Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:25:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102931 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ja Beograd pisem uvek veliki slovom, bez obzira da li ima ski,cki na kraju...Znaci uvek...

Ghost, ne placaju nas LDP-ovci, ne da ne verujem, nego se trudim da budem deo tog lanca koji ce pokrenuti ovu nasu jadnu zemlju...A izneo sam ogroman teret u svim kanpanjama i akcijama LDP-a, pa nisam trazio ni dinar, a da sam hteo mozda sam i mogao da uzmem...Najmanje radim to zbog para..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Значи, заведен си...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Pa to je jos gore!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
@Rufus i gecko

Ne slazu vam se nikako misljenja oko cinjenica koje sam napisao. Jedan kaze da je smrt siptara i kuma sumnjiva, drugi kaze da nije. Zar ne bi simpatizeri iste stranke trebalo da veruju u iste stvari, a ono nisu sitne cinjenice, pa da vam se misljenja razlikuju.

Onda, ko je jos lud da se preda i da par godina odlezi u buvari pa da pobegne iz iste???? Sta je Legiju sprecilo da odavno pobegne iz zemlje? Zar neko zaista veruje u zaveru tipa: sedecu u zatvoru, pa cu za par godina pobeci???

@Rufus

Dosta ljudi obilazi hipodrom i tu nista nije cudno. Cudno je da neko uplati kurs jahanja, neko ko je student, neko ko je mlad, neko ko nije Djelic ili Miskovic, neko ko se kune u postenje i u svoju skromnu platu....

Zatim, gradjevina u Silerovoj. Pa naravno da se zgrada ne rusi sa dokazima u njoj, dokazi se prvo pokupe. Pa plakao sam od smeha kad su rekli da je nelegalno izgradjena..... Kao to su provalili tek nakon ubistva premijera?!?!?! 

Vidjanje sa Legijom. Ok, dobro, poverovacu da se Ceda video dva puta sa Legijom. Sada ce se neko napraviti pametan pa ce reci kako Ceda nikada nije tvrdio da se nije nikada video sa Legijom. Jedno vreme je stalno tvrdio da se ama bas nikada nije video sa njim, niti imao ikakvog kontakta sa njim....Sada ce reci kako verujem kuriru ili press-u (Btw, gledao sam tu izjavu na TV-u, ne secam se na kom programu, posle ubistva Djindjica)

Eto, Sloba je otisao, DOS je izvukao Srbiju iz mraka (zaista?), taj isti DOS postavlja Kostunicu (kasnije tvrde da je on Slobin covek)?!?! Demokratska vlast je ista kao i prethodna. Moram da priznam, bolji je standard, (sada nismo zadnji u Evropi, nego treci od pozadi, grabimo punim jedrima u Evropu, vidi se).

I na kraju, pitanja za LDP:

1. Sta se to promenilo u zadnjih 7 godina???
Kao sto sam rekao i dalje se rokaju mafijasi i dalje razvaljuju afere o svemu i svacemu. Mada, odgovor znam. Opet ce sada neko doci i reci: "To su slobini ostaci u zemlji"...Pa dokle cemo pricati o Slobi, Marku i Miri?

2. Da li je LDP vizija Srbije bez Vojvodine i Kosova?

3. LDP ce naravno, ako dodje na vlast, expressno uhapsiti Mladica?

4. Ko je po LDP-u nas idealni strateski Evropski partner?

5. LDP naravno, nece postaviti svoje ljude na celo drzavnih sluzbi poput BIA-e, VBA-e, SAJ-e, Policije???

6. Zar onaj nesretni Zare Korac nije bio Slobin covek cim se stalno lizao sa Slobinim TV stanicama i imao svoje emisije???

7. Ima li LDP bilo kakvu viziju Srbije u Evropi? Ako ima, kakva je?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Crowz misljenja su razlicita, nismo ograniceni...Po meni jeste smrt Siptara i Kuma sumnjiva, ali sumnjiva u smislu da ih je ubio Legija...Ipak sam ja clan LDP-a, a Rufus verovatno samo simpatizer Smiley

Evo odgovaram ti na pitanja po mom misljenju...

