Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li želite da se sprovede ovaj eksperiment?
Da
68.4%  (26)
Ne
31.6%  (12)
Ukupno glasova: 38
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petodnevni eksperiment na Slikama [i ostali vaši predlozi]  (Pročitano 33616 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
Nokia zvrr
Ja sam glasao za ''da''. Smile Zanima me kako će to izgledati. Jeste da sam i ja na početku svog bitisanja ovdje isključivo lupao smajlije (  Smile ), u međuvremenu sam to sveo na neku minimalnu mjeru jer nekako je zamorno vidjeti deset postova za redom koji se isključivo sastoje od smajlija. Jeste naravno da se postavljaju slike upravo radi zabave , ali to ne znači da svako kome je neka slika šaljiva ili šta već treba to da obznani vaskolikom članstvu foruma.  Tako da se slažem sa ovim postom :

Kada je u pitanju pojedinačna tema sa jednom slikom, nemam ništa protiv da se lupaju smajliji... eventualno, ako se razvije diskusija (malo verovatno), pa da se ti smajliji naknadno obrišu... ako Goi nije problem.  Smile  

Ali kada su u pitanju teme u kojoj postoji gomila slika i redovno se update-uju (npr. Motivacioni posteri), onda tu treba brisati smajlije i ostale postove (lol, haha, carski + citat slike...), jer je stvarno iritirajuće videti takav post u temi koja je imala poslednj update pre tri dana... očekuješ novu sliku, kad ono... Smile

Citat
Ili kad bi postojao onaj famozni "Like", "Predloži", "Thanks button" ili slične zezancije koje bi isfiltrirale ove stvari i korisnici time dali do znanja da im se dopada slika.

E, ovo je dobro... ali samo da se ograniči na Vicoteku i Simpatične slike podforume Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
On je malo... specifičan Smile ... ali nema veze, sve dok postavlja slike kišovite Etiopije.  Smile

A legenda.  Smile

danas u 15:55:44
http://forum.burek.com/etiopska-visoravan-t571013.html

Snaći će se on za sledeću nedelju, ne sumnjam ja u njega.  Smile

@marko 284
Inače, ajde da ne idemo u samu granicu. Tipa, "šta da kažem na sliku slatke mace?"
Pa ne možeš mi reći da se ovde postavljaju samo slike mačaka.

Ajde pogledaj ovo:
http://forum.burek.com/gif-sa-zvukom-t566551.html
http://forum.burek.com/pis-baba-18-t566546.html
http://forum.burek.com/stalone-i-svarceneger-zajedno-u-bolnici-posle-operacije-ramena-t568608.html
http://forum.burek.com/sateliti-oko-zemlje-kolko-ih-ima-t566548.html
http://forum.burek.com/hiv-virus-ilustracija-t566541.html
http://forum.burek.com/kako-napada-goblin-ajkula-t566538.all.html

I ovo nešto komentara, ima samo zato što su postavljene teme - postavljene tako da podstiču diskusiju.
A i one su sahranjene smajlijima.

E sad, ako ljudi, u nedostatku smajlija... stvarno nemaju ništa interesantno, inteligentno, maštovito ili kreativno da kažu na sve to.
Onda jeba ti sve ovo...

Onda pičite po smajlijima i pumpajte post-ove.

Citat
Ako ne pise smajli a hoce da se npr. nasmeje na sliku mora da napise nesto.

Brisaće se i "lol" "haha" post-ovi.
Napomenuo sam to.

Citat
Kazem, ispostovacu, samo sto eto, ne vidim poentu toga ovde a da mogu da lupim smajli bilo gde po forumu(sto ljudi i rade i po mnogo ozbiljnijim temama kada napisu nista ili jednu do dve reci i nasmeju se) skoro bez ikakvih posledica. Eto, mozda i gresim. Videcemo od ponedeljka...

