Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:43:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100234 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
W zato sto nije tema to sto pricamo zadnjih 15 strana,zato i nece da pisem vise...ja sam ti rekao kako cu ti odgovoriti na svako pitanje koje mi postavis...Nije mi tesko, al jednostavno necu da dozvolim da tebi napisem i da se ubacuje jos brdo njih da komentarise...Scako ko me je nesto pitao ja sam mu licno odgovorio, i inda me brdo njih zasipa glupostima...Znam ko sam,znam sta sam, mene uopste ne opterecuju razne izjave, ali me smaraju...Nisi ti mene oterao sa bureka, meni burek nije sve u zivotu kao sto je vama, opet cast pojedinima...Kazem jos jednom, imam drustvo sa njima provodim vreme, radim razne stvari, a nisam debil koji sedi 24 casa sa kompom i bavi se forumom!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
sta slusaju...naked city?
respect za matorog John Zorn-a! Stara skola
Da li je tebi, Mrgec, pojmljivo da mladi ldp-ovac izlazi na Ibarsku magistralu, i da kupuje poster Ane Bekute?
Meni ne!
meni je to jedino za njih i pojmljivo...mozda ne bekute,ali vendi sigurno Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E pa dragi W,kako ti objasnjavas pojavu da se uklapam u sablon(sta je to nesto kao medjunarodno priznato-sablon zenskog glasaca LDPa) a nisam njihov glasac? Smile
Ti nisi glasac ldp, hahahaha... Iz svih tvojih recenica izvire potpuna iskljucivost, da mi nije dobro...
Kapiram da  ides ranije na spavanje veceras, da bi ustala da slusas Pescanik sutra....
I zasto nesto mora biti medjunarodno priznato (made in EU) da bi imalo neku validnost?
Sta studiras? Mislim da te poznajem......
W zato sto nije tema to sto pricamo zadnjih 15 strana,zato i nece da pisem vise...ja sam ti rekao kako cu ti odgovoriti na svako pitanje koje mi postavis...Nije mi tesko, al jednostavno necu da dozvolim da tebi napisem i da se ubacuje jos brdo njih da komentarise...Scako ko me je nesto pitao ja sam mu licno odgovorio, i inda me brdo njih zasipa glupostima...Znam ko sam,znam sta sam, mene uopste ne opterecuju razne izjave, ali me smaraju...Nisi ti mene oterao sa bureka, meni burek nije sve u zivotu kao sto je vama, opet cast pojedinima...Kazem jos jednom, imam drustvo sa njima provodim vreme, radim razne stvari, a nisam debil koji sedi 24 casa sa kompom i bavi se forumom!!!
Nije ni meni Burek sve u zivotu, a ni komp........ Drago mi je  sto imas aktivan drustveni zivot!
Ali ne razumem sto se povlacis? Postavio sam ti 6-7 pitanja na koja mozes da odgovris jednom recenicom ili sa DA - NE..
IlI sam pogodio dosta stvari iz one generalizacije ldp glasaca, o kojima nisi ni razmisljao....
 P.S.Ne odgovaraj na imbecilne postove,... Kapiram te, i mene bi to smaralo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Ne poznajes me definitivno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Знамо ми тебе!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je to jedino za njih i pojmljivo...mozda ne bekute,ali vendi sigurno Smile Smile Smile
NE, ne i ne
Smile
Iskusaj me, marshalko... Mislim da smo vec vodili slicne debate,.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
@marshalka

Ne daj se marshalko,svakim danom se potvrdjuje i tek ce se potvrditi da je najbolji put kojim Sbija treba da ide ovaj koji mi i nasi istomisljenici zagovaraju na ovom forumu!!!!Propasce kafanski,turbo-folk patriotizam,kad-tad!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@marshalka

Ne daj se marshalko,svakim danom se potvrdjuje i tek ce se potvrditi da je najbolji put kojim Sbija treba da ide ovaj koji mi i nasi istomisljenici zagovaraju na ovom forumu!!!!Propasce kafanski,turbo-folk patriotizam,kad-tad!!!!
Alo Petarde, imas neki problem???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:43:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.