Od subote 24.02.2018. mi je blokirao Viber na telefonu LG Nexus 5 , a imam postpeid paket kod MTS - a , gde je u paketu izmedju ostalog i mobilni .
Smatrao sam da je u pitanju potrosen mesecni bonus za Net i da ce se to nakon 01.03.2018. "oporaviti" , cekao sam danasnji dan i vidim da mi ne funkcionise i dalje Viber , Whats App , Vesti i vremenksa prognoza i da mi stize Poruka "Da nemam internet konekciju" ...
Sta mislite da je problem i kako bi ga resio na sto povoljniji nacin po sebe , a da ne obrisem sve i da nemoram na Fabricki Reset ?
Nesto u Podesavanjima , ali sta ...?
Vec sam pregledao onaj deo o WiFi konekciji i mobilni mi prikazuje da ona postoji , ali bez rezultata je ovo sto sam malopre izneo kao problem ...
:) Naravno , racun je redovno izmiren i to odmah eliminisimo ...
postoji li nacin proveriti da li ti je hakovan fon i kako resiti taj problem. moze li se provaliti ko je to uradio..tipa ip adresa,broj fona ili slicno..android je u pitanju
Drugari molim Vas za pomoc, kako mogu resetovati telefon ukoliko sam zaboravio sifru a kada budem usao u recovery mode uz pomoc dugma za gasenje i + - . (telefon coolpad e570) mob. izbaci zelenog coveculjka i pise nema komande, dali znate sta dalje?
onog sto je smislio android sistem treba streljati :evil: kako bre ova glupost ima tolko korisnika,a vindovs nije zaziveo na telefonu,pa ono je bre spejs satl od programa naspram ovog sranja,jebo im ja pas mater :evil:
da morao sam promeniti telefon al nazalost nema novih sa vindovsom i onda sam osudjen na ovo govno od sistema
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.