Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pijana majka učenice udarila učiteljicu  (Pročitano 12550 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
сваки напад на радном место да се третира као напад на службено лице ... и крај ... мало робије би чинило чуда ...  Smile
Slazem se , ali ko ce onda da predaje ?  Smile

пре би било ... коме ће онда да се предаје ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6220
Onda da vidimo sta kaze jedina knjiga vredna citanja kada su drustveni odnosi na ovim prostorima u pitanju:

IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
iskreno, otišlo je sve do đavola...čim se prosvetni radnici smatraju svi do jednog idioti.

ne sporim, provuče se ništica svugdje, pa i u tim redovima, ali odgovorno tvrdim da većina svoj posao radi krajnje profesionalno i pošteno...ako se uzme u obzir uslovi u kojim znaju da rade i činjenica da je došlo vrijeme da ne smijete da prdnete u prisustvu djece, a da ne snosite određene posljedice Smile

zakoni koji su uvedeni u školama...vrlo su ozbiljni i zabrinjavajući.
malo njih je sa tim i upoznata do kraja. tačnije, oni koji nisu na neki način vezani za prosvetu i nisu.

znate, ja nisam sklona teorijama zavjere....ali počinjem da se pitam katkada...da neko vrlo smišljeno planira da uništi čitave jedne generacije...da nije nekome u interesu, bokte!?

djeca su zaštićena do apsurda, a prosvjetnim radnicima vezane ruke.
ne mogu da davim...o tome..ospem se na nervnoj bazi.
zato što sam imala prilike da vidim kakva armija budala i idiota se štancuje '' modernim'' vaspitanjem.
ali posljedice svega toga vidjećemo malo kasnije...kad malecni odrastu dovoljno.

a najebaće i...roditelji. oni su ti koji će da pojedu kofu govana- prije svih.

ali o roditeljima i ne bih...sama sam roditelj...i samim tim imam dijagnozu.
sva sreća što sam dovoljno samokritična...i bolno iskrena...moram...nema mi druge.
pa se još uvijek znam zauzdati kad iz mene progovori velika majka, super mama, mama jedinog klinca na planeti, mama budućeg sultana nad sultanima... Smile

uostalom, biti roditelj...podići i vaspitavati budućeg čovjeka koji na nešto treba da liči...to jeeeeee...beskrajno komplikovan, težak i odgovoran proces...

ovo što mi generalno radimo kroz školski sistem ovim smiješnim tretiranjem naše djece, a čak i oni su to prozreli, a već da ne govorim generalno o našim porodicama...a pa smiješni smo...

sad smo smiješni.
a bićemo tragični kad krenu mlade junoše da nam sude...kad stasaju dovoljno da to mogu...Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 16:19:10 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Apple 15
I nas je nasa nastavnica lenjirom po rukama... mene jednom za 4. godine, a i to jer je kaznjen citav razred jer je neko pobacao sve stvari jednom sirocetu sto je islo sa nama u odeljenje... I posto se heroj nije javio, svi smo dobili po dve-tri packe... i tako u krug... dok se nije javio krivac...

Moram da priznam da ne vucem neke traume, vise su mi kao traume ostali momenti kada se pola odeljenja dere, a ja pokusavam da cujem nastavnicu u srednjoj skoli... a mi smo bili jos i mirno odeljenje...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Citat
djeca su zaštićena do apsurda, a prosvjetnim radnicima vezane ruke.
ne mogu da davim

Некад, не тако давно...ал ајд да не буде да су раније генарације биле "боље"
Деца опонашају родитеље, ово је дете мало и није криво што је мајка алкохоличарка. Видим отац се не спомиње...надам се да ће Центар за социјални рад нешто предузети.

Citat
a najebaće i...roditelji. oni su ti koji će da pojedu kofu govana- prije svih.

Аха, баш то, само што нису свесни да дете час одрасте.

Citat
uostalom, biti roditelj...podići i vaspitavati budućeg čovjeka koji na nešto treba da liči...to jeeeeee...beskrajno komplikovan, težak i odgovoran proce[b]s...[/quote]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
prosto, današnjeg prvaka ima osoba koja je stasavala devedesetih...kad je i prosveta i autoritet bilo koje vrste...ma, kad je sve generalno pošlo u kurac...

te nekakve bubašvabe u ministarstvu prosvete, grešni- a malčice i udareni mokrom čarapom, su počeli da prepisuju zakone o školstvu jedne...Norveške recimo... Smile...

još smo tada vodili krvavi pir na ovim vukojebinama...kad je njima sinula fiks ideja da u učionicama u kojim nemate ni poštene zavjese uvode način tretiranja i ocjenjivanja u kojem učenik poslije ocjene se pita '' da li si zadovoljan ocjenom?''...dok u drugoj ruci učenik drži fon u kome ima broj direktora i broj neke brkate čelnice NVO koja iskreno vjeruje i da je podizanje obrve u pravcu malih ljudi....zlostavljanje Smile

iskreno, lako je meni sa budućim učiteljima, nastavnicima, profesorima mog sina.

ja mogu da ih bijem.
mogu da pljujem bagru, mogu da ih prijavljujem do mile volje, da im namještam otkaze i suspenzije.
ma...mogu da im se popišam na život.
mogu kao od šale da učinim da tresu i od mene i mog sina.
zakoni i država svela ih je na miševe...
ko su zapravo oni!?...

