Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 22:01:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99247 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja vama dam uputstvo kako da razmisljate, u cemu je problem, da stvari nisu tako jednostavne, a vi po svome....zapeli ko pijan za plot Smile Smile E pa ne znam sta vise da vam kaze...
 Smile Smile

Od kada su godine radnog staza merilo necije sposobnosti?  Smile Ja ne znam za tu "novinu", ispravi me ako gresim.

Sto se clanaka tice, ljudi se menjaju, menjaju svoja shvatanja, samo idiot ne menja svoj stav  Smile

Uostalom to pitaj nekog iz LDP-a, ja nisam iz te stranke  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Znate šta, iza nas je 7 (slovima sedam) godina od prestanka vladavine Slobodana Miloševića, a nijedna demokratski orijentisana partija nije qrcem mrdnula da pokuša da ispegla stvari. Za sve je kriv Slobodan Milošević...to je jedini izgovor svih onih nesposobnih, koji su se busali u grudi 5. oktobra...obećavali kule i gradove.
Slatka mala tarantulice, pazi ovako...kucu srusis za 10 sekundi, a gradis je 4 meseca. Sad prebaci to na nivo jedene s.ebane drzave, koja je j.bana 10 godina i sve ce ti se samo kasti. Smile

Mrzela sam Slobu, ali mi je život bio lakši za vreme njegove vladavine, barem nisam morala da dižem kredit da plaćam školarinu na faxu, to je samo jedan od primera.
Čeda je jedna toliko korumpirana i kompromitovana ličnost, da je zaista suludo verovati njemu. Ako je i bio na Kosovu, verovatno je bio iz interesa...tamo su ga kforovci lepo dočekali...a šta je, nakon svog hodočašća uradio za srpski narod dole???
Ne kažem, nije jedini...
Poenta je, ko veruje bilo kom političaru, taj je zaista ispran do krajnosti. A pogotovo političaru krvavih ruku.

Posle 5. oktobra, DOS-u je ostao taj famozni zemunski klan, koji je u to vreme bio drzava u drzavi i neko je sa njima morao da pregovara o svemu, zapalo Cedi i kome drugom nego pokojnom premijeru, a naravno radikali iskoristise pogodan trenutak i svojim glupostima poceli da loze pacenike....

Sta ti tu nije jasno? Razmisljajte malo dublje....ja ne znam Cedu licno, te ne mogu da tvrdim ovo ili ono, da li je on imao nekih "poslovnih" partnera u tom klanu, ali isto tako ni vi ne mozete da tvrdite to sto tvrdite.
Prvo, prestani da se proseravaš sa tim "slatka mala ...bla,bla"...ogavno je i ne priliči ti.
Zapitaj se ti malo dublje: kome je smrt premijera najviše išla na ruku? Legiji, ne, ali je dobio dobru lovu. A od koga je dobio? Zapitaj se ti malo dublje.
P.S. - svi smo mi pitali, ali nam niko nije odgovorio.
Ako ti je ova država sjebana (bez zvezdica, pričamo otvoreno), onda pali tamo gde nije sjebano...vidiš i sama da ti se ljudi smeju, nemoj da se brukaš bre (e to ti je ono famozno srpsko "bre", kojeg se toliko stidiš).
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 16:19:29 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to su pretpostavke...prava istina se verovatno, na zalost nikad nece ni saznati.
Ne mozes tako izricito da tvrdis samo jednu ideju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ja cu samo ovo da kazem:
za jedan dan srusis ono sto posle 10 godina gradis.

edit: vidim da me mala pretekla sa ovom izjavom...
jbg Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 16:21:46 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Ko ima i malo sklonosti ka logici, shvatiće. Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Zapitaj se ti malo dublje: kome je smrt premijera najviše išla na ruku?
radikalima Smile
koji su sve iskoristili sa parolom: mafijasi se poubijali...to je normalno...
ocigledno je da su to iskoristili...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Ja mislio ti se zezas, ali izgleda da si ozbiljno bolestan... Ajde kod cika doktora da ti da  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Citat
radikalima Smile
koji su sve iskoristili sa parolom: mafijasi se poubijali...to je normalno...
ocigledno je da su to iskoristili...
Hm...ipak se zapitaj još malo dublje. To je suviše tipično da bi bilo istinito.
« Poslednja izmena: 27. Avg 2007, 16:33:01 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Na kraju ce ispasti da je njemu najviše koristila!Ušao je u legendu dok je pre toga bio poznat po gadjanju paradajizom i zvižducima gde god da se pojavi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Ja mislio ti se zezas, ali izgleda da si ozbiljno bolestan... Ajde kod cika doktora da ti da Smile Smile
ne vredjaj, prijavicu abuse Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 22:01:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.