Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:42:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 103103 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.65
mob
BlackBerry bold 9000
samo dramaturzi znaju to sa zamenicama teza... Ja,šiptar,kum,zemunski klan,ldp...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
takvi kao to, to ste oni vi.
Citat
Ispravio sam da bude vise zamenica. Greska u kucanju.
hahahahahahaha pa gde ces vise crni skorpione! hahahahaha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
[quote author=gecko1 link=topic=230683.msg3528903#msg3528903 date=1183563298

Citat
2...Tacnije mogu reci da bez Kosova jeste,ali za to nismo mi krivi,kriv je Milosevic...Kosovo je nezavisno od Beograda punih 8 godina  NE nasom krivicom...Licno voleo bih da Kosovo ostane nase,ali malo su sanse jer se mi vise ne pitamo...Nikaka Cedomir nije rekao da ce potpisati nezavisnost, vec da Beograd ni Srbija nemaku nikakvu vlast i nikakve veze sa istim...To je,slozicemo se nasa trenutna realnost...

pa nije bas tako.ldp je svoju kampanju za izbore poceo i u pristini gde su se predstavnici ldp i NVo sastali sa predstavnicima albanaca....dalje u vise emisija je onaj ostojic izjavio da kosovo treba da dobije nezavisnost(ja licno gledao na b92 u emisiji replika)....dalje cedomir jovanovic je u kampanji izjavljivao da srbija treba prva da prizna nezavisnost kosova  Smile Smile Smile......i za kraj evo kako je zoran djidjic razmisljao o problemu kosova .......i molim te da nam kazes kakve veze ovo ima sa politikom LDP ??????(ako na ovako vaznom pitanju im se politike  razlikuju kakvi ste onda vi nastavljaci njegove politike....mozda politike bez kosova ?????)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 20:20:05 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 

Eto vidis da mozes lepo da razgovaras. Steta sto je spustanje na zemlju bilo naglo i direktno ali jebi ga,
neko i to mora da radi......

Mogu ja lepo uvek da razgovaram,niko mene nije spustio na zemlju...Kada mi postavis normalno pitanje,na njega cu odgovoriti, ali mnogo mi je jadno doci na temu i samo prozivati kako je Ceda narkoman,kako je ovo kako je ono...Znaci ovde smo da bi razmenjivali politicka iskustva i pitali jedni druge, a ne da bi smarali svaki dan sa raznim glupostima...Da li sam ja pomenuo nekad da je Mladic najveci zlocinac u istoriji Srpstva,nisam...Da li sam pljuvao po Tomi Nikolicu i Vucicu nisam...E u tome je problem...

@pakodazna, Kosovo je ionako vec nezavisno 8 godina, nije samo na papiru, ali u svakom drugom pogledu jeste...I to sto Ceda kaze da Srbija TREBA da prizna nezavisnost, to je realna situacija, jer svi beze od toga i pricaju gluposti da bi pokusali da se izvuku na ovaj ili onaj nacin...Jos jednom kazem meni je  prvom zao sto gubimo teritoriju na takav nacin, ali tu teritoriju NIJE LDP izgubio...Neki drugi su je prodali... U vreme Djindjica Kosovo nije bilo aktuelno pitanje koliko je danas...Ako se ne secas, zestoka polemika oko Kosova krenula je posle onog martovskog obracuna kada su skoro i poslednji Srbi izbegli odande...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 20:27:42 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Jovanović: Ne pristajem na policijsko obezbeđenje

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da neće pristati na policijsku pratnju i obezbeđenje koje mu je ponudio direktor policije Milorad Veljović sve dok ne dobije odgovor ko ga ugrožava.

"Nema razloga za to. Potpuno je besmisleno da mene čuvaju policajci kao državni službenici od države koja me ugrožava", kazao je Jovanović novinarima u republičkom parlamentu.

Dodao je da "nema šanse" da se složi sa tom vrstom pritiska koji proizliazi iz ponude policije da ga obezbeđuje, a da pritom policija nije spremna da kaže ko ga to ugrožava.

Beogradska štampa danas je objavila da su, po nalogu Veljovića, pripadnici MUP-a zatražili krajem prošle nedelje sastanak sa Jovanovićem, kako bi mu dodelili pratnju i obezbeđenje jer mu je, prema njihovoj proceni, ugrožena bezbednost.

Izvor : Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cuvaju Jovanovića da ne zbrise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Kosovo je ionako vec nezavisno 8 godina, nije samo na papiru, ali u svakom drugom pogledu jeste
Istina
Citat
I to sto Ceda kaze da Srbija TREBA da prizna nezavisnost, to je realna situacija
Srbija ni u kakvom slucaju, ni u kakvom kontekstu ne sme da prizna nezavisnost!!! 
Je l' stvarno mislis da ce zapad sve da nam pruzi kad budemo priznali novu Albansku drzavu!? Samo ce nas
jos vise gledati kao stoku koja ne postuje ni svoju sopstvenu zemlju, ma sta oni pricali preko televizije.....
Naivnost nije bolest, to je stanje svesti i moze se steci uticajem raznih faktora poput delovanja okoline,
socijalnom otudjenoscu, a preduslov je manjak intelektualnih sposobnosti.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Jovanović: Ne pristajem na policijsko obezbeđenje

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da neće pristati na policijsku pratnju i obezbeđenje koje mu je ponudio direktor policije Milorad Veljović sve dok ne dobije odgovor ko ga ugrožava.

"Nema razloga za to. Potpuno je besmisleno da mene čuvaju policajci kao državni službenici od države koja me ugrožava", kazao je Jovanović novinarima u republičkom parlamentu.

Dodao je da "nema šanse" da se složi sa tom vrstom pritiska koji proizliazi iz ponude policije da ga obezbeđuje, a da pritom policija nije spremna da kaže ko ga to ugrožava.

Beogradska štampa danas je objavila da su, po nalogu Veljovića, pripadnici MUP-a zatražili krajem prošle nedelje sastanak sa Jovanovićem, kako bi mu dodelili pratnju i obezbeđenje jer mu je, prema njihovoj proceni, ugrožena bezbednost.

Izvor : Press

Eto samo dokaza koliko Press nema tacne informacije, jer ovu informaciju je preneo Milic u ime Cedomira Jovanovica...

Vanyo ne mislim da ce nam zapad pomoci, pa cak i da damo Kosovo...Nije nama Kosovo jedina prepreka, mnogo zaostajemo za Evropom... Pa cak i sve obaveze da ispunimo prema Evropi, opet ce nas tretirati,a za to smo sami krivi...Bas kao sto smo sami krivi sto gubimo teritoriju...Ali samo mi smo krivi za to...Nije ni Amerika,ni Evropa...Mi Srbija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Pa ne znam onda sta dobijamo time sto cemo priznati Kosovo? Sta je onda poenta vase price da treba
priznati nezavisnu albansku drzavu na teritoriji Srbije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Znas kako ne moram ja da imam sve stavove bas kao i LDP, niko me ne obavezuje na to...A zasto trebamo priznati nezavisnost? Pa zato sto je Kosovo nezavisno...Jos jednom,samo na papiru nije...A koci nas u drugim pogledima to pitanje...Sigurno da postoji priblizavanje EU ako damo Kosovo, Evropa ce vise ulagati kod nas, strana preduzeca ce se otvarati, bice radnih mesta, eto primer jedan, Evropa ce poceti da saradjuje u nekim pogledima...Nisam ja rekao da ce nama Evropa okrenuti ledja, nego ce uvek traziti neki razlog vise, al sto vise ispunjavamo njiihobe zahteve, to ce nas vise prihvatati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 09:42:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.