Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:17:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99713 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ok...A jel neko znao tada da su oni ubice??? Tada su bili specijalna jedinica!!!Jel tako? Tako je!!! Kao sto vidis i Djiki je bio tamo...I amerika saradjuje sa svojim speciajlnim jedinicama....Ali kad se sve otkrilo, i kad je doslo na videlo, svi ti ljudi su okrenuli ledja i poceli da ih gone za krivinca dela...

I jos nesto, kazes Zivkovic digo tri prsta!!! Pa i on je Srbin...Jel njemu to zabranjeno???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ok...A jel neko znao tada da su oni ubice??? Tada su bili specijalna jedinica!!!Jel tako? Tako je!!! Kao sto vidis i Djiki je bio tamo...

У том грму и лежи зец.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
I ista ta vlada Zivkovica i Cedomira Jovanovica je ukinula JSO...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Ok...A jel neko znao tada da su oni ubice??? Tada su bili specijalna jedinica!!!Jel tako? Tako je!!! Kao sto vidis i Djiki je bio tamo...I amerika saradjuje sa svojim speciajlnim jedinicama....Ali kad se sve otkrilo, i kad je doslo na videlo, svi ti ljudi su okrenuli ledja i poceli da ih gone za krivinca dela...

I jos nesto, kazes Zivkovic digo tri prsta!!! Pa i on je Srbin...Jel njemu to zabranjeno???
Znas kako...... Nisi bas u pravu.Nije Legija prodavao cokolade i bombone pre 2000 godine  Smile Smile Bato on je bio saradnik Arkana koji je bio boss mafije,Legija je izvsavao zlocine za rezim  Slobodana Milosevica,bio je upetljan u ogranizovan kriminal,otmice,trgovina droge..... Da ne nabrajam sve jer bi trebalo jakoo mnogo vremena  Smile Ja ne mogu da verujem da je Ceda sa njim stalno bio i isli su na njihove slave,koncerte i ostala sr a da on nista nije znao  Smile Mnogo mi se on bre pravi naivan  Smile Jos mi sumljivi taj Mihajlovic.Sto se mene tice taj treba da ide na 3 dozivotne jer magarac je bio ministar policije a dopustio je da ubiju premijera  Smile Nekako mi cela vasa politika kaze:"Nemojte mene kriv je Kostunica,Sloba..." Bato niko vam nista ne bi rekao od naroda da ste pohvatali bagru iz JSO.Ali niste jer je nekome to debelo odgovaralo,jer je neko nastavio da radi poslove koji su oni radili......  Smile Ja o ovome mogu da ti pricam jos jako mnogo ako hoces ali jedino sto jos uvek ne mogu da budem siguran a to je:"Ko je izdao Zorana i ko je taj kome je odgovarao da se nastavi Slobin "posao".Imam par favorita ali kazem mogu samo da nagadjam.Nemoj da te cudi bilo sta jer je politika k... i tu nema prijatelja  Smile

PS:Nije poeta u tome sto je digao 3 prsta nego sto je 3 prsta digao na koncertu samozvane "patriotske" jedinice  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 03:32:55 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

E tu sam te cekao. Nije fora u tome da se odredi jel neko znao da su bili ubice ili ne, vec da je i Ceda voleo da cupka kod Legije, a sad da mu neko to pomene oci bi mu izvadio.
Ja cekam utvrdjivanje politicke pozadine ubistva Djindjica. Ako bude islo sve kako treba mnoge koji se prodaju za Zoranove najblize saradnike ce zaboleti glava. Jos ne daj boze ako Bagzi otkrije neku kasetu iz Silerove, bice cirkusa. Samo polako. Ja sam gotovo siguran da je Zorana izdao neko od njegovih "najblizih saradnika".
Nisu Siptar i Kum streljani po svaku cenu. Mrtva usta ne govore.
Al zaboravili su na jos jedna usta, a to je Bagzi. I na svu srecu je ziv. Samo polako. Klupko se odmotava...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 03:30:22 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
E tu sam te cekao. Nije fora u tome da se odredi jel neko znao da su bili ubice ili ne, vec fora da je i Ceda voleo da cupka kod Legije, a sad da mu neko to pomene oci bi ti izvadio.
Ja cekam utvrdjivanje politicker pozadine ubistva Djindjica. Ako bude islo sve kako treba mnoge koji se prodaju za Zoranove najblize saradnike ce zaboleti glava. Jos ne daj boze ako Bagzi otkrije neku kasetu iz Silerove, bice cirkusa. Samo polako. Ja sam gotovo siguran da je Zorana izdao mneko od njegovih "najblizih saradnika".
Nisu Siptar i Kum streljani po svaku cenu. Mrtva usta ne govore.
Al zaboravili su na jos jedna usta, a to je Bagzi. I na svu srecu je ziv. Samo polako. Klupko se odmotava...

Dzaba se trudis  Smile Vidis da je pobegao  Smile Smile Mora da se konsultuje sa vrhom stranke.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Da budem direktan. Nemam dokaze za ovo ali ubedjen sam 99% da su Ceda i Beba opasno surovali sa Zemuncima. Sumnju mi dodatno podgreva i cinjenica da je Zoran spremao smenu Bebi. Jeste, Legija je budala pa ce sam da ide da rusi vlast u zemlji. To se ne radi bez debelih veza u tadasnjoj vlasti. Ako se ikada bude dokazalo da su ova dvojica umesana u likvidaciju Zorana treba ih javno veshati na sred Terazija!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Da budem direktan. Nemam dokaze za ovo ali ubedjen sam 99% da su Ceda i Beba opasno surovali sa Zemuncima. Sumnju mi dodatno podgreva i cinjenica da je Zoran spremao smenu Bebi. Jeste, Legija je budala pa ce sam da ide da rusi vlast u zemlji. To se ne radi bez debelih veza u tadasnjoj vlasti. Ako se ikada bude dokazalo da su ova dvojica umesana u likvidaciju Zorana treba ih javno veshati na sred Terazija!

Nekad imam osecaj da si LSV ili SRS(mislim na metode vesanja)  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Slazem se da legija nije budala koja je mislila da sama rusi vlast u zemlji, ali dobro razmisli ko je vodio, a i danas se trudi da vodi politiku koja veoma lici na politiku slobodana milosevica?

Mislim da to nisu ceda i beba vec neko treci, neko ko se sve vreme pravio lud i tako provlacio na vodecem mestu u drzavi, ko nije sproveo nijednu bitnu reformu, i koji nam je produzio tranziciju za barem duplo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
hm, na koga li ciljaš?

mene u stvari najviše užasava mogućnost da niko ne stoji iza legije
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:17:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.