Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:08:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 98443 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Kao prvo ne govorim o lepoti glasaca, ali ovakvog glasaca LDP-a nikada neces naci, kao ni glasaca DS-a....Zato sto se glasaci DS-a i LDP-a mogu prepoznati po lepom ponasanju, kulturnom oblacenju i lepim nacinom izrazavanja...

Panini stav LDP-a o Kosovu je da je ono nezavisno od Beograda i Srbije punih 8 godina ako ne i vise, a nikad niko nije rekao potpisujem nezavisnost...To ti je ona recenica LDP-a GOVORIM ISTINU, i po tome se LDP razlikuje od ostalih politickih partija u nasoj zemlji...

Sto se tice pominjanja Djindjica, svi znamo ko je bio Djikijeva desna ruka...Tako da je na tu temu suvisno pricati...A jos nesto da vas podsetim, u Djindjicevoj vladi bili su svi ljudi koji su sada u LDP-u ili koji ga podrzavaju...Pocev od Vesne Pesic sa kojom je Djiki poceo da pravi sve sto je napravio...

I na kraju evo na cemu se zasniva politika LDP-a

1.Evropska buducnost Srbije

2.Usvajanje osnovnih vrednosti evropskog drustva

3.Raskid sa Milosevicevim nasledjem i osuda zlocinacke politike i ljudi koji su zlocine inspirisali, naredjivali ili sprovodili

4.Sistematsko negovanje slobode gradjana, postovanje ljudskih prava i razvlascivanje mafijaske i autoritarne drzave u kojoj zivimo, te uspostavljanje odnosa slobodne konkurencije u privredi, puna decentralizacija javne uprave, puna autonomija Vojvodini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Šta vi hoćete sa tom Vojvodinom? Šta će Vojvodini uopšte autonomija ?
Imaju li Hrvati neke autonomne pokrajine možda ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Šta vi hoćete sa tom Vojvodinom? Šta će Vojvodini uopšte autonomija ?
Imaju li Hrvati neke autonomne pokrajine možda ?

Smile Smile Smile Smile

@gecko1

Mogao si bar da kazes nesto novo a ne samo da ponavljas tekst tvoje stranke.  Smile Vi nikad necete moci da se poredite sa DS(niti glasaci niti funkcioneri stranke)  Smile DS ce uvek biti naslednik politike Zorana i Tadic je 1000 puta blizi Zoranu nego Ceda.Zoran bi sigurno da je ostao ziv izbacio Cedu i njemu slicne iz stranke.Vi samo mozete da pokupite nezadovoljne glasace DS koji ne vole Kostunicu i nista vise.Uvek cete ostati samo senka DS  Smile DS se uopste ne zalaze za nezavisno Kosovo i Metohiju,republiku Vojvodinu,ukidanj RS.Ruzica i Mila Djindjic nikad nisu pomenuli Cedu kao nastavljaca politike Zorana nego samo DS.Pa vi ste toliko bedni da ne postujete Ruzicu a pricate kako ste za Zorana.Kako licemerno i bedno..........
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
LDP je najobičniji kontejner najrazličitijih otpadaka i restlova sa koca i konopca.
Tu su ostrašćeni gubitnici "osme sednice", oni što su tražili " više komunizma" 1968.,razvlašćeni funkcioneri DOSa, histerični omladinci i omladinke - novi skojevci....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@miroslav.p

Nemoj tako Miroslave.Sad ce te opuziti da si anti demokrata i pripadnik rezima Slobodana Milosevica koji je primitivan,glup.....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
...a neću ni ulicu dobiti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pa Boro ti si bas neobavesten...Mila Djindjic se na parastosu nije pojavila zbog DS-a....Sto ne znaci da pljujem DS, u DS-u postujem samo Djelica i Djilasa...A posto vidim nemas pojma o stanju Demokratske stranke, u vreme Djindjica Tadic je lobirao protiv Djikija...Zato Tadic nikad nije bio istaknuti clan, vec je to postao nakon smrti Zorana...Nemoj da pricas o necemu sto nemas pojma...Pitaj svakog clana koji je u DS-u duze vreme i odgovorice ti isto...Znaci Tadic je niko i nista...Covek koji je mrzeo Zorana i koji ga je lagao...Procitaj intervju Bebe Popovica, koji je bio Djikijev najbolji prijatelj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
I jos nesto da te pitam...Ko je Ruzica Djindjic? Jer ima veze sa politikom? Bila je prva na listi poslanika DS-a!!!Gde je sada?  Ako ne znas ko je ona,evo objasnicu ti: Ona je Zoranova supruga bila, i nista vise...U politiku se nikad nije mesala, niti je imala ikakve veze sa Zoranovim radom...

Administratori izvinite sto pisem post za postom,ali zaboravih ovo u prvom postu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@gecko1

Gde sam ja pricao o parastosu?  Smile Cekaj sad ces da mi objasnis da su svi koji su ostali u DS i koji podrzavaju Tadica protiv politike Zorana.Alo covece pa Ruzica je u bila u kampanji DS i podzava Tadica.O cemu ti pricas?Sto ne podrzava Cedu kad mu je bio najbolji prijatelj?Gde je Zoran pricao da treba dati nezavisnost Kosmeta i nestanak RS?Ja cu da ti nadjem citat iz knjige gde Zoran prica o resenju Kosmeta i gde se ne pominje nezavisnost a ti meni nadji 1 izjavu gde  pominje nezavisnost Kosmeta..Vi zloupotrebljavate pokojnika da bi ste uzeli glasove.Vi pricate o radikalima kako su Topalovici.Pa vi ste 1000 puta gori od njih.Da citam sta prica Beba.  Smile Taj tip toliko lupeta da mu nije ravan Secerovski.Ja sam neistomisljenik politike Zorana jer smatram da se ne moze revolucija praviti sa otpadnicima poput Cede,Canka,Batica,Micicke,Mihajlovica.......Zoran je imao ideje ali kako da sprovede kad za ministra policije ima kretena koji ne zna da sklopi 2 recenice,u Vojvodini ima Canka koji u zivotu nije rekao nista pametno....Ali to su greske premijera zbog cega je na kraju platio glavom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Boro ti si toliko ostrascen da je to strasno.Primetila sam da si uvek antiprotivan,a najcesce nisi ni u pravu.Cini mi se da si jedan od onih razocaranih kojima vise niko ne valja,i koji su uvek prvi u blacenju necega,a nemaju konstruktivnih ideja.To je najlakse raditi.Vojvodini treba dati autonomiju(na to si posebno alergican).Uostalom,gradjani Vojvodine su o tome odlucili,na glasanju za ustav,jedva su Kostunije&co namakali i pokrali taman da ima koliko treba procenata,to je vec svima jasno,a i ja sam licno imala priliku da radim anketu i popricam sa ljudima,i odgovorno trvdim da je oko 80 % za autonomiju.Vi sto vam je to trn u oku mozete da se bunite koliko hocete,ali sve ce doci na svoje mesto.Uostalom,o tome jednog dana neces odlucivati ti,niti ce te ko pitati,odlucice stanovnistvo Vojvodine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 00:08:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.