Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56959 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
No Shit  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
More Lerr i to se desava. Od pre 25-30god drugar nikad' nece zaboraviti sta se dogodilo. Parkirao auto i odjednom deda na vetrobran. Jedva se izvukao. Neko bacio dedu vec neko vreme mrtvog iz zgrade. Ovaj da se parkira i deda pljas na vetrobran. Ne secam se u kom mestu bilo.

Pa ko mu kriv kad nije direktor Srbijagasa, odbornik partije, sin medijskog magnata i slično.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung Galaxy S2
Znaci, ispada da se deka sam bacio pod kola...

Jok mislim da je vec i bio mrtav jedno 5 dana kad ga je ova opamprchila autom...

Elem, shta li tek ochekuje ovog Mitrovica malog?

Bio je mrtav a da to nije ni znao.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Titov omladinac u penziji

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Smederevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung 
Više i nije pitanje da li je Petra kriva ili ne. Sud je presudio i oslobodio je!

Postavlja se drugo pitanje: kako je moguće da čoveka kazne zato što je pao sa bicikla http://www.rts.rs/page/stories/sr/comments/135/Hronika/43405/Ka%C5%BEnjen+zbog+pada+sa+bicikla.html a Petru koja je ubila čoveka oslobode?
"Dragomir Popadić iz Kraljeva kažnjen je od strane Opštinskog organa za prekršaje za saobraćajni prekršaj zbog pada sa bicikla na putu kroz selo Sirča. U drugostepenom postupku, nakon žalbe, preinačena odluka o novčanoj kazni u opomenu uz obrazloženje da je posledica Popadićeve radnje pogodila samo njega."
Da li bi isto tako, kao Petru, oslobodili i mene ili bilo koga drugog da mi se desilo to isto, na istom mestu i pod istim okolnostima?

Da li država koja ima takvo sudstvo ima pravo da kritikuje Haški cirkus?
IP sačuvana
social share
Umetnost življenja je u tome da se svemu nađe prava mera!
"Danas je ludo vreme! Ko nije lud - taj nije normalan!"
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže a budala zato što ima pravo da govori!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Пешаци, а поготово маторци, често прелазе улицу као муве без главе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Više i nije pitanje da li je Petra kriva ili ne. Sud je presudio i oslobodio je!

Postavlja se drugo pitanje: kako je moguće da čoveka kazne zato što je pao sa bicikla http://www.rts.rs/page/stories/sr/comments/135/Hronika/43405/Ka%C5%BEnjen+zbog+pada+sa+bicikla.html a Petru koja je ubila čoveka oslobode?
"Dragomir Popadić iz Kraljeva kažnjen je od strane Opštinskog organa za prekršaje za saobraćajni prekršaj zbog pada sa bicikla na putu kroz selo Sirča. U drugostepenom postupku, nakon žalbe, preinačena odluka o novčanoj kazni u opomenu uz obrazloženje da je posledica Popadićeve radnje pogodila samo njega."
Da li bi isto tako, kao Petru, oslobodili i mene ili bilo koga drugog da mi se desilo to isto, na istom mestu i pod istim okolnostima?

Da li država koja ima takvo sudstvo ima pravo da kritikuje Haški cirkus?
Sta je ovde cudno!?
Zamisli da je isao neki automobil pored njega!
Naravno da je prekrsaj.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21556
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Ne mogu da komentiram sudjenje jer nisam iz Srbije, tako da ne znam kakve su okolnosti kod vas. Ali zanimljivo je da je vecina vas protiv Petre. To sto je covek imao 74 godine ne znaci da je jedva hodao, pa ono kao nemoguce je ne uociti ga, mozda je stvarno pretrcao ulicu na pogresnom mestu, Petra se nija mogla zaustaviti na vreme i ... takve se stvari desavaju. Primer, moj drug i ja se vozimo u njegovom autu, auti parkirani na obe strane ulice, moj drug vozi u granice propisanog, odjednom, klinac koji nije bio visi od auta, pretrcava ulicu izmegju parkiranih kola sa strane. Moj drug naglo koci i stane tako blizu, da se jakna ovog malog ogrebe sa haube kola. klinac uopste se nije uzrujao i otrcao. Mome drugu su otisle 10 godina zivota... ali da se nesto desilo (ne daj boze ), ko bi bio kriv?! Vozac ili klinac?!  Ali bilo kako bilo, mene zanima zasto niko ne istrazuje zasto je covek umro u bolnicu nakon nekoliko sata dok je cekao snimanje. Zasto niko ne ispituje lekare i sta su oni radili da im nakon nekoliko sata umre covek u sred bolnicu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Napokon logicno objasnjenje :

