Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:27:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 100259 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Oslobodjen optuzbe za klevetu? Jaka stvar. Uostalom ta dvojica sto su njegovi ex pajtosi. Cekam postupak za politicku pozadinu Djindjicevog ubistva.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Citat
Kazete za sebe da ste najtolerantniji u Srbiji i da treba svi na vas da se ugledaju. Ok. Zasto onda diskriminisete sve koji ne misle kao vi (i stavljate ih u rang sa radikalima i mediokritetima)?

Šta se sekiraš zbog tih , nazovimo ih osoba ...
Pa verovatno imaju u neku svoju "crvenu knjižicu" poput one Maove , gde je svaki drugi naćin mišljenja revizionistički i društveno opasan .
Po njima je demokratija vladavina jednoumlja oličenog u jednoj partiji na čelu sa Čedomirom Jovanovićem . Verovatno bi svaka ulica u gradu ,  svaki istorijski spomenik i građevina morala biti projektovana po njihovoj nomenklaturi . Da ne govorim o medijima .
Stranka bez političkog programa , sa vojskom neobrazovanih balavaca koji na ulicama usklikuju parole Dole , Gore , Gazi , Levo , Desno , Ima nas , predstavlja za Srbiju ono što se u računovodstvenoj terminologiji zaliha materijala naziva škart .
Jednako ekstremna stranka , kao radikali , najbolje je to što za sada udaraju jedni na druge , jer u duže vreme neće osetiti ni gram političke vlasti .
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 22:11:16 od Markoski »
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jednako ekstremna stranka , kao radikali , najbolje je to što za sada udaraju jedni na druge , jer u duže vreme neće osetiti ni gram političke vlasti .
ne znam  koji su nebulozniji  sto se tice iskljucivosti... mada, ruku na srce, imam dosta slicnih interesovanja kao  ldp-ovci, naravno ne racunajuci politiku....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
mada, ruku na srce, imam dosta slicnih interesovanja kao  ldp-ovci, naravno ne racunajuci politiku....

Ne znam kakva su njihova interesovanja van političke sfere , pa bih vole da nama koji ih ne poznajemo dobro kažeš  Smile
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde da se ne lazemo... ldp-ovci su ubedljivo najurbaniji glasaci,...
mesta na koja ja izlazim, posecuju u najvecem broju ldp-ovci.... Sada bi neko rekao - OTKUD ZNAS DA SU TO ONI? Lepo,... pripadnici tih opustenijih subkultura podrzavaju Cedu...
imaju sofisticiran ukus muzicki i filmski ukus...
fazon oblacenja (koji i ja furam) casual, opusten...
P.S. Znam ih mnooooooooogo, pa znam o cemu pricam...
P.P.S. Pitas se verovatno, kako neko ko izgleda kao oni, ima ista interesovanja kao oni, ne glasa kao oni... Zato sto nisam iskljuciv, zato sto volim Srbiju takvu - kakva  je,......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
I ja izlazim po urbanim mestima , samo sa ljudima nikad ne razgovaram o politici
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moram im se skinuti kapa (ljudima koji su radili onu kampanju - Od nas zavisi). Navukli su toliki broj omladine da to nije zdravo...
Znam o cemu pricam... Kako su se priblizavali izbori, tako sam poceo da tipujem ko ce da podrzi ldp. Od 25 ljudi pogresio sam za njih 5.
20 indenticnih odgovora- Pa, zato sto je Ceda pun energije, pokrenuce sve,... CEKAJ, ALI TI SE GNUSAS SABANSKOG FAZONA, UTOKA, ITD. A ON JE BIO SA ZEMUNSKIM KLANOM, KAKO TO? Pa, sta, ako je bio? Morao je da smrce, pa sta? Njemu se to nije svidelo, ali  je morao da bude sa njima..... ON BI DAO I VOJVODINU? Pa, sta ako ljudi hoce da imaju svoju drzavu, mi im nista ne mozemo.
Na svako moje jos cudnije pitanje, stizao je je jos cudniji odgovor...
itd, itd. itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ajde da se ne lazemo... ldp-ovci su ubedljivo najurbaniji glasaci,...
mesta na koja ja izlazim, posecuju u najvecem broju ldp-ovci.... Sada bi neko rekao - OTKUD ZNAS DA SU TO ONI? Lepo,... pripadnici tih opustenijih subkultura podrzavaju Cedu...
imaju sofisticiran ukus muzicki i filmski ukus...
fazon oblacenja (koji i ja furam) casual, opusten...
P.S. Znam ih mnooooooooogo, pa znam o cemu pricam...
P.P.S. Pitas se verovatno, kako neko ko izgleda kao oni, ima ista interesovanja kao oni, ne glasa kao oni... Zato sto nisam iskljuciv, zato sto volim Srbiju takvu - kakva  je,......
subkultura... Smile Smile Smile

sofisticiran muzicki ukus Smile Smile Smile...sta je to? Smile     sta slusaju...naked city?      flux of the pink indians?

mani se Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta slusaju...naked city?
respect za matorog John Zorn-a! Stara skola
Da li je tebi, Mrgec, pojmljivo da mladi ldp-ovac izlazi na Ibarsku magistralu, i da kupuje poster Ane Bekute?
Meni ne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Nije mi jasno kako muzički ukus
moram im se skinuti kapa (ljudima koji su radili onu kampanju - Od nas zavisi). Navukli su toliki broj omladine da to nije zdravo...
Znam o cemu pricam... Kako su se priblizavali izbori, tako sam poceo da tipujem ko ce da podrzi ldp. Od 25 ljudi pogresio sam za njih 5.
20 indenticnih odgovora- Pa, zato sto je Ceda pun energije, pokrenuce sve,... CEKAJ, ALI TI SE GNUSAS SABANSKOG FAZONA, UTOKA, ITD. A ON JE BIO SA ZEMUNSKIM KLANOM, KAKO TO? Pa, sta, ako je bio? Morao je da smrce, pa sta? Njemu se to nije svidelo, ali  je morao da bude sa njima..... ON BI DAO I VOJVODINU? Pa, sta ako ljudi hoce da imaju svoju drzavu, mi im nista ne mozemo.
Na svako moje jos cudnije pitanje, stizao je je jos cudniji odgovor...
itd, itd. itd.

Nemoj da se uvrediš , ali u tvojim postovima u ovoj vidim neke rupe ...
Kao prvo ne sviđa mi se termin urban . Urbano je usko povezano sa progresivnim , a ako su oni u fazonzu da ih boli raka za sve , pa iz zajebancije daju glas LDP-u to nije dobro . Zaklučak , takvo društvo je loše , jer čovek koji sa 20 ili 25 godina nema cilj u životu , ne može da bude deo ekipe koja grabi ka vrhu . Laditi ceo dan muda , blejati po gradu , ići sa kafe na kafu i očekivati da ti neko nešto donese , to izgleda da je postao veliki trend u Srbiji . Ja nikad nisam i ne želim da budem deo takve politike .
Drugo , to da se navuklo dosta omladine ?!
Verovatno radiš sa nekim nereprezentativnim statističkim uzorkom , jer računaj koliko mladih ima u Srbiji , najveći broj je sigurno otišao na demokrate , pa radikale . Konkretno moj fakultet je većinom za Demokratsku stranku , a najveći je u Srbiji . Načuo sam da će gospodin Siniša Orlović, profesor sa FPN-a , izdati novo izdanje knjige Političke partije , u ranijim se bavio i građanskom strukturom koja podržava pojedine političke partije , verovatno će biti i obrađeni poslednji izbori .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:27:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.