Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 11:11:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 103383 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ne razumem Crowz??? Ne vidim da trebam nesto da odgovorim na tvoj post...Jedino ako si mislio generalno da iznesem misljenje o tome sto si napisao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Ali do toga nisam dosao ja,tako da ne mogu nista da pricam, ali nadam se da cu ija biti uspesan koliko i moji...
Znaci ti si ono kako se kaze "mamin i tatin sin". Zivis na tudjoj grbaci, a valjas nam neku pricu kako si ti
ostvaren u zivotu. Pokusaj da zaradis neki dinar u zivotu i veruj mi, neces pljuvati one koji samo hoce da prezive...
To sto si ti sve dobijao na tacni, ne znaci da oni koji se muce da zarade za hleb treba da izumru........

Citat
Uostalom sve pare pune sebi u dzep, nemaju fiskalne kase, ne placaju porez, zbog njih i ti i ja mozemo losije da zivimo
Tvoji se izgleda bave nekom trgovinom cim smatras da losije zivis jer oni nemaju fiskalnu kasu a ti imas....
Ti ih ocigledno nesvesno gledas kao konkurenciju, sto je jadno jer oni nikada nece moci da odu u Ambis
i spucaju 2000-3000 hiljade za vece.....tu ne prodaju samo seljaci vec i obrazovani ljudi koje je progutao,
izvakao, i ispljunuo sistem.....

Nevaspitanje je nevaspitanje i to dolazi iz kuce a ne iz licne karte........

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pa normalno da cu raditi...Ima vremena za to...Za sada sam ostvaren u zivotu, sasvim zadovoljan svojim zivotom...Kad bude doslo vreme zaradjivacu i ja...I ti se verovatno ako si studirao dobijao na tacni...Dok ne zavrsim u potpunosti sa skolovanjem ne planiram da radim, a  do tada ce me moji izdrazavati...Jos samo malo...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Ne razumem Crowz??? Ne vidim da trebam nesto da odgovorim na tvoj post...Jedino ako si mislio generalno da iznesem misljenje o tome sto si napisao?

Nesto si me pitao, ja ti odgovorio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 04.07.2007 .
Ivan Andrić, Pravda
Tajkunski mediji Vojislava Koštunice

Iza najnovijih napada i optužbi koje se ovih dana iznose na račun Čedomira Jovanovića, lidera Liberalno demokratske partije, stoje Vojislav Koštunica i njegovi tajkunski mediji, tvrdi Ivan Andrić, poslanik LDP, u razgovoru za „Pravdu"

Svašta čujemo i čitamo ovih dana protiv lidera Vaše partije?

Apsolutno smo spremni da odgovorimo na sva pitanja i da pomognemo svaku istragu koja se bude pokrenula. Međutim, zanimljivo je kako DSS ovih dana pokušava da izbegne odgovornost za političku pozadinu atentata i zamenom teza, odnosno iznošenjem potpuno nebitnih stvari u celoj priči oko ubistva Zorana Đinđića, žele sebe da amnestiraju.

Ali u DSS naglašavaju da zapravo lider Vaše stranke, pa i gospodin Vladimir Beba Popović stoje u pozadini tog atentata?

To su gluposti. Nešto slično je govorio Dejan Mihajlović, pa smo, na kraju videli pred sudom da se šalio i da je to bila kampanja. Mi smo tužili portparola DSS Andreju Mladenovića, i sve što je izneo u javnost imaće priliku da dokaže pred sudom. Po mom mišljenju, daleko je važnije da se pokrene istraga oko pozadine pobune JSO. U obrazloženju presude za ubistvo Zorana Đinđića navodi se da je čitav proces ubistva počeo upravo tom pobunom. Mora se do kraja istražiti ko je bio inspirator te pobune. Jedan od advokata porodice Đinđić je podneo taj predlog i očekujem da se sprovede temeljna istraga. U odnosu na saradnike Vojislava Koštunice mi smo spremni da odgovorimo na sva pitanja.

Priča se da bi Čedomir Jovanović uskoro mogao biti uhapšen?

Mislim da se tu radi o jednom potpuno neprihvatljivom uticaju DSS na specijalnog tužioca. To je potpuno neverovatno. U DSS određuju poteze tužilaštva pre samog tužioca. Mi ne možemo zaista ništa da predvidimo šta će se dogoditi, ali znamo da je istina na našoj strani i svako od nas će reći sve što zna.

Šta ako bude uhapšen?

Pa šta da radimo? Biće to pravo političko hapšenje. Verujem da se to neće dogoditi, jer znam da nije umešan ni u šta što mu preko medija nabacuju na teret, ali u ovoj zemlji je sve moguće.

DSS traži ukidanja poslaničkog imuniteta Čedomiru Jovanoviću?

Ne znam da li će se neko drznuti to da uradi, ali mi se svakako nikada nismo pozivali na imunitet, pa nećemo ni sad. Neće se ni gospodin Jovanović pozivati na imunitet. Podsetiću vas da je svojevremeno Čedomir Jovanović zatražio da bude stavljen na policijski poligraf kako bi se pokazalo da govori istinu kada je odgovarao na optužbe onih kriminalaca Banđura i Terzića. Mi ne bežimo ni od čega, nemamo šta da krijemo i pomoći ćemo istragu kako bi se došlo do istine.

U najsvežije objavljenim transkriptima veoma nezgodno se optužuju Čedomir Jovanović i Beba Popović za saradnju sa ljudima iz ''zemunskog" i „surčinskog klana"?

Ti transkripti su notorna laž. Do sada smo više puta pokazali kakve su to laži, ali jednostavno sada nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve, jer je velika kampanja protiv nas u toku. Zato mi insistiramo da se rasprava oko svega što smo ovih dana čuli po medijima povede i u Skupštini, jer ne možemo da stignemo da odgovorimo na sve napade mafijaških medija. Sve odgovore ćemo lično dati u lice Vojislavu Koštunici kada se pojavi u Skupštini tokom rasprave o poverenju Vladi.

Ko stoji iza „političke pozadine" ubistva po Vašem mišljenju?

Ne bih ja da dajem sud o tome, ali pogledajte ko je politički profitirao posle tog ubistva. Profitirale su one snage koje predstavljaju prošlost i koje vuku Srbiju u prošlost.

Mislite na DSS?

Da, mislim na DSS i uopšte vladajuću koaliciju. Nije nikakva tajna da su se savetnici Vojislava Koštunice dok je bio predsednik SRJ viđali sa ljudima koji su kasnije osuđeni za ubistvo Zorana Đinđića. Nikada takve optužbe nisu demantovali. Takođe, nisu želeli da pred Specijalnim sudom daju odgovore šta su bile teme razgovora sa tim ljudima. Za mene je to sasvim dovoljno.

ĆUTANJE

Sramota za DS

Niko iz DS nije stao na Vašu stranu od kada su krenule ove optužbe na račun Čedomira Jovanovića?

To samo govori o DS. Zaista, neverovatno je to njihovo ignorisanje, jer svi ovi falsifikati i njih bi trebalo da pogađaju. Zoran Đinđić je bio predsednik DS. Ako ovo rade da bi imali mir sa koalicionim partnerima, onda bi trebalo da se stide, ali to je pitanje za njih. Verujem da će snositi političke konsekvence na sledećim izborima.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 09:34:25 od RufusBG »
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Uopsteno, kada bilo koji balvan dodje na vlast,'voljom naroda', on nema pojma sta ga ceka. I za namanje rukovodece mesto treba ti povratna informacija a ne za mesta od vise vaznosti.Kostunica je od 11974-e kada je izbacen sa fakulteta do dugo vremena bio salonski komentator demokratije. Nikada se na terenu nije sretao sa problemima rukovodjenja. To je ocigledno i dan danas da se sa 64 godina jos 'uci'.
Povratne informacije ima samo ozna.Posto nije imao sposobne ljude sa kojima da vlada, informacije ozne su mu od krucijalnog znacaja. On se njih naizled ne moze odreci ili se odrice sporo kako mu je i narav. Koliko je covek van dnevnih domasaja vidi se kako je izjavio o Kosovskom boju da se sada vodi sa amerikom. Posto ameri sa takvima se ne biju, on se u stvari tuce sa vetrenjacama.

Ali sada se pojavljuje covek, Cheda koji poteze realna pitanja zivota i orgnizovanja Srbije.
Dakle taj i takav Cheda kaze: Kostunica nastavlja politiku Milosevica. Izuzetno tacno.
Moraju se menjati sistemi vrednosti. Apsolutno tacno. Srbi se moraju vratiti svojim tradicionalnim sistemima vrednosti odnosno da konacno se otarase drugog svetskog rata, kada su ih komunisti okupirali, opljackali i izvadili srpsko bice iz naroda.
Ocajna borba ozne da zadrzi najlepse pozicije na svetu se svodi na pljuvanje po Chedi. Ne pomaze.
Sto puta sam napisao da nove generacije (Chedine) dolaze, za cetiri godine ce ih biti 10% a ne 5 a one nisu vise opterecene oznom.
Ozna nikada nije radila svoj posao. Ozna je bila u sluzbi komunistickih bandi, da im izmislja petokolonase, vatikane, cia-e, domace izdajnike itd.
Ti ljudi nikada nece raditi na industrijskoj informatici (spijunazi) jer ne znaju jezike.
Nikada nece moci da daju prave informacije o raznoraznim lobiranjima, pokusajima da nam se privreda usmeri u pogresnom putu ili druge relevantne stvari za odbranu drzave jer o tome nemaju pojma. Primer vehabija, koji postoje vekovima na svim prostorima je ocit.
Baci ljudima rec vehabije, prikazi kule bliznakinje i neke tamo metro eksplozije, guraj to nekoliko dana, uhapsi par njih i digni na nacionalni nivo odbrane.
To je jadni nivo ozne. Zadnja grupa koju oni drze su radikali ciji se argumenti polako tope.
Dakle zadnji pokusaj odbrane komunizma je ozna, radikali, Kostunica, zajeno sa jednim brojem komunjarskih pizdi koje su izbegle sa drugih prostora.

Cetnici su vec pobedili ali zadnji pokusaji, samrtni u ropcu se vrede izvesti. To je nama nasa borba dala.
Uhapsiti Chedu znaci uhapsiti progresivnu omladinu Srbije. Nece moci. Deca ce uskoro poceti da jebu a bice zestoko. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Сви политичари су говна укључујући и ваш вољени Чеда.
Није он ништа друкчији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo i mene, i imam  losu i dobru vest. Losu za mene i LDPovce, a dobru za sve koji su mi poslali pm sto sam logikom razbijao aktiviste LDPa... Otkazan je put u Estoniju, tako da mogu da nastavim da "smaram" Gecka1 i ostale....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Ne ide ni nama lose............... Smile ali svaka pomoc je dobrodosla........ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5
04.07.2007 .
Ivan Andrić, Pravda
Tajkunski mediji Vojislava Koštunice

Hahahahaha ovde se najbolje vidi licemerstvo LDP-ovaca. Ej druge medije nazivaju udbaskim a izjave daju Radikalskim novinama. Svaka vam cast.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 11:11:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.701 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.