Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:04:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102909 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Cinjenica jeste da je srusena zbog dokaza, i nadam se da ce se sve jednog dana dokazati na sudu...

Sto se tice smrti Siptara i Kuma,ja imam tu posebno misljenje...Mislim da ih je bas ubio Legija, i to bukvalno zamisljam ubistvo u glavi da je dosao uperio im dva pistolja tacno u celo i da ih je ubio...Pa koji ce to pandur da pogodi obojicu u isto mesto,u sred cela sa razdaljine od preko 200 metara...A mislim da ih je ubio Legija,bas zbog prikrivanja dokaza,jer su oni mogli da igraju veliku ulogu u njegovoj presudi...To je neko moje misljenje...

Slazem se da je bilo i vise nego puno afera...

Cinjenica i jeste da su i Ceda i Djindjic birali Kostunicu ali ne i Tadic...Dragoslav Avravomic je trebao biti kandidat DOS-a,nazalost bio je bolestan ubrzo je i umro...To kako je Kostunica posavljen za kandidata DOS-a, pod kojim pritiskom, i sta je sve radio u toku te kamapanje mogao bih da pisem do prekosutra...

Da se Ceda vidjao vise puta sa Legijom to ne znam...Znam da su se vidjali oko 5. oktobra i znam da su se videli jednom u sedistu JSO-a u Kuli gde je Ceda bio uveden sa puskom na rebrima...E sad da li se vidjao vise puta sa njim ili nije ne znam...Ovo sto sam naveo to je ono u sta sam siguran...

Nadam se da cemo jednog dana sve saznati sta se desavalo...

Vanyo to JERADIKAL nije nepismenost...To je zbog brzog kucanja na tastaturi, joj zao mi te je kad ne znas sta je pismenost...I ne brini se,video sam ja to cim sam napisao post i nisam hteo da menjam... "ne znam, da li" to su osnovne stvari koje dete od 10 godina treba da zna...A ti ne znas cak ni sta pojma pismenost znaci...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 03:01:15 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Pa dobro sad nemoj i ti da trazis dlaku u jajetu, covek je u brzini promasio razmak u kucanju...

Samo ne znam u kojoj je brzini bio, a da se nije zapitao, odakle Cedi pare za armiju gorila (osim ako ne rade za banane), za dzipove, za exkluzivna letovanja, za stan od 90kvadrata, za finansiranje partije, a u svom zivotu je imao samo dva radna mesta - Sef poslanickog kluba i potpredsednik vlade.
Izgleda da se dosledna borba protiv kriminala i korupcije veoma isplati..... Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 03:06:36 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Pa dobro sad nemoj i ti da trazis dlaku u jajetu, covek je u brzini promasio razmak u kucanju...
Hvata on nama atome u jajetu vec 50 strana u nazad..........ako je od LDP-a, dosta je
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 03:09:28 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Cinjenica je da je zgrada srusena zbog prikrivanja dokaza.

Ovo je najveća budalaština i izmišljotina Aleksandra Nikitovića.
Ko je još čuo da se dokazi uklanjaju tako što se sruši zgrada u kojoj se oni nalaze. Smile

Citat
Cinjenica je da je jako sumnjiva smrt siptara i kuma.

Jedino ako veruješ Kuriru i Pressu.

Citat
Cinjenica je da Ceda nije imao para za konjicki kurs na hipodromu.

Čeda je posetilac hipodroma kao i hiljade drugih ljudi.

Citat
Cinjenica je da je od 2000-te do danas bilo jako puno afera i skandala.

Ovo je tačno.

Citat
Cinjenica je da je Kostunicu birao i Ceda i Djindjic i Tadic i ostali iz demokratskog bloka.

Na žalost.

Citat
Cinjenica je da se Ceda vise puta video sa legijom, cak je bio tu kada je Legija asovom lupao po ledjima onog Karlosa iz Makine grupe.
Citat

To nije istina. Video ga je dva puta. Ništa od ovoga što si ispričao nije tačno. Nisu lupali ašovom Karlosa već Limara. A to je bio jedan napad na Milana Obradovića koji je vodio sablju nakon dolaska DSSa kada su Obradovića uhapsili. Nedugo potom su ga pustili i povukli optužnicu.

