Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 19:51:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99235 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
"antiprotivan" hhahahahhahaha Zanimljivo zaista  Smile Smile Nisam ja alergican na autonomiju Vojvodine nego na one koji to promovisu tj na tvog idola Canka.Opet manipulises cinjenicama.Kazes da je za autonomiju Vojvodine 80% a za Canka je glasalo 10% gradjana u Vojvodini.  Smile Gde su onih 70% i sto nisu glasali za Canka  Smile

Citat
mozete da se bunite koliko hocete,ali sve ce doci na svoje mesto

Koje ce vam biti metode?Hapsi zabranjuj,likvidiraj  Smile Smile Ustav Srbije lepo kaze kakav je status Vojvodine.Pomiri se sa tim da nema republike Vojvodine.Ustav je izglasan demokratski i prihvatili su ga sve velike stranke i EU i Amerika tako da  Smile Ko kaze da je bilo kradje?Samo vi i niko drugi.Ali nema veze ko gubi ima prava da se ljuti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Kakva ti je to glupost?Gde je preostalih 70%?Pa ne identifikuju svi Canka kao borca za autonomiju,u stvari vecina ga ne vidi kao takvog,ti gradjani su za autonomiju kao takvu,ali jednostavno ne vide licnost koja bi to mogla da iznese.A za Ustav,mislim da si malo previse ostrascen pa neces da prihvatis cinjenicu da je sve to bila velika prevara.Ma hajde,ako su se udruzile SRS,DS i Kostunjavi za isti cilj,nisu tu cista posla.Taj Ustav je pun gluposti i gresaka.Sva intelektualna elite ove zemlje se u tome slaze,a ne verujem da si ti taj koji moze njima da protivreci takvim argumentima koji nisu na mestu.Ko gubi?Ja sam sigurna i mirna jer znam da ce sve doci na svoje mesto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Pa vec sam mislio da ces da kazes da je 80% za Canka.Ja u ankete mnogo ne verujem jer na uzorku od 2000-3000 ljudi ne moze da se vidi tacno sta misli 2 miliona gradjana.Za tvoju informaciju ustav nije vlasnistvo 1 stranke nego dogovor vise stranaka.Znaci mora da bude kompromisa jer da je bilo ko od DS,SRS,DS bojkotovao ustav ne bi bio donet.Znaci ustav se morao menjati jer ako hocemo da ulazimo u EU onda ne moze da bude Slobin ustav.Posto si ti bojkotovala ustav a ja nisam onda dolazim do zakljucka da si ti protiv evro integracija i zagovornik Slobinog ustava  Smile Smile Samo da ta intelektualna elita nije LDP i LSV.  Smile Smile Znaci da smo poslusali LDP onda ne bi smo imali nikad ustav jer vecina gradjana Srbije ne bi nikad prihvatila ustav koji odgovara Cedi i po tebi bi cekali da Ceda ima vecinu u Srbiji da bi se promenio ustav(to bi potrajalo mozda i 100 godina)  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Boro pa bas to je problem sto je Ruzica bila u kampanji a sad nije nista...Sto znaci da je iskoriscena,sluzila je da pridobije glasove Tadic i to je to...Veruj mi,znaci milion posto,Tadic je lobirao protiv Zorana i mrzeo ga je...Nemam raloga da te lazem,tako je...Zasto ne pricam to za Djelica ili nekog drugog, zato sto kad bi rekao za njih lagao bih, a ovo je istina nad istinama...

Sto se tice Kosova, slazem se sa tobom da Djindjic nije pricao tako o Kosovu, a realno tada i nije bila situacija kakva je danas...I MOLIM TE shvati da Ceda prica samo realno, da je Kosovo nezavisno vec dugi niz godina, a ne kaze potpisacu nezavisnost...I ne mozes reci da bi Djindjic da je ziv Cedu odbacio,ne bi nikada,veruj mi...A da je ziv za Tadica verovatno ne bi ni cuo nista danas, osim da je clan DS-a...Znaci ne pljujem ja DS nego Borisa Tadica i ekipu koja ga je okruzivala u doba kada je Zoran bio predsednik DS-a...

