Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 02:22:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102867 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Da krenemo... Smiley

Ne mislim za ljude koji zive u drugim gradovima da su stoka,daleko od toga...Moje misljenje je da je Beograd prenaseljen dosnjacima, koji su upropastili Beogradsku kulturu, koja je itekako postojala...Jedino moja zamerka je zasto su svi dosli u Beograd, a zato Beogradjani ne mogu lako da dobiju posao, i Beogradjanima nije omoguceno da studiraju na normalan nacin...Ovde ne pljujem studente iz raznih gradova, samo hocu da kazem da deca iz Beograda ipak treba da imaju prednost u odnosu na ostale...

Sto se tice kretenu,to i nije neka uvreda,to je postala formalna uzrecica mnogih ljudi...iPAK je mnogo gore kad meni neko kaze gradi sebi spomenik,pusi kitu itd itd...

Ja moram da repliciram i da papagajisem, jer ako nekog optuzujes za nesto od njega trazis dokaz za to, i dok god budu ljudi pricali istu stvar ja cu traziti dokaze i ponavljati se...

Ne, ne mislim da je zgrada srusena zbog ilegalne gradnje, to je notorna laz, al nemoj mi reci da je srusena zbog Cedinih snimaka...Mozda su tamo postojali snimci sta se sve desavalo i u sta je upetljan zemunski klan,ali da ima veze sa Cedom,ne nikako!!!Ceda je tu sitna riba...Moje misljenje je da ce Legija pobeci iz zatvora,jer ako si primetio u zadnje dve godine dogodila su se tri bekstva iz CZ-a, cista uvertira za to...

2. jul u osam sati uvece, pitas li se gde sam posle toga, evo ja cu ti reci,bio sam na Obilicevom vencu...
Juce kao sto vidis imam post oko 16 casova,gde sam posle...Doduse juce sam i rano dosao kuci,negde oko pola 1...Opet Obilicev venac...
Danas sam vec bio skoro ceo dan kuci,ne racunajuci period od pola 5 do 6 popodne,kratko izasao,stranacke obaveze Smiley

Sto se tice drustva veruj mi svaki dan se vidjam sa njim,sto se tice izlazaka vecernjih nedeljom i cetvrtkom sam na ambisu,subotom na blejvocu (splavovi), ako hoces da ti dokazujem to,mozemo se svaku noc kad sam tamo naci,nemam nista protiv...
Glupo je sto si da 4 razlicita dana,i popunio dan, pa nisam svakim danom u isto vreme odsutan od kuce...U razlicito doba izlazim,zavisi od prilike...Ali uglavnom uvece...Navedi mi makar jedan dan gde sam ceo dan davao postove,nema toga Smiley A i kao sto vidim oko 3 ujutru me najvise ima...

Ali kazem ti, skoro svaki dan sam ili na Obilicevom ili na Zemunskom ili Savskom keju, i tako skoro svako drugo vece na splavovima i po klubovima.Kad cu ako necu sad Smiley...I uvek imam vremena za sve,jer sam dobro organizovan Smiley

Toliko od mene,poz Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
The W,papagaju smorio si!!!!
Citat
Daj mi jedan dokaz,znaci samo jedan, kad i gde je Ceda bio u Silerovoj!!!E kada mi to dokazes onda cu ja tebi odgovarati na pitanja...Ali posto nemas nijedan jedini dokaz,znaci da odgovore na pitanja nikad neces dobiti...Da je on pio viski u Silerovoj,da se kupao u bazenu, da je ovo da je ono, neka slika bi sigurno izasla u javnost, banalan primer slika, ali vidis ne postoje ni najbanalniji dokazi a za ostale da ne pricam...

Hahahahaha, koja si ti kontradiktorna umobolija.....
.......................................edit
Citat
iPAK je mnogo gore kad meni neko kaze gradi sebi spomenik
Hahaha pa ni to nisi skapirao......znaci: ko ce takvoj uvazenoj licnosti izgraditi spomenik ako ne on sam

Citat
sto se tice izlazaka vecernjih nedeljom i cetvrtkom sam na ambisu,subotom na blejvocu
Hahahahahaha    E urbani covece!

[Edit by Crowz: Nema potrebe stavljati ime i prezime..Wink.]
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 02:33:45 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Da li mozes da mi pojasnis posledni post vanyo....

Molio bih te samo da mi izbrises ime i prezime iz tvog posta...Ako je to moguce...

A da li sam urban ili ne, ne znam...Jednostavno tamo mi je lepo, i dok mogu zivim nocni zivot Smiley
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 02:31:11 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Za razumevanje mog predhodnog posta potrebne su sive celije, obledinjene u organ zvani: mozak kom. 1

Ime i prezime ti stoji u e-mail adresi koju si ti stavio da bude dostupna svima.......ako se to kosi
sa nekim pravilnikom, uklonicu, ako ne..............
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 02:35:58 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Crowz hvala...

Jasan je meni post, ali mi nije jasno zasto si naveo moje ime i prezime...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat
Ne mislim za ljude koji zive u drugim gradovima da su stoka,daleko od toga...Moje misljenje je da je Beograd prenaseljen dosnjacima, koji su upropastili Beogradsku kulturu, koja je itekako postojala...Jedino moja zamerka je zasto su svi dosli u Beograd, a zato Beogradjani ne mogu lako da dobiju posao, i Beogradjanima nije omoguceno da studiraju na normalan nacin...Ovde ne pljujem studente iz raznih gradova, samo hocu da kazem da deca iz Beograda ipak treba da imaju prednost u odnosu na ostale...

Ti si još posve rasista , nije džabe Vesna Pešić rekla ono o Kusturici . Ipak se tu nazire i jedna fašisoidna politika .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Misliš na onog Emira što je promenio veru da bi dobio zemlju da naplaćuje građanima Srbije putarinu. Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
To je daleko od rasizma...Ali necu sad o tome...Jednostavno svakog Beogradjanina pitajte sta misli o tome sto sam naveo,reci ce vam isto kao ja,bez obzira da li jeradikal,Cedista,Ds-ovac ili Dss-ovac...Normalno kad kazem svakog Beogradjanina mislim makar na istog koji vuce makar drugo koleno iz Beograda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Ne, ne mislim da je zgrada srusena zbog ilegalne gradnje, to je notorna laz, al nemoj mi reci da je srusena zbog Cedinih snimaka...Mozda su tamo postojali snimci sta se sve desavalo i u sta je upetljan zemunski klan,ali da ima veze sa Cedom,ne nikako!!!Ceda je tu sitna riba...Moje misljenje je da ce Legija pobeci iz zatvora,jer ako si primetio u zadnje dve godine dogodila su se tri bekstva iz CZ-a, cista uvertira za to...

Cinjenica je da je zgrada srusena zbog prikrivanja dokaza. To ko je sitna, a ko krupna riba, to treba u sudu da se dokazuje. Cinjenica je takodje da su svi muljali, Ceda, Djindjic, Beba, Kostunica, Tadic i ostala bratija...(govorim za Dos, nema potrebe pominjati prethodni rezim).

Cinjenica je da je jako sumnjiva smrt siptara i kuma.

Cinjenica je da Ceda nije imao para za konjicki kurs na hipodromu.

Cinjenica je da je od 2000-te do danas bilo jako puno afera i skandala.

Cinjenica je da je Kostunicu birao i Ceda i Djindjic i Tadic i ostali iz demokratskog bloka.

Cinjenica je da se Ceda vise puta video sa legijom, cak je bio tu kada je Legija asovom lupao po ledjima onog Karlosa iz Makine grupe. (To je na sudu zemunskom klanu rekao i Legija i Ceda, stim sto je to Ceda ublazeno rekao)

Cinjenica je da ima jako puno cinjenica koje ne govore u prilog ni jednom demokratskom lideru svih stranaka u Srbiji. Previse su se lizali sa Cumetom, siptarom, pacovom, prevarom i sta ti ja znam...
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 02:46:41 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
bez obzira da li jeradikal,Cedista
Pa gde nestade ta nasa pismenost a? (sad ce da izmeni poruku)  je radikal se pise odvojeno!
Hahahahaha
« Poslednja izmena: 04. Jul 2007, 02:54:49 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 02:22:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.209 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.