Đavolji advokat za saobraćajke

Poznate ličnosti, kao i oni koji imaju novca a izazovu tešku saobraćajnu nesreću angažuju advokatsku kancelariju Milenka Milisavljevića i budu - oslobođeni.

Upravo zbog ove „slavne statistike”, advokat Milisavljević ima ubedljivo najviše saobraćajnih slučajeva. Oslobađajuće presude koje njegovi klijenti dobijaju umesto zaprećenih višegodišnjih kazni izazivaju pažnju i često se u sudskim krugovima spekuliše da je razlog za to Milisavljevićeva uhodana šema sa tužiocima i sudijama, iako on to demantuje.

Poslednji njegov slučaj koji se završio oslobađajućom presudom je predmet optužene voditeljke Petre Cvijić, kojoj je prvobitno pretilo i 12 godina zatvora.

Veštak: Poznaje materiju
- U Beogradu i Srbiji važi za uspešnog advokata čije se odbrane obično završavaju oslobađajućim presudama. Poznat je po tome što u sudnici ne priča mnogo, izuzetno je staložen i miran, ne postavlja neugodna pitanja. Uživa ugled poznavaoca saobraćajne materije - kaže saobraćajni veštak koji je želeo da ostane anoniman.

Specifičan je i njegov slučaj saobraćajne nesreće koju je izazvao Dževid Fazlijevski, vozač bivšeg ministra Slobodana Lalovića. On je službenim automobilom pregazio devojčicu Anitu Kostov. Fazlijevski se policiji javio posle sat vremena, izmeren mu je alkohol u krvi, a osuđen je samo na godinu dana zatvora. Trenutno u istrazi brani i Aleksandra Mitrovića (20), osumnjičenog da je džipom u Ustaničkoj ulici izazvao nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17).

Kako za „Blic” priča nekolicina saobraćajnih veštaka, nijedan ozbiljniji slučaj saobraćajne nesreće sa poginulima ne može da prođe bez kancelarije Milisavljevića. U sastavu njegove kancelarije je i advokat Miroslav Marinković, koji se takođe bavi istim krivičnim delima. Zanimljivo je da je Marinković bio branilac u predmetu sudara na mostu Gazela u kojoj je poginuo trogodišnji Nemanja Andrić. Za ovu nesreću je optužen njegov deda Milorad, iako se u njihov automobil zakucao Branko Pavlović velikom brzinom, koji je pobegao i izbegao alko-test. Pavlović, koga je zastupao Marinković, izbegao je krivicu, a veštačenje je radio Institut „Kirilo Savić”.

Isti institut je veštačio, a advokat Marinković branio okrivljenog i u drugoj nesreći, na Novosadskom putu. U automobil Milovana Anđelkovića udario je velikom brzinom Miško Milošević, a u nesreći je poginuo Milovanov četvorogodišnji unuk Dušan. Milošević je oslobođen krivice iako je vozio sa 100 kilometara na sat, a za nesreću je optužen deda Milovan.

Osim što se u svim slučajevima ponavlja advokat Marinković i veštačenja Instituta “Kirilo Savić”, koji je inače, radio i u slučaju Petre Cvijić, u oba slučaja presudio je isti sudija Prvog suda - Nada Mihajlović.

Na pitanje „Blica” kako objašnjava toliki uspeh, Milisavljević odgovara:

- Ne mislim ni da sam uspešan, niti da sam neuspešan. Pokušavam da najbolje radim svoj posao u kom sam 28 godina. Inače, 90 odsto mojih predmeta odnosi se na saobraćajne nesreće i na naknadu štete iz istih - kaže Milisavljević, ne želeći da priča o svom cenovniku.

- Moja tarifa zavisi isključivo od broja suđenja.

Jedan od njegovih kolega kaže za „Blic” da u Srbiji postoji grupa advokata koja svoje usluge, kada su u pitanju saobraćajne nesreće sa poginulim, naplaćuje od 30.000 do 50.000 evra. Ta grupa, prema njegovim rečima, ima uhodan sistem koji godinama funkcioniše i povezan je s policijom i pravosuđem.

- Ta grupa lako može biti razotkrivena i sankcionisana, ali država još uvek nije pokazala volju da reši ovaj kriminalni problem - ističe naš sagovornik.

Najpoznatiji klijenti

Miško Milošević
   Na Novosadskom putu u Zemunu 17. maja 1998. udario i odbacio 40 metara automobil u kom su bili Milovan Anđelković i njegov unuk Dušan. Četvorogodišnjak preminuo od povreda. Iako je Milošević vozio 100 kilometra na sat (ograničenje 60km/h), oslobođen krivice, a osuđen deda Milovan Anđelković zbog nepropisnog skretanja. Veštačenje nesreće radio Institut „Kirilo Savić”. Presudila sudija Prvog suda Nada Mihajlović.

Dževid Fazlijevski
    Vozač tadašnjeg ministra za rad Slobodana Lalovića maja 2004. na pešačkom prelazu kod Kalemegdana udario i pregazio Anitu Kostov (na slici). Tek posle sat vremena se predao policiji i tada mu je izmereno 0,18 promila alkohola u krvi. Osuđen na samo godinu dana zatvora pred Prvim sudom u Beogradu, ali je predmet vraćen na ponovno suđenje.

Branko Pavlović
   Na mostu Gazela 6. juna 2003. velikom brzinom udario u automobil u kom su bili Milorad Banović i trogodišnji Nemanja. Pavlović pobegao sa lica mesta i izbegao alko-test, ali veštačenjem Instituta „Kirilo Savić” utvrđeno da je kriv deda poginulog dečaka. Presudila sudija Prvog suda Nada Mihajlović.

Petra Cvijić
   Optužena da je 9. januara 2011. automobilom udarila Slobodana Bajića u Vodovodskoj ulici u Žarkovu. Tužilac najpre tražio kaznu do 12 godina, kasnije predlagao deset meseci zatvora. Veštačenje radio Institut “Kirilo Savić”. Pred Prvim sudom oslobođena krivice 20. decembra.

Branislav Gašić   Osuđen pred sudom u Zrenjaninu na deset godina zatvora jer je na Žabaljskom mostu preticao traktor, udario u autobus sa 18 putnika, koji je sleteo u Tisu. Poginulo 11 osoba. Vrhovni sud Srbije ukinuo presudu i predmet vratio na ponovno suđenje.

Aleksandar Mitrović    Sin vlasnika Televizije “Pink” Željka Mitrovića osumnjičen da je 18. jula džipom u Ustaničkoj ulici izazvao nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17). Istraga je završena, čeka se saobraćajno veštačenje i odluka da li će biti podignuta optužnica ili će Mitrović biti oslobođen krivice.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Da, to e upravo ono o cemu pricah. Mada, nije ni on kriv vec sistem u kome tako nesto "prolazi"...

EDIT: Evo, nađoh...

"Perkins: Oh, your lawyer now, yes sir.  Don't you think that might be a bit

of a waste of money, sir.

Edmund: Not when he's the finest mind in English legal history.  Ever heard

of Bob Mattingburg?

Perkins: Oh, yes indeed, sir!  A most gifted gentleman!

Edmund: I remember Mattingburg's most famous case, the case of the bloody knife.

A man was found next to a murdured body, he had the knife in his hand,

thirteen witnesses that seen him stab the victim, when the police

arrived he said, "I'm glad I killed the bastard."  Mattingburg not

only got him off, but he got him knighted in the New Year's Honors

list, and the relatives of the victim had to pay to have the blood

washed out of his jacket."
Taj rad.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 6630, valjda
Kakvi ste vi pickopacenici

ja sam pichka...
odavno doneta odluka, vidi se da si svez na forumu, nisi dobro pratio fabulu radnje...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.