Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:33:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 103547 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 210
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Nokia N95
Pa citirao si taj njegov post, tako da predpostavljam da si na njega mislio... Smile
IP sačuvana
social share

Denny Crane: You hear the one about the fella who died, went to the pearly gates? St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument. Says, "Who's that?" St. Peter says, "Oh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Brate pitao sam te zasto politicke stranke o tome cute? A ti mi nisi nista odgovorio na to pitanje...

Drugo ja gledam grad u kome ja zivim, da zivim u Krusevcu isto bi tako pricao da su svi dosli u Krusevac...Nikada ja nisam srao o mojoj ugrozenosti, nego pricam za moje sugradjanine, ja sam u svakom smislu obezbedjen i u svoje ime nikada nisam to pricao...Normalno da imam nesto protiv tih dosnjaka, jednostavno mi smetaju...Ima ih preko 500 000 iz svih pickih materina van Srbije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Normalno da imam nesto protiv tih dosnjaka, jednostavno mi smetaju...Ima ih preko 500 000 iz svih pickih materina van Srbije...
Je l' ti sad veljamanu jasno o cemu pricam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 210
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N95
Idalje mislim da gecko ne prica o izbeglicama vec o ljudima kojima je ispod casti da zive na selu pa su resili da prodaju sve svoje,  dodju u BG, sagrade mali milion kuca gde ko stigne i posle da se zale sto nemaju infrastrukturu...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 02:30:28 od veljaman »
IP sačuvana
social share

Denny Crane: You hear the one about the fella who died, went to the pearly gates? St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument. Says, "Who's that?" St. Peter says, "Oh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Дотични показује све одлике ултра-модерног ЛДП фашисте.  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Napokon neko ko normalno razmislja...U jednom od mojih postova ovde to se moze videti da mislim na sve ljude, NE samo za ljude sa Kosova...Ali neko to ne moze da shvati
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 02:39:31 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 210
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N95
"Fašizam je državno uređenje ekstremne desnice koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka. Fašizam je antiliberalni, antidemokratski, antikomunistički i antisocijalistički pokret."- wikipedia.org

Tako da tvoj post nema bas neki smisao...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 02:39:57 od veljaman »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Idalje mislim da gecko ne prica o izbeglicama
Lose mislis. Dosta puta je izjavljivao da mu svi smetaju.........
Citat
Ja Beograd pisem uvek veliki slovom, bez obzira da li ima ski,cki na kraju...Znaci uvek...
Za Beograd ne vazi pravopis.............

Decko voli ta silikonska mesta poput Ambisa, i ostalih splavova pa mu verovatno tamo najvise upadaju
u oci nabildovani kajlasi koji ne znaju dve recenice da sklope a dosli su iz pizde materine i imaju vise para
od njega, samo ne zna da nisu svi takvi i da ima ljudi koji nisu mogli da biraju gde ce se naseliti vec idu
tamo gde misle da je najlakse opstati......cak i ako to znacilo prodavanje gaca u prolazu na Zelenom vencu..

Citat
U jednom od mojih postova ovde to se moze videti da mislim na sve ljude, NE samo za ljude sa Kosova
Znaci je l' treba prevod veljamane?

On se u ovom postu brani od moje poruke koja znaci isto to!?!?!?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 02:54:16 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pa ne izlazim ja na Ambis zbog tih KVAZIkriminalaca, ja izlazim tamo jer mi je provod ekstra...Ja prvi o tim ljudima sto dolaze na te splavove mislim isto kao i ti...Najprostije seljacine,kompleksasi...A to sto imaju para vise od mene, mogu da imaju koliko god zele, kad zaradjuju na ilegalan nacin...Sa svojim kucnim budzetom, zaradjenim na legalan nacin ja mogu sasvim sasvim lepo da zivim...Ali do toga nisam dosao ja,tako da ne mogu nista da pricam, ali nadam se da cu ija biti uspesan koliko i moji...

Problem je sto ti mene ne shvatas...Jednostavno i ti ljudi koji prodaju stvari na Zelenjaku, u Bulevaru,u Nemanjinoj, pa bre nemam reci za njih...Svaki dan ih teraju odande a njih iz dana u dan vise...Nek idu na buvljak pa nek prodaju stvari...Uostalom sve pare pune sebi u dzep, nemaju fiskalne kase, ne placaju porez, zbog njih i ti i ja mozemo losije da zivimo...Sto sam ja budala da imam fiskalnu kasu,kad svi oni nemaju...

Sledeci razlog,jako mi je neprijatno kad idem Knezom i vidim nekog kretena kako pljune ispred mene, istrese nos na sred ulice i to golom rukom, jede u centru grada...E to ti tvrdim brate moj NIJEDAN pravi Beogradjanin nece nikada uraditi...I  to je ono sto mi  najvise smeta...Onda svi ti ljudi,dosnjaci, sagradili kuce po Zemunu,Borci,Ovci,Krnjaci,Surcinu,Ledinama, tamo gde su nasi seljaci imali nekad njive, sada su oni tamo digli kuce od 500 kvadrata, a nemaju dovrsenih ni 30...Cemu to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:33:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.