Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 595211 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Znaci tebra da nista ne diram i da ga ostavim tako? Smile Neko imas neke aplikacije koje su korisne Smile I tako neke fazone?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

A.C.Milan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Imam kako nemam Smile
Evo preporucicu ti nekoliko aplakacija sa google play-ja:
Dolphin Browser po meni najbolji i najbrzi pretrzivac
Ako hoces malo da prolepsas telefon preporucujem Holo Launcher takodje i forica za otkljucavanje telefona Holo Locker. Imas i  windows 8 Launcher-a, ali oni nisu jos uvek uradjeni lepo... Ako ti je fon rutovan preporucujem CPU Mastr Pro koji ti omogucava da povecas brzinu rada telefona(ali samo ako ti je telefon rutovan), evo ti i link do aplikacije. Ponavljam ne sluzi ti nicemu ako telefon nije rutovan(app je besplatna iako je Pro verzija), na ovom sajtu mozes naci dosta igrica i aplikacija, koje nisu besplatne na google play-u.
Mozes pogledati ovde kako izgleda moj telefon(Samsung galaxy mini) sa malo doterivanja. Smile  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2013, 22:27:01 od Great oNe »
IP sačuvana
social share
A. C. Milan  -  Il club più titolato al mondo                              ROSSONERI 

Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Nije rutovan Smile Uzo sam ga preko Telenora na mesecni racun i nisam ga jos rutovao. Jel ovaj holo launcher i lock usporavaju telefon ili? Smile A sad cu da probam ovo sto si mi dao Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2013, 22:32:27 od nova pazova »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Radi se o aplikaciji "Perfect Keyboard Pro v1.5.0 Apk". Kada koristim bilo koju drugu tastaturu sve je OK. Problem je sledeći. Kada startujem bilo koju aplikaciju gde se treba uneti tekst ili ako kliknem da želim napisati novu poruku, automatski bi trebalo da se pojavi tastatura. Međutim nije tako.Nakon što kliknem na dugme "nova poruka", pojavi se polje gde se piše poruka, e tu moram kliknuti opet da bi se pojavila tastatura. Dakle ona ne dolazi sama.

Ima li neko ideju šta bi moglo biti. Ovaj problem imam samo na Samsungu, dok sam koristio istu tastaturu na LG bilo je sve OK.

Ostale tastature rade OK, dolaze automatski.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2013, 06:20:40 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

A.C.Milan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Nije rutovan Smile Uzo sam ga preko Telenora na mesecni racun i nisam ga jos rutovao. Jel ovaj holo launcher i lock usporavaju telefon ili? Smile A sad cu da probam ovo sto si mi dao Smile
Pa pazi ovako launcher ti ne  usporava telefon direktno, vec samo ako postoji neki bag u samom launcheru i ti kad ga aktiviras logicno je da ce telefon raditi sporije... Ali ovaj launcher koji sam ti ja dao, ne bi trebalo da ima bagove, jer i ja ga koristim i samvim je zadovoljavajuci. I da, jedina greska u njemu jeste kada pokrenes widget ''monitor programa'' vidljivo je samo pola vidzeta. Dakle, konacan odgovor je: launcher ako je dobar, ne usporava rad tvog telefona. Sto se tice holo lock-a nemas mesta za brigu, jer on nema nikakve veze sa brzinom rada telefona.
Ako nesto nije jasno, pitaj Smile
IP sačuvana
social share
A. C. Milan  -  Il club più titolato al mondo                              ROSSONERI 

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

A.C.Milan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Radi se o aplikaciji "Perfect Keyboard Pro v1.5.0 Apk". Kada koristim bilo koju drugu tastaturu sve je OK. Problem je sledeći. Kada startujem bilo koju aplikaciju gde se treba uneti tekst ili ako kliknem da želim napisati novu poruku, automatski bi trebalo da se pojavi tastatura. Međutim nije tako.Nakon što kliknem na dugme "nova poruka", pojavi se polje gde se piše poruka, e tu moram kliknuti opet da bi se pojavila tastatura. Dakle ona ne dolazi sama.

Ima li neko ideju šta bi moglo biti. Ovaj problem imam samo na Samsungu, dok sam koristio istu tastaturu na LG bilo je sve OK.

Ostale tastature rade OK, dolaze automatski.

Ne znam tacno, kako bi to mogao uraditi, ali evo savet pa ako uspe, uspe...
Posto si preuzeo tu tastaturu, a ne pojavljuje ti se mozda je nisi aktivirao. Evo ovo treba da uradis:
1) idi u meni i tu izaberi ikonicu podesavaanja
2) zatim u podesavanjima izaberes ''lokalitet i tekst'' i tu bi trebalo da ti se pojave sve tastature koje si preuzeo sa google play-a
3) jednostavno cekiras sve tastature koje zelis da koristis( imas i mogucnosti podesavanja tastatura)
4) nadjes neko polje za tekst, npr. udjes u poruke i tu na mestu predvidjenom za pisanje teksta pritisnes i zadrzis ekran
5) pojavljuje ti se prozorcic na kojem su tastature koje si prethodno cekirao, izaberes jednu koja ce ti biti default(standardna)
Sad bi trebalo kad god kliknes na polje upisa teksta da ti izlazi ta tastatura, naravno ti tu tastaturu mozes da zamenis nekom drugom.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Lepo si napisao ali nema veze s vezom  Smile  Smile

Naravno da je  postavljena da bude default i ona radi kao takva. Problem je što se ne pojavi automatski kada startujem aplikaciju u kojoj se unosi tekst nego moram kliknuti još jednom na polje gde se unosi tekst da bi se pojavila tastatura. To se sa ostalim tastaturama kada su na default ne dešava. One se pojavljuju automatski.

Čačkaću ga danas opet, nadam se da ću isčačkati problem. Već mii ide na živce ova anomalija.

EDIT:

Napravio sam ga. Kako? Ne znam kako.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2013, 18:41:35 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

A.C.Milan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 203
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
''Cilj opravdava sredstvo''  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ako neko voli tastaturu Perfect Keyboard Free koja je po meni najbolja tastatura, jer je sve podesivo a takođe ima podršku za SR ćirilicu i latinicu, neka mi se javi na PP kako bih mu pokazao kako da dobije sve funkcije koje ima Perfect Keyboard Pro. Free je besplatna ali je ograničena sa temama i sa bilo kakvim ekstra podešavanjima što se tiče izgleda. Pro ima sve to ali se plaća. Međutim postoji mali trik kako da sa Free dobiju sve te funkcije za 2 minuta posla.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 23:44:08 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Poz svima,  a damama srecan 8mart i sve naj naj.
Nego da pitam nesto. Kako da blokiran da mi vise ne stizu notifike oko igrica  na fejzbuku?
Ortaci me rasturili od slanja zahteva za igricu. 
Uvek pomislim sms a ono dosadna igrica.
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.