I za kraj, imam druga koji je prodao kucu na Kosovu za tri puta vecu cenu, i on mi je rekao da se stidi sto je Srbin...Pogazio je sebe i svoju naciju sto je to ucinio...I kada mi je pricao to sta je uradio, isto mi je rekao da je 70% ljudi uradilo isto, uzelu nenormalnu lovu i pocelo da se baskari po svim delovima Srbije,narocito po Beogradu...Mnogo je malo onih kojima su stvano zapaljene kuce, i ja dizem kapu ljudima koji su ostali dole...To su Srbi...To su patriote...A ne ovi koji su uzeli pare, dosli kod mene, zajebavaju se ovde i kukaju za Kosovo...Pa brate moj zajebi me te price...Mene,kao Beogradjanina, ne bi isterali iz mog grada, nema para veruj mi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Sto je brzo,to je i kuso Smile Sto bi rekla Inicijativa mladih za ljudska prava:Sex na brzaka-ponekad;Ustav na brzaka-nikada Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Hahahahaha, ustav!!! Da li postoji smesnije nesto od naseg ustava??? Ustav koji se donosi dva dana...Prvi dan 15% izaslo...Do 17h u nedelju 35% i bas za tri sata izaslo milion ljudi...xaxaxaxa...Decko ako hoces da vidis dokaz da je ustav pokraden, idi na youtube i kucaj referendumska kradja i bice ti jasnije neke stvari...Pa ti si strasan ozbiljno,kad tvrdis da je ustav donesen na legalan nacin...tz tz tz...A taj ustav pored demokrata podrzali i radikali i sps...Pa ako ga pisu demokrate radikali nikako ne smeju da ga prihvate i obrnuto normalno...Jaooo primitivci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Случајно сам на гласачко место дошао баш у недељу око 19:45 и видео доста света.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@gecko1

I vi koristite Zorana u kampanji i pricate da su Zoranove ideje vase ideje....  Smile Sad si sam rekao da Zoran nije trazio nezavisnost Kosmeta.Nemoj sad da pricamo sta bi Zoran sad mislio.covek je mrtav i ne vredi diskutovati.Znam sta je pricao kada je bio ziv i o tome sam pricao.Nisam ja lud pa da mislim da je Kosmet sad pod vlascu Srbije.On je okupiran od strane NATO pakta 99 godine.Necu da ulazim u detalje.Ukratko rat sa NATO je bio pogresan ali to ne menja cinjenicu da kada strana vojska dodje na teritoriju suverene zemlje da je to agresija i okupacija.Sto se tice toga da li bi Ceda bio izbacen necu da ulazim u detalje jer je to moje misljenje i ne mogu biti siguran.Srbija ne moze prihvatiti nezavisnost Kosmeta jer nikome ne treba velika Albanija(zemlja koja bi bila leglo droge,terorizma,trgovine ljudima....)Druga stvar mi nismo deda mraz pa da poklanjamo Albancima jos 1 drzavu.Imaju svoju zemlju a na Kosmetu treba da imaju autonomiju.Momce nije lepo da tako govoris o ljudima koji su izgubili svoj dom.Upoznao si jednog tipa koji je dobio veliku lovu i po tome si sklopio pricu da je 70% takvih slucajeva E pa nije  Smile Ja ti dajem odma kontraprimer prijatelja iz Peci koji ne moze da proda svoju kucu niti da zivi jer je isteran i sada zivi tamo Albanac.Tako da nemoj da ti smetaju ljudi koji nemaju dom i koji zive uzasno bez obzira  kojoj stranci pripadas.Eto slazem se sa tobom oko tih ljudi koji nisu imali pritisaka a prodali su za velike pare.Ali izracunaj samo koliko je Srba proterano 99 godine posle dolaska KFOR.Pa nemoj da pricamo o Albancima....Gde god su oni tu su stalno neki problemi.Nije to samo Srbija  Smile Pogledaj malo CG,Makedoniju ili procitaj sta misle u zemljama EU o Albancima.Pa ja sam pricao sam ljudima iz Egipta na internetu koji kazu da ih je sramota sto su Albanci muslimani.  Smile Ceda vice lose je sto nismo platili odstetu Bosni  Smile Jel on zna uopste sta govori?Odakle bre Srbiji milijarde evra da placa Bosni.Covece zemlja bi pukla posle 2 dana.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Tebi Gecko pamet ne bi smetala. Smile
Kakve veze ima ko je podržao ustav, ukoliko dovoljan broj ljudi stoji iza toga.
Šta si ti ? Rasista ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Evo i ja da postavim pitanje LDP-ovcima:

Da li zaista mislite da se u BiH živi u harmoniji? U više navrata je Čeda nudio primjer Bosne i Hercegovine kao harmonične zemlje.
Mislim, da je pričao o.......... Ruandi, pa 'ajde, daleko je pa čovjek ne zna, ali ipak je BiH tu na 100 km od Beograda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 19:51:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.