Smile

ali...mene brinu klinci sa kojima moj sin ide u vrtić, klinci sa kojima moj sin treba da prođe kroz čitav obrazovni sistem, mene brine ta horda kurcobeca na savjetima roditelja sa kojima ću da se susrećem na roditeljskim sastancima....ta banda primitivaca koja misli da je samim tim što se razmnožila uhvatila Boga za muda...i oni i njihovo nevaspitano mladunče...ti primitivci koji bez pardona pljuju, psuju i prde gdje nađu za shodno...

jer, budimo iskreni...zamislite šta je to kada na jednom mjestu imate 30 neprikosnovenih, jedinih, nevaspitanih, najvažnijih, najboljih, najvećih u vlastitim kućama i domovima....na koje ne smije da se viče, koji su upoznati sa svojim '' pravima''...koji nemaju straha, poštovanja, ni obzira...ni prema čemu Smile...i kojima morate samo politički korektnim govorom da se obraćate. tiho...da ne bude trauma. i pustiti ih da sami odluče da li će biti vaspitani. jer, njihovo je pravo da ne budu vaspitani.

zatvarajte pse, mačke...kućne ljubimce, prozore, ptice...insekti nek se sami spašavaju... Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 17:37:23 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Citat

најс  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Potpuno realan pregled stvari vezanih za i oko prosvete.

zamislite šta je to kada na jednom mjestu imate 30 neprikosnovenih, jedinih, nevaspitanih, najvažnijih, najboljih, najvećih u vlastitim kućama i domovima....na koje ne smije da se viče, koji su upoznati sa svojim '' pravima''...koji nemaju straha, poštovanja, ni obzira...ni prema čemu Smile...i kojima morate samo politički korektnim govorom da se obraćate.

Zamisljam otprilike puno saut park fora i ameriko-british psovki tipa: "Ass lickin ball sack muthafuckin cock bitch."

« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 17:28:52 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
a ne, ni približno toliko simpatično... Smile. liči, da se ne zajebavam. gađaš u suštinu.

okreneš zadnju stranicu u dnevniku i pogledaš socijalnu strukturu malih ljudi sa kojima radiš.

pa vidiš...more jedinaca....

sa jedne strane rasturene porodice, majke u suicidu, djeca koja ponedeljkom ujutro smrde kao tvorovi, slinavi...ne umivaju se...u 4 razredu te moli da mu vežeš pertle, nije imao ko da ga nauči...

a sa druge strane...oni koji imaju najbolje futrole, futrole koje pričaju, pjevaju, računaju...djeca lokalnih funkcionera, partijskih šišnjara i privatnika na veliko...mali zlostavljači na velikim odmorima koji od malih nogu već imaju razrađem sistem maltretiranja svega što pulsira, a na nišanu im je.

a sa treće strane...direktor podgojena figura kome fali nekoliko godina do penzije, koji toliko štrecka od mogućih prijava na rad škole...koji je tu po političkoj liniji...a obavezno je lik koji je u vrijeme komunizma predavao tehničko vaspitanje ili nešto iz marksizma...ne sjeća se ni on sam...šakački pije tablete za srce , pristisak i holesterol, a zadnju deceniju je proveo na raznim seminarima od po tri dana...moderna nastava na balkanu...tak' nekak'... Smile

postoji i četvrta strana...roditelji Smile

recimo, to zna biti jedna banda neartikulisana koja se skupi, primjera radi, ispred jedne škole...njih desetak ( rodbina, familija djece) da biju učiteljicu, jer je u dnevniku napisala da su njihova djeca romi, a oni tvrde da su egipćani Smile Smile

komentar jednog, nazovimo ga direktora, kada se ova požalila na problem i da nije sigurna na putu od kuće do škole bio je :'' pa...kako si smjela da pišeš šta ti hoćeš!? hoćeš li inspekciju i novinare da mi natovariš na vrat!?''...i masu nekih nebuloza...masu...i masu tableta je momentalno gurnuo u želudac.

vjeruj mi, saut park je...treš neviđeni Smile

ovo ti treba da odgledaš...a gledaćeš...Bože zdravlja...kad budeš imao klince Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 18:13:03 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Па има ли ко нормалан од те наше дјеце?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.