1.U zadnjih 4 godine se nije promenilo nista, ali u prvih tri godine demokratske vlade ucinjeno je dosta toga...Sto se tice ubistva mafijasa, ne desavaju se na svakih 5 minuta na svakom cosku grada,u to vreme bilo je bezvlasce,svako je mogo da ubije koga je hteo i da ostane nekaznjen,po tom pitanju situacija je drugacija,zatim ljudi se vise ne tuku i samaraju za veknu hleba, nema bonova za benzine, gradski saobracaj je na zavidnom novou, vise se autobus ne ceka satima...Evropa nam je u vreme Djindjica otvorila vrata, brdo stranih firmi se otvorilo u to vreme, plata nije 5 maraka...itd itd itd itd

2. Ne LDP vizija Srbije nije bez Vojvodine i Kosova...Tacnije mogu reci da bez Kosova jeste,ali za to nismo mi krivi,kriv je Milosevic...Kosovo je nezavisno od Beograda punih 8 godina  NE nasom krivicom...Licno voleo bih da Kosovo ostane nase,ali malo su sanse jer se mi vise ne pitamo...Nikaka Cedomir nije rekao da ce potpisati nezavisnost, vec da Beograd ni Srbija nemaku nikakvu vlast i nikakve veze sa istim...To je,slozicemo se nasa trenutna realnost...

3.LDP smatra da Vojislav Kostunica zna gde se nalazi Mladic, da je LDP u takvoj situaciji uhapsio bi ga sigurno...Kad bi LDP dosao na vlast,ekspresno nikako ne bi mogao da ga uhapsi,ali vremenom bi to ucinio...Normalno ako se isti nalazi u Srbiji...

4.U LDP-u smatramo da su nama svi strateski partneri, kod nas ne postoje prijatelji i neprijatelji...Znaci svi, od Amerike,preko Evrope do Rusije...

5 A zasto ne bi??? Sada u ovoj situaciji normalno da ne, ali jednog dana ko zna...Ne razumem bas pitanje,period i to...ali mislim da sam dobro odgovorio

6.Zarko Korac nikada nije imao veze sa Slobodanom, cvrsto se borio protiv tog rezima koliko ja znam...Ako je neko iz DOS-a imao veze sa Slobom, za koga ja znam to je Covic,koji se prikljucio demokratama valjda na kontramitingu '97...

7. Ima...Modernizacija drustva na prvom mestu, to je pocetni korak, a sa tim ide sve ostalo. Ovo nije LDP stav,ovo je moj stav, koji deli vecina nas..Ja koliko sam za Evropsku Uniju toliko sam i protiv nje...Ima tu zakona koje ja nikada ne bi voleo da se donesu u nasoj zemlji, ali ako udjes u EU ne mozes ti da biras...Primera radi, legalizacija homoseksualnoh brakova, sa tim se nikad ne bi slozio, mislim postujem ja te ljude, bolesni su verovatno sta da im radim, ali da vidim dva pedera na ulici kako se slobodno setaju i ljube, pa nesto odvratnije ne postoji...Vidjao sam to  u Spaniji,Grckoj i Francuskoj...FUJ,odvratno...

Crowz, mogu li da saznam koje je tvoje politicko opredeljenje?
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 17:37:21 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
A zasto ne bi??? Sada u ovoj situaciji normalno da ne, ali jednog dana ko zna...Ne razumem bas pitanje,period i to...ali mislim da sam dobro odgovorio
Zato sto te funkcije predstavljaju moc. A vi ne zelite moc vec samo da pomognete Srbiji?
I ne postoji dobar odgovor, osim ako neko iz LDP-a cita tvoj tekst pa se brines da ce ti prebaciti
na slececem sastanku

Citat
Primera radi, legalizacija homoseksualnoh brakova, sa tim se nikad ne bi slozio, mislim postujem ja te ljude, bolesni su verovatno sta da im radim, ali da vidim dva pedera na ulici kako se slobodno setaju i ljube, pa nesto odvratnije ne postoji...Vidjao sam to  u Spaniji,Grckoj i Francuskoj...FUJ,odvratno...
Konacno se slazem u necemu sa tobom....

Eto vidis da mozes lepo da razgovaras. Steta sto je spustanje na zemlju bilo naglo i direktno ali jebi ga,
neko i to mora da radi......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Crowz, mogu li da saznam koje je tvoje politicko opredeljenje?

Naravno da mozes. Nemam politicko opredeljenje, niti sam ga ikada imao. Politicke stranke kod nas su zalosne. Da nije smesno, bilo bi jadno. Kad vec svi masu americkim zastavama, pa sto onda ne oforme 2 struje kao u USA? Republikanci i demokrate, a ne 55 stranaka. danas svaka jajara moze da osnuje stranku i da dodje do odredjenog procenta na izborima....

Prve dve ili tri stranke treba da postoje. Ili si za Tadica ili Kostunicu ili Nikolica. Nema dalje. Pa Srbi su sami sebi krivi. Dodju izbori i recimo ovakav rezultat (znaci recimo ovakav):

28% DS
26% SRS
23% DSS
18% PSS
10% G17+
7%  SPS
7%  LDP

Komedija, nista drugo. Svi lazu narod, kad gledam predizborne kampanje, povraca mi se od tolike baronije.... Kad treba da se srusi Sloba, svi stanu protiv njega, prodje par godina i onda shvatite za kakve ste ustve glasali kad krenu da pljuju jedni po drugima.

Pa kada recimo ovde vidim malog usljivka sa 17 godina kako kenja o politici, dodje mi da se ubijem....Jos nema stidne dlacice, a prica o Cedi, Seselju i Djindjicu.

Jednostavno, moj glas ne dajem ljudima koji lazu i kradu, a do sada kako vidim, svi su krali, neko manje, neko vise. I danas i juce su se bogatasi bogatili, a sirotinja je jos veca sirotinja. Opet ti treba veza za posao, opet se drze razni monopoli, opet privatnici guze radnike. Danasnja vlast je isto govno kao i prethodna vlast, samo sto je sada to govno uvijeno u lepsu ambalazu.

Moja analiza:

DSS - muljavci i kornjace
DS  - bez ikakve ideje, bitno da se kenja
SRS - kao i DS
LDP - jeftina kombi partija sa sumnjivim pojedincima (da, ovo boldirano vazi za sve partije)
G17+ - kvazi mudraci koji istresu neki plan, pa kad vide da ne stima, zapale...(Labus)(Interesantna je i afera za hologram na 5000 din. koji je placen 6 puta vise od holograma na 200 din., a hologram duplo kvalitetniji na novcanici od 200 din.)
PSS - strucnjaci u pokusaju
SPS - Nista sem ...(tri tackice)
SPO - parodija....stranka koja je okupljala 1990 tadasnje zestoke momke, a sada su cisti 100%...

Na ostale ne treba trositi reci uopste....Samo je jedna istina: Na krvi ovog jadnog naroda i na brojnim lazima se svaka stranka gradi....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
Vi ste ono najgore sto je srpstvo moglo zadesiti.

Слабо је то батице, Руфутабис је већ рекао да је "Јасеновац обданиште" према мени и ономе што овој земљи раде таквио као ја (шта год то значило).
Дакле, ако сам ти ја, "ми" (ко смо то ми?) нешто најгоре, ако ти нису гори нацисти, комунисти, америчке санкције и бомбардовање, актуелне иницијативе да се распарчава Србија... ако је од свега тога горе што се неко не слаже са твојом "визијом", онда бар лупетај максимално као Руфутабис, и забави ме

to je sve zbog takvih, ukljucujuci i Jasenovac.
Zato sto stvarate takvu sliku o nama, takvi kao ti, to ste oni vi.
zivotinje iz pecina, koji ste se u komunizmu oblizvali, dvolicni, neradnici, fukare sa sirenjem mrznje i koji ste sada uzeli odbranu srpstva za standard mrznje prema drugima.
Boli tebe dupe za Srbe i Srbiju, samo da se mrzi i stvara slika srpskih fekalista koji zasmrde gde god stignu i sta god dotaknu.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 19:13:21 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
takvi kao to, to ste oni vi.
Smile buuuhahahahahaha
Ja u zivotu nisam video vecu upotrebu licnih zamenica u jednoj recenici! hahahhaa  Smile   
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 19:14:18 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ispravio sam da bude vise zamenica. Greska u kucanju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:25:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.