Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pijana majka učenice udarila učiteljicu  (Pročitano 12500 puta)
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
hahaha malo pretjerah sa uvodnom rečenicom  Smile Čoda,ja sam prva 4 razreda završila u seoskoj školi,tamo je naš učitelj koji je sad već 2 godine u penziji koristio prut kao vaspitnu mjeru. jeste majke mi mile  Smile

Vanja,sve više ti prvi razredi podsjećaju na vrtić i realno se potcjenjuju sposobnosti djece.  a posle ih bombarduju sa milion stvari.
Poklanjanja koliko hoćeš...tako se ne kroje stručnjaci  Smile

ма не мислим само на ниже разреде... не подцењује се знање, књиге се наменски праве са циљем да се деца заглупе. а наравно просветари све то виде, али немају воље да уносе садржаје примереније узрастима. Јер реално говорећи, школе и опремљеност су нам за плакање. Свака част школама у Београду. Била сам у једној приватној школи у Бг и није ми било добро кад сам видела да свако дете има лап топ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6220
Ma nije toliko bitna tehnicka opremljenost, bitno je sto se najcesce trazi od dece da ponavljaju kao papagaji , sto vise od pola (a verovatno 90%  Smile) dece u osnovnoj skoli zamrzi matematiku, hemiju, fiziku, jer niko ne ume da im to lepo objasni, sto deca gledaju kako losiji od njih imaju bolje ocene... mogao bih jos dosta ovako.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Nije to samo bilo po selima. Mene je uciteljica lesila skoro svaki dan u prva 2-3 razreda. Lenjirom po skupljenim prstima, par samara ili zulufi/usi. Pa me prokletinja odruka majci na roditeljskom pa dobijem duple batine kuci.

Hebote, u kakve ste vi to skole isli, ja znam za primer iz osnovne gde je ucitelj drugaru lupio samar (nezasluzeno, nije on bio kriv a ucitelj nije hteo da ga saslusa) pa je posle cale dolazio pred skolu da saceka ucitelja koji je kasnije preventivno uzeo par nedelja bolovanje dok se nije izvinuo...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
Vanja,nisam mislila da se potcjenjuje znanje,nego sposobnosti,pa se tako djeca dugo vremena tretiraju kao debili.  Smile

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Pijana majka učenice tukla učiteljicu

NIŠ - Majka učenice prvog razreda OŠ „Sveti Sava“ iz Niša V. M. zadržana je u policijskom pritvoru do 48 sati zbog sumnje da je 5. aprila oko 15.20 časova u hodniku škole napala i udarila učiteljicu njenog deteta.

Mesto napada u holu škole

Direktor škole Vladimir Kalčić kaže da je majka učenice bila pijana i da je već pravila incidente u školi zbog pritužbi da je njeno dete agresivno prema drugim učenicima.

U školi kažu da je učiteljica sedela u kancelariji u vreme odmora, kada je V. M. nogom otvorila vrata i povikala: „Gde je moje dete?“.

- U hodniku je majka udarila dva šamara učiteljici. Jedan učitelj i pedagog škole Dušan Đorđević koji su se zatekli nisu uspeli da spreče napad. Đorđević je hteo da pozove policiju, ali mu je majka učenice otela telefon iz ruke i tresnula ga o pod - priča Kalčić.

On kaže da je 4. aprila majka učenice na roditeljskom sastanku vikala i vređala učiteljicu i jednog roditelja koji se žalio da je njeno dete agresivno, a da se smirila tek po dolasku policije.

- Od kada je u školi, imamo pritužbe roditelja da ih devojčica fizički ugrožava, a majku je školski policajac već upozoravao da ne dolazi pijana - navodi Kalčić.

Školski psiholog Mirjana Radojević navodi da majka i dete potiču iz disfunkcionalne porodice.

- Devojčica se ponaša gnevno i buntovno, dešava se da izađe iz sa časa i ode u biblioteku, da neće da radi domaće zadatke, a ima i ispade agresije. Razgovarali smo sa detetom i majkom, angažoveli starije đake da rade sa njom - kaže Radojevićeva.

Kalčić kaže da do sada nije nikada zabeležen napad na nekog nastavnika i da su svi u šoku zbog incidenta.

Učiteljica je mislila da će joj majka učenice „smrskati vilicu“: Mirjana Radojević, školski psiholog

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung GT-S7580
Tuca, tuca!  Smile  Smile  Smile

Ja sam dosla u iskusenje jednnom da joj puknem samarcinu. Drugi put da je preko telefona izvucem sa one strane i odgrizem joj glavu. A jednom sam joj napisala pismo na koje nije smela da odgovori. Jebem im mater. Eto.
Ahahahaha  Smile Sredila si je  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat
Školski psiholog Mirjana Radojević navodi da majka i dete potiču iz disfunkcionalne porodice.

кажем ја...муж ју је сигурно злостављао...не би она... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
сваки напад на радном место да се третира као напад на службено лице ... и крај ... мало робије би чинило чуда ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Apple 15
Disfunkcionalna porodica znaci i da je majka problem...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6220
сваки напад на радном место да се третира као напад на службено лице ... и крај ... мало робије би чинило чуда ...  Smile
Slazem se , ali ko ce onda da predaje ?  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.