Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Okt 2025, 16:47:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 105331 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@Ghost, Cheda je irelevantan.
Relevantna su srpska deca koja hoce promene sistema vrednosti.
Da li ce se pojaviti drugi, treci Cheda nije bitno. Bitno je da konacno i mi Srbi imamo pravo da nesto kazemo.
Svi ostali do sada su obecavali kule i gradove ali nista nisu uradili da raskinu sa boljsevizmom.
najbolji i razocaravajuci primer ti je Kostunica. Izvikani demokrata, ostavio sve na stranu, usao u boj za Kosovo sa amerima (to je u njegovoj glavi) ,ostavio i podrzava stare sisteme vrednosti po principu: gde bas sad nadje da se menjamo?
Dinkic, pizdetina koja misli da je Bogom dan da drzi sve pod drzavnom kapom a on da vlada. Tipicni sitan karijeristaa.
Tadic i njegovi koji kohabitiraju zarad vlasti a ne zarad Srbije sa ostalima. Za radikale sam pisao dosta, oni su septicka jama Srbije.
Ni LDP ni Cheda, vec energija mladih Srba koja se treba usmeriti tamo gde se pravi srpski dom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pitanje za ldP.
Šta je to SISTEM VREDNOSTI?

Ko će to objasniti?
1.Čeda
2.Čanak
3.Batić
4.Nataša
5.Vesna(mada je ona to već objasnila Kusturici,ali bih voleo da objasni i svima nama)
6.možda Beba
7.ili...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@zvonko
Kad je covek dosao kod pope da mu se zali na zenu da se kurva, popa mu kaze: pa to je njen problem
Covek kaze: Ali oce, kurva se sa vama. Pop mu odgovori: E pa to je moj problem.
Pa kaze covek: ali se meni to ne svidja. Pop mu kaze: To je vec tvoj problem.
Ali kada se ozbiljno postavilo pitanje onda narod kaze: Nemoj ti da radiss sta pop radi, nego radi sta pop pripoveda.

Nemoj gledati licnosti.Gledaj koju su ideju promovisali.Menjanje sistema vrednosti. Za mene je to vracanje ne sistem vrednosti koji je u srpskom narodu postojalo.
Kad si ti cuo ili citao da se u Srbiji kolje, vadi oci, krade velikim proneverama itd. To su nam uveli nase bivse zjenice oka nasega, sa kojima smo stvorili ko budale drzavu. Poceli su 45-e, pa su samo malo dobili po p**ki sada pa vidis kako kukaju i dizu spomenike secanja na srpske strahote.
Menjanje sistema vrednosti znaci vracanje domacinskoj Srbiji u kokjoj nikako nisi mogao ni da djabalebaris, a nije ni bilo sirotinje koja danas postoji.
Ako ne uzmes da nisu imali kompjutere. Ili mecke. Ali imali su svoj dom, kakav da je bio.
Posle 45-e domove su delili komunisti po svojim kriterijumima, pa sada imas Srba bez domova koliko hoces a i Srba sa mnooooooogo domova podosta.
To hoce i radikali: socijalnu pravdu i oni da dele malo domova.
Ideja menjanja sistema vrednosti, gde ce da se radi, da se aktivno ucestvuje u svakodnevnom zivotu kao jedinka a ne kao chopor zastavnicara koji pevaju hvalospeve Tomi, Slobi, Voji Djikiju, i drugom Voji.

Malo razmisli vidim d aznas da citas pa pisao sam da je Cheda irelevantan.Pa nece Licanin Canak iz Srbije nikuda, on hoce samo vlast. Znamo mi to pa ga ne sledimo.Cheda je to pokrenuo pa da vidimo koliko ce da izdrzi. A inace neka ga hapse, pa ce mu udvostruciti glasove.
neka ga ubiju pa ce pored Djikija da bude jos jedan martir.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Треба се мењати систем вредности.
Ето и да се сложимо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pardon...Izbirsao sam sad ovo...

Za one koji ne znaju o cemu se radi, postavio sam isti tekst kao i Rufus, pa sam ga upravo sad obrisao, jer me je ghost ispravio...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 19:49:53 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ахем, погледај претходну страну и добићеш исти текст. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Занима ме јел ЛДП икада нешто лепо рекао о Србији и Србима? Јел сте икада помогли некоме коме је помоћ потребна? Или сте само душебрижници без покрића?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
LDP jeste u vise navrata rekao lepe stvari u Srbiji... Citiracu Vladu Divca kada je rekao Kuriru u intervjuu, LDP ima najbolju pricu, LDO bi da pomogne Srbiji, ali jedino sto se ne slazem sa njima je pitanje Kosova...Znaci jedan od najvecih Srbiina je to izjavio... Da LDP ne prica da Kosovo treba da dobije nezavisnost, ne bi ni vi toliko pljuvali LDP...Najveci problem je sto svi pljujete Cedu,a niko ne zna kojih su 10 osnovnih politickih ciljeva LDP-a...Znaci ovde se vodi polemika o politici a ne o pojedincima...

Mi nismo nadlezni da pomazemo ljudima kojima treba pomoc, za to su trenutno, i u narednih 4 godine zaduzeni DS,DSS i G17+...A ono sto je u nasoj moci mi cemo pokusavati da uradimo i da pomognemo koliko mozemo...

Vidis da sam ti dao odgovor na pitanje Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Po meni LDP uvek govori lepo o Srbiji i Srbima. Samim tim što šalje pozitivnu sliku u svet LDP govori lepo o Srbima. Svaki put kada neko iz inostranstva  popriča sa LDPovcima ima bar za nijansku bolje mišljenje o Srbima. Kada popriča sa DSSovcima ili radikalima ima lošije.

U Srbiji je zahvaljujući politici SRSa i DSSa sve više onih kojima je pomoć potrebna.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
LDP jeste u vise navrata rekao lepe stvari u Srbiji... Citiracu Vladu Divca kada je rekao Kuriru u intervjuu, LDP ima najbolju pricu, LDO bi da pomogne Srbiji, ali jedino sto se ne slazem sa njima je pitanje Kosova...Znaci jedan od najvecih Srbiina je to izjavio... Da LDP ne prica da Kosovo treba da dobije nezavisnost, ne bi ni vi toliko pljuvali LDP...Najveci problem je sto svi pljujete Cedu,a niko ne zna kojih su 10 osnovnih politickih ciljeva LDP-a...Znaci ovde se vodi polemika o politici a ne o pojedincima...

Mi nismo nadlezni da pomazemo ljudima kojima treba pomoc, za to su trenutno, i u narednih 4 godine zaduzeni DS,DSS i G17+...A ono sto je u nasoj moci mi cemo pokusavati da uradimo i da pomognemo koliko mozemo...

Vidis da sam ti dao odgovor na pitanje Wink
Многе странке и покрети нису на власти, па помажу несрећне колико могу. Можете да направите неку хуманитарну акцију?!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Okt 2025, 16:47:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.