Koliko ja vidim ovde postoji šablon. Tabloidne priče, hapšenje, puštanje, povlačenje optužnice... Onda ostaje gomila papagaja da ponavlja tabloidne priče.

Citat
Cinjenica je da ima jako puno cinjenica koje ne govore u prilog ni jednom demokratskom lideru svih stranaka u Srbiji. Previse su se lizali sa Cumetom, siptarom, pacovom, prevarom i sta ti ja znam...

Ovde izuzmi one koje je mafija ubila i one koje mafija progoni.

Citat
Samo ne znam u kojoj je brzini bio, a da se nije zapitao, odakle Cedi pare za armiju gorila (osim ako ne rade za banane), za dzipove, za exkluzivna letovanja, za stan od 90kvadrata, za finansiranje partije, a u svom zivotu je imao samo dva radna mesta - Sef poslanickog kluba i potpredsednik vlade.

LDP se finansira kao i svaka druga stranka, a pošto nema među finansijerima raznih Miškovića i ostalih miloševićevih tajkuna ima jeftiniju kampanju i konstantne finansijske probleme.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 03:14:36 od RufusBG »
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
LDP se finansira kao i svaka druga stranka, a pošto nema među finansijerima raznih Miškovića i ostalih miloševićevih tajkuna ima jeftiniju kampanju i konstantne finansijske probleme.
Jeftiniju kampanju!? Pa dobro bre dokle vise! Bili smo malogradjani sad smo i gluvi i slepi! E sledeci put
treba zbog ovakvih mudraca beleziti svaki minut sa datumom njihovih reklama i promotivnih skupova
Po ceo jebeni dan na B92 su bile vase reklame i vasi ulizivacki slogani. Ljudima je toliko doqurcio taj vas slogan
i opteretio mozak da je neko morao i vic da smisli na osnovu "zavisti". Znas sta kaze spric kad vidi Cedu...vas slogan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
I ja sam hteo da napisem nesto slicno, ali si me preteko tako da mogu samo da ... Smile