Nešto mi se ne čini tako.
A barem kod mene na psihologji generalno ne mogu.
Mis'im  Smile
http://forum.burek.com/t570955.msg10324842.html#msg10324842
http://forum.burek.com/t570956.msg10315996.html#msg10315996
http://forum.burek.com/t570558.msg10315632.html#msg10315632
http://forum.burek.com/t570559.msg10314147.html#msg10314147
http://forum.burek.com/t570560.msg10312677.html#msg10312677
http://forum.burek.com/t570562.msg10309932.html#msg10309932

Meni je na primer super to, što ćeš ispoštovati, ali i dalje želiš da raspraviš to. (Ozbiljno, ne šalim se, ok mi je to i nastavi)
Ok mi je da dobijem različita mišljenja za ovo... jer ovo želim lepo da raspravimo i ne želim da nametnem nešto svoje a da ide na štetu drugih. Sigurno ne tražim ovo zato što mislim da je loše za ovaj deo foruma ili da bi se izdrkavao na nekim forumašima. (zapravo, tražim zato što se javio veliki broj onih koji traže, ne ja lično. Ja se samo lično slažem s njima)

ja sam za promjenu, naravno, ali smajliji barem meni ne smetaju, oni na ovom dijelu foruma dodju nesto kao like dugme na facebook...jer realno, ako vidim sliku nekogkuceta i maceta koji spavaju zagrljeni na to mugu samo da zveknem smajlija uz komentar "jao kako su slatki"ili nesto slicno i tu nema nikakve dalje diskusije, sta tu ima da se raspravlja o takvim slikama, a ako se smajliji pobrisu, onda osoba koja je postavile te slike ima osecaj da je jednostavno iskulirana i da ne izaziva nikakvu reakciju...

Odlicno receno! Uvedite opciju like/dislike (ili nesto slicno) i onda slobodno brisite sve poruke koje sadrze samo smajlije. Ko hoce da komentarise slike moze to i sad da radi, nije zabranjeno...

Moraćeš to da predložiš na Predlozima dole kod Administratorima.
Ne mogu tako nešto da uradim ja lično i to nije u mojoj moći.  Smile

Smile  

Big bad wolf.  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

images.jpg
(10.22 KB, 259x194)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Citat
I ovo nešto komentara, ima samo zato što su postavljene teme - postavljene tako da podstiču diskusiju.
Pa upravo zbog toga i imas neki komentar jer si postavio tako da zelis neku diskusiju. Sta ga znam, ja ne ocekujem diskusiju kada stavim neku slicicu pa je opet dobijem poneki put i to je cool. Evo npr. ovde

http://forum.burek.com/epic-facebook-wall-conversation-t570788.html

cak su mi bili OK ovi sto su rekli i lol i napisali smajli i ovi sto su rekli(ili stavili sliku) "lol didnt read". I to je nekako OK. Kazem, i da lupe smajli i da kazu bilo sta mi ne smeta uopste zato sto je tema takva. Al eto, ima ljudi kojima smeta pa ajde. Kazem, videcemo kako ce proci...

Citat
A barem kod mene na psihologji generalno ne mogu.
Tja.  Smile

http://forum.burek.com/da-li-sam-ja-luda-ili-on-ili-oboje-t568012.msg10283009.html#msg10283009

No dobro, generalno da, pa da ne trazimo dlaku u jajetu posto ti stvarno vodis racuna i brises offtopic i samo smajlije.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
Citat
"lol didnt read"

E pa sad. Da ih teram da čitaju onoliku facebook konveraciju... mnogo tražiš.  Smile
To nisam uspeo ni na psihologiji... posebno neću ovde.  Smile

A sad zamisli tu temu kao:

Smile

Smile

Smile

Smile Smile

Smile

Smile

Smile

Da. Smile Napisala je samo otprilike 28000 tekstualnih komentara i tone teksta (od čega su neki genijalni) ajde da je drkamo za ovaj smajli i da joj brišemo.  Smile

(kapiram da se zezaš.. ali poenta ostaje ista.  Smile )

posto ti stvarno vodis racuna i brises offtopic
De de.  Smile
Osim kad ga sam stvaram.  Smile         Smile   Smile  Smile

Inače, ja ovo ne bih ni želeo.. da nije za dobrobit korisnika i da im bude zabavnije.  (sigurno ne radim za svoju korist, meni će samo biti više posla)

Jeste da sam i ja na početku svog bitisanja ovdje isključivo lupao smajlije (  Smile ), u međuvremