Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 595175 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Hvala na savetu Goxy ali to sam vec cuo, dan pre, hvala. Kada sam ubacio kartice internet je dobro radio u startu jer je imao vec dosta instaliranih programa i ocitao je podesavanja sa kartice koju sam odredio za net. To sto kazu za futrolu iako je debela kazna zvuk zvona nije bas toliko slab pogotovu kada ukljucis vibraciju, lazu.
Za sada sam zadovoljan telefonom dobar je i brz internet, kamera je solidna jedini problem mi je povezivanje sa kompom, sada to pokusavam 1. put i baterija mu je dobra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sta reci? :)

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 39
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Motorola W175
Pozz svima  Smile
Imam Huawei U8110. Na njemu je Android 2.1. Pitanje je vezano za SD karticu. Naime pokusao sam sa bezbroj aplikacija sa marketa da prebacim programe na SD karticu, da rasteretim memoriju telefona. Ni sa jednim nisam uspio a vecina njih mi je trazila Android 2.2 pa vise. Da li je uopste moguce to uraditi na 2.1 androidu i ako je moguce sta se jos treba raditi posto mi je trazio i neke particije na SD kartici?
Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Glupo pitanje ali jesi li probao da apdejtuješ sistem. Možda postoji apdejt za taj telefon. Ako ništa od toga onda možda da se odradi drugi ROM u telefon sa novijom verzijom.
A što se prebacivanja na SD karticu tiče, nekih 70% aplikacija mogu da se prebace na SD karticu. To ne zahteva nikakve vratolomije. Jednostavno samo ih prebaciš preko Aplikacija menadžera.

Imao sam u rukama jedan Huawei, malo sam ga sređivao. Nisam video ništa komplikovano u njemu.

To što ja mislim a sad javiće se neko iskusniji od mene.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Wildfire S
Link2SD moze na 1.6+ android.Guglaj, imas desetine tutorijala kako ga podesiti, posebno na xda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
preporucio bi vam da instalirate Photoshop touch
extra za modifikovanje  slika i montazu.

Kako ti radi Foto Šop? Meni pomalo baguje. Aplikacija ne zakucava ali se desi da jednostavno neće da odradi zadatu komandu. Hoće tek kad to što radim snimim kao projekat i onda hoće. Mora češće da se snima projekat.
 Tutorijal je malo poviše smarajuć. Nisam mogao da izdržim ni prvi. Kao ekspert u Foto Šopu na kompjuteru, nije mi bilo teško da se brzo uklopim u ovaj. Ne baš sve funkcije ali napredujem brzo.

Dobar je Što Šop. Imate još jedan dobar i dosta brz (jer je Foto Šop detaljan i treba više vremena) Photo Editor.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Imam ZTE atlas w ili ti Telenor touch plus i desava mi se skoro svaki dan po vise puta da gubim signal i u zadnje vreme poceo je da mi baguje telefon? Imali neko neka resenja ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

A.C.Milan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Pozz svima  Smile
Imam Huawei U8110. Na njemu je Android 2.1. Pitanje je vezano za SD karticu. Naime pokusao sam sa bezbroj aplikacija sa marketa da prebacim programe na SD karticu, da rasteretim memoriju telefona. Ni sa jednim nisam uspio a vecina njih mi je trazila Android 2.2 pa vise. Da li je uopste moguce to uraditi na 2.1 androidu i ako je moguce sta se jos treba raditi posto mi je trazio i neke particije na SD kartici?
Hvala  Smile
Evo ovako... Android verzija uopste nije bitna, tj. nije vazno koji RAM koristis, stavise to cak uopste nema veze sa prebacivanjem aplikacija, igrica i svega ostalog na SD karticu. Jedino sta je bitno jeste da imas RUTOVAN FON, jer jedino tako ces moci da premestas app sa memorije telefona na SD karticu. Tacno je da mozes i ako ti fon nije rutovan, ALI neces prebaciti sve podatke kojima se aplikacija sluzi! Znaci jedino resenje je rutovan telefon i onda treba da nadjes aplikaciju koja ti omogucava da premestis bilo sta na SD karticu. Naravno, kako ovi iz googla kazu, otvaranje npr. igrice koja je premestena na SD karticu traje duze nego ako se nalazi u memoriji telefona.
Ovo ce te verovatno zanimati: Postoji mogucnost da prosiris internu memoriju tvog smartfona. To se postize aplikacijom koja uzima deo memorije sa SD kartice(ti biras koliko) i prebacuje istu u telefon, naravno i za ovo  ti je potreban rutovan telefon.
Ako nisi nesto razumeo, ili ako ti je nesto potrebno, pitaj. Slobodno mozes i da mi posaljes privatnu poruku Smiley
Nadam se da sam bar malo pomogao. Wink
« Poslednja izmena: 03. Mar 2013, 20:52:34 od Great oNe »
IP sačuvana
social share
A. C. Milan  -  Il club più titolato al mondo                              ROSSONERI 

Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

A.C.Milan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Imam ZTE atlas w ili ti Telenor touch plus i desava mi se skoro svaki dan po vise puta da gubim signal i u zadnje vreme poceo je da mi baguje telefon? Imali neko neka resenja ? Smile
Pazi to nije jak telefon(samo 115MB interne memorije), a ti si ga pretpostavljam prepunio igricama i aplikacijama Smiley
Dobi si ga sa Android 2.3 i procesorom radnog takta 800mHz, sto je u sustini sasvim solidno. Jednio resenje ti je da ga malo rasteretis tj. pobrises neke aplikacije ili igrice koje redje koristis, ili da mu podignes sistem(ako znas to da radis, inace ne bih ti preporucivao da se petljas u to ako nemas iskustva) i povecas internu memoriju(za ovo ti je potreban rutovan telefon). Smiley  Smiley  Smiley
IP sačuvana
social share
A. C. Milan  -  Il club più titolato al mondo                              ROSSONERI 

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Ma sve sam aplikacije pobrisao. Ni jednu igricu nemam nista. Imam eto samo neku baterisku lampu i whats up i to je to Smile Telefon je skroz prazan. Ili da ga dekodiram i jos sta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

A.C.Milan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Ako je telefon prazan, kao sto ti kazes Smile onda je do samog telefona, tj ima slab procesor koji ne moze da podrzi normalan rad telefona, ili je do samog ROM-a..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.