(da, bio sam, u BG-u nedavno i u zavrsnom, najvecem u NS-u) da pominju podelu. a i u programu nisam nasao.
svidja mi se ideja o spoljnoj politici iljudskim pravima ali ne i ukidanje RS jer se zbog toga rat vodio i postoji dejton koji jedva drzi drzavu na okupu.
znaci, smeta mi sto se stranka iz srbije mesa u unutrasnje uredjenje susedne drzave(smeta mi to i od strane SRS-a i od strane LDP-a)
to je njihova stvar i ne treba ulaziti u to jer to budi mrznju.
srbi odande nece da zive u BiH isto koliko kosovari nece u srbiji.
a ja bih docekao kosovare kao bogove da nam daju par milijardi za KiM, par za rudni basen koji ce dobiti...dakle, nisam za davaje para bosni.
a mislim da ako se napravi jedna vlada sa po 3 ministara, da nista tek tada nece funkcionisati.
mnogo im je i ovo predsednistvo, jedva se nekako natezu i sa tim...

ma jbg. za to postoje stranke, zbog razlicitih stavova...
DS i DLP stavovi su veoma biski, kao i stavovi glasaca LDP-a i DS-a...bliski. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:21:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.