Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:46:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100342 puta)
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ne,izgleda mi da ti imas problema  sam sa sobom.Tebi se uopste nisam obracao nego marshalki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
1. Mi jesno sablon, ali sablon koji moze da menja Srbiju, niko nije reko da smo elitizam,
iskreno kod nas to vise ne postoji ta rec...

2.Ovo pitanje i ono poslednje je po meni isto...Znaci prvo moramo mi da se pomirimo medjusobno,
pa onda sa svetom...Vidis kad god sam stajao u Hrvatskoj,na nekoj pauzi, nikad me ljudi nisu
pljuvali, uvek su pricali lepim tonom, i uvek sam kod njih bio dobrodosao...A kod nas kad spomenes
hrvara, jedina asocijacija je UBITI GA!!!Ja ne razmisljam tako, da li neko bio Srbin,Hrvat,
Madjar,Englez ili Pakistanac ja protiv njega necu imati nista i necu ga sigurno mrzeti!!!

3.Da smo najtolerantniji, to niko nije nikada izjavio...Ne pljujemo mi sve kao radikale,mi nenamo dodirnih
tacaka sa njima,nama su oni nebitni...Jednostavno znamo ko su i sta su i njima se ne bavimo...
Ostale koje pljujemo su DSS i tu i tamo g17,i to sa razlogom,sigurno ne pljujemo bez razloga,
zato sto hocemo ili mozemo...

4.Nisam nikada rekao da se stidim zato sto sam Srbin zato sto ljud bacaju smece na ulici...Ja se ne
stidim sto sam Srbin, nego sam rekao da se prvo deklarisem kao Beogradjanin pa tek onda kao Srbin...
Ako si lepo citao post,rekao sam da pravi Beogradjanin koji vuce to poreklo godinama unazad,nikada
nece baciti to smece na ulicu,pljunuti ili istresti nos u centru...To brate moj Beogradjani pravi
ne rade sigurno...A verovarno ni Srbi...Nego razni dosnjaci...Dalje,bio sam u Evropi,obisao je, i
nisam video smece po ulicama, cak sam video u Monaku,zbog bacanja papira u kontejner za staklo,
pise prijava, pa ti vidi...

5.Da zelim da zivim u stabilnoj drzavi, zato i glasam za LDP

6.Ne zavisi samo od nas u potpunosti,mada mislim da 80% zavisi od nas...Isto tako mislim da je
problem u nama...Kako da ne mislim da je problem u nama,kada nas narod velica Ratka Mladica...
Kao prvo,bez obzira na sve optuzbe, ljudi i ne znaju da je on bio los kao general, ne gledam
sto je ubijao ljude, prvo je bio los general, pa onda tek to...A danas klincima pune roditelji
glavu kako je on bio ko zna sta,heroj, i onda im tako ostane i oni ga velicaju, a pojma nemaju
ni sta je taj Mladic bio...

7.Ne zalimo tudje zrtve, nego optuzujemo ljude koje su to izazvali...A kada se sve sklopi, neduzno
ubijenog coveka moras da zalis ako si iole normalan...

Eto iako nisam hteo, odgovrio sam ti... Pozdrav Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Lepo si nam predstavio tvoju stranku. Pod stavku 8 si trebao da napises koliko te placaju da propagiras LDP po forumima? Smiley

Nisam pristalica niti simpatizer bilo koje stranke, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu ali nije tesko primetiti da se LDP danonocno propagira na svim forumima. Dajte, ljudi, opustite se malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ma strani placenici Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Bar da su plaćenici, nego su besplatni instant idioti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Bar da su plaćenici, nego su besplatni instant idioti. Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
 Smile samo vi,zagovaraci kafanskog patriotizma,nemojte suditi ko je idiot,a ko ne!Vi ste,nazalsot isprani mozgovi propalom ideologijom....samo siguran sam da ce te vremenom promeniti misljnje,i shvatiti ko je patriota ,ako ratni profiter i zlocinac i jos mnoge druge stvari koje vi zagovarate,a koje su pogubne po Srbiju.. i to ce biti nas veliki uspeh,kada budete konacno shvatili da se obmanjivani od strane kvazi patriota!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Ne,izgleda mi da ti imas problema  sam sa sobom.Tebi se uopste nisam obracao nego marshalki.
Овде има и љубав да се роди!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Hoće li i nas pozvati na svadbu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:46:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.