A i za dzipove, stanove, letovanja, gorile i sve to od plate sefa poslanicke grupe jos nismo dobili odgovor....
Ko sto rekoh..borba protiv kriminala koju je Ceda neprestano vodio je finansijski jako isplativa!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@gecko1:
Ono vreme postova  što sam navodio kreću od 02. Jul 2007, negde uveče(a danas je počeo 04.07.) tako da nisam 4 dana strpao u dan već sam rekao dan dva.No to je samo usputna reakcija na citat iznad tih vremena i nemoj to shvatiti zlonamerno.
Nije tačno da su došljaci kako ti kažeš(ja ih zovem izbeglice)došle samo u Beograd.U mom gradu i široj okolini ih ima veoma puno ali su oni od negde proterani a dajem svakom za pravo da sebi bira prebivalište.Ja ih i poštujem i cenim bez obzira ako drugačije misle od mene.Mislim da tako moraju misliti svi zbog onog "famoznog" sistema vrednosti i poštovanja ljudskih prava. U mom gradu ima i došljaka(tu ne računam izbeglice) ali oni su došli iz manjih sredina u gradove ili bliže njima zbog posla ili drugih prednosti većih centara.
E, sad ovde moram da te citiram:
Citat
Ne, ne mislim da je zgrada srusena zbog ilegalne gradnje, to je notorna laz, al nemoj mi reci da je srusena zbog Cedinih snimaka...
Da li sam ja igde u svom postu spomenuo Čedu?
Sledeći citat:  
Citat
Mozda su tamo postojali snimci sta se sve desavalo i u sta je upetljan zemunski klan,ali da ima veze sa Cedom,ne nikako!!!
Ako je tvoja pretpostavka tačna, zašto po tim snimcima (ako su postojali a javna je tajna da je nekih snimaka bilo) nije radjeno u okviru zakona, odnosno zašto ondašnja vlast to nikad nije spominjala.I ponovo pitanje, zašto policiji nije dozvoljeno da izvrši istragu u Šilerovoj.Šta se to tad nije smelo naći ili videti.Nakon svega toga što je uradjeno,ili nije, nije ni čudo što se sad proziva skoro ceo tadašnji politički vrh i to moram priznati sa velikim razlogom.
Da li će Legija pobeći ili ne manje me interesuje od toga da saznam ko je sve to organizovao.Ipak se nadam da će pravi organizatori jednom biti otkriveni,pa ko god to bio.
 pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Kurir i Press su glasila ozne, koje finansiraju tajkuni.
I jednima i drugima je potrebna bljutava, neotesana Srbija sa radikalskim vonjem.
Ozna drma ovim prostorima od 45-e. Na isti nacin. Reformisanje te sluzbe bi znacilo nove ljude koji znaju jezike, nove tehnologije i koji bi vrsili stvarnu bezbedonosnu zastitu zemlje.Pustaju se buve oko ugleddnih licnosti a promovisu primitivci.
Tajkunima je ovakva Srbija Meka. Hram pljacke i kontinualne zarade.
Nema svaki radikal para da kupi Kurir. Kupi jedan pa prepricava, a do desetog stigne mozes zamisliti sta.
Cak sta vise ne znaju svi ni da citaju. Devedest % njihovih poslanika srichu u skupstini, pa kakvi li su tek ovi redovni.
Kada je ubica Vucic bio ministar informisanja, iliti ministar za uvodjenje mraka u Srbiji, sudilo se isti dan. Nije novina ni stigla da bude rasprodata.
Tako se aberi sire, pa stignu eto i na forume. Ja bi licno bio zadovoljan da povalim pola studentkinja, koje je Korac povalio i ne bi se gadio.
Ali ga ljudi napravise pederom.Chedu sam gledao u predizbornoj kampanji. Nema sanse covek koji se drogira da ima tu energiju.
Djiki, koji je u DS-u isplivao medju ajkulama znanja, jedan od najvecih Srba, koji se stoicki borio protiv srpkog boljsevizma, one posasti koja ni dan danas ne da, da Srbija postoji on je bio zigolo, kriminalac i sta sve ne.
Ovde, kao sto sam napisao, je srpki sindrom mrznje prema pismenima i uspesnima.
Srbija je puna nepismenih i neprosvecenih strvina, koji nece da rade, nego cekaju radikale da im daju socijalnu pravdu.
E nece biti. Od radikala ce dobiti qrac, a kod demokrata ce morati da saviju vasljivu grbacu i da zarade ono pivo ispred prodavnice, za Kurir i cak i za Burek.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
@ I posle mene ja, a zasto pitas odakle Cedi pare za gorile,dzipove,letovanja...A odakle drugima...Mada nebitno, kao prvo Ceda ima najobicniji Micubisijev dzip,koji danas,na kredit moze da kupi skoro svaki gradjanin ove zemlje, ekskluzivna letovanja?, smesno opet informacija cuvenog kurira...U LDP-u svi clanovi sve sto rade rade volonterski,placaju se samo ljudi koji rade u centralnim kancelarijama, a taj Ceda trenutno zivi od poslanicke plate...

Sto se tice kampanje, da kazem samo da kampanja traje od dana objavljivanja izbornih rezultata do sledecih izbora...Kampanja je uvek u toku...A sto se tice posta koji kaze da nismo silazili sa b92, pa i da je tako, mi smo se emitovali samo na b92, za razliku od SRS-a,DS-a,DSS-a,G17+-a koji nisu silazili sa svih ostalih televizija racunajuci u b92...I nije kamapnja samo reklama na tv-u...Vidi se da si po tom pitanju slab i da ne znas sustinu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...
Moje misljenje je da je Beograd prenaseljen dosnjacima, koji su upropastili Beogradsku kulturu
...

Досњаци? Људи који су гласали за ДОС или људи који сада гласају за странке које су чиниле ДОС?
Када није на почетку реченице придев који се завршава на ски, чки или шки пише се почетним малим словом.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 10:08:11 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:04:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.