Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Android programa samo ovde!  (Pročitano 594697 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Insatlirao sam aplikaciju Root App Delete i sa njom pobrisao neke aplikacije. Međutim, aplikacije nisu i nestale, one se preko iste mogu vratiti iz korpe (Recycler). Zanima me ako sada deinstaliram ovu Root App Delete, šta će se desiti sa aplikacijama koje on drži u korpi? Ili na neki način te smrznute aplikacije.

A drugo pitanje je...
Postoji jedna aplikacija koju sam ranije instalirao u telefon sa marketa. Sada je ta aplikacija povučena sa marketa. Ima li načina da instaliranu aplikaciju sačuvam u izvornom stanju. Ako nekad moram da je obrišem iz telefona ili ako hoću da je instaliram u neki drugi telefon. Kako  da je sačuvam?

Hvala.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2013, 19:54:08 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Ok, nakon turbulencija sa rootovanjem, instaliranjem link2sd, kreiranjem particije ( pogotovo sa ovim) naisao sam na jos jedan problem. Naime, kada uradim 'create link', opet dio aplikacije ostaje na telefonu. E sada, da li je to do mene, da li sam toliko tehnoloski hendikepiran da mi nesto ocito bjezi sa ociju, ili se aplikacije ne mogu cijele instalirati na karticu, tacnije da dio njih mora ostati na telefonu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Neke mogu a neke ne mogu biti prebačene ka karticu. A za one koje mogu, moje pitanje je, otkud znaš da se nisu prebacile u potpunosti na karticu?
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Zato sto kada odem na "manage application" pokazuje da su odredjeni 'repovi' jos uvijek na telefonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung Note 3
Launcheri su ono sto trazis I guess.
Jedan od najboljih po meni je Next launcher, od go dev tima.Ali se placa(moz da nadjes i krekovan Smile )
Pa imas apex launcher, adw launcher, TSF shell 3D, Nemus, itd.
cemu sluzi launcher? jel moze da se skine preko playstore-a ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Wildfire S
Jedan od najboljih po meni je Next launcher, od go dev tima.Ali se placa(moz da nadjes i krekovan Smile )
Guglaj, pa ces videti.Da, ima na playstoreu.

Ok, nakon turbulencija sa rootovanjem, instaliranjem link2sd, kreiranjem particije ( pogotovo sa ovim) naisao sam na jos jedan problem. Naime, kada uradim 'create link', opet dio aplikacije ostaje na telefonu. E sada, da li je to do mene, da li sam toliko tehnoloski hendikepiran da mi nesto ocito bjezi sa ociju, ili se aplikacije ne mogu cijele instalirati na karticu, tacnije da dio njih mora ostati na telefonu?
Haha, treba tako. Smiley
Deo aplikacije ostaje na internoj memoriji, zbog brzine uglavnom.Ne pokazuje to inace pravu kolicinu slobodne memorije, restartuj fon pa ces videti..
Ova aplikacija je dobra za one koji imaju karticu klase 2 ili 4, ko ima neku vecu klasu, koristi data2sd ili tako nesto, posto tad sve ide na mem karticu..
« Poslednja izmena: 21. Feb 2013, 21:22:45 od Dark|Angel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14

Haha, treba tako. Smiley
Deo aplikacije ostaje na internoj memoriji, zbog brzine uglavnom.Ne pokazuje to inace pravu kolicinu slobodne memorije, restartuj fon pa ces videti..
Ova aplikacija je dobra za one koji imaju karticu klase 2 ili 4, ko ima neku vecu klasu, koristi data2sd ili tako nesto, posto tad sve ide na mem karticu..
Tako'e! Uradih to juce sasvim slucajno i kada sam provjerio uhvatila me neka toplina oko srca  Smile Ne znam ja za te klase, znam da imam memorijsku od 32gb i da nikada vise necu da se zajebavam sa internom memorijom.
Hvala mnogo dobri narode Burek foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
LG G2

Kako sa FB-a skinuti sliku?U opcijma imam Share i tu ima samo za upload na neki cloud,nema nigde Save to SD ili slicno.Isti problem i na tabletu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung Note 3

jel mozesda mi pomognes da malo poboljsam ovaj menu mnogo je tesko skinuo sam go launcher
« Poslednja izmena: 22. Feb 2013, 17:40:07 od AcMilan91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pozdrav svima, narucio sam u Handy mob. Prestigio 4500 duo i stize posle vikenda.
moje pitanje da li neko moze da mi kaze kakav je to telefon u radu, ima li neka zakucavanja i interesuje me vase misljenje o kameri kakav je kvalitet slika fotografije i videa.
Moze i neko opsirnije objasnjenje cisto da ga upoznam pre dolaska.

hvala  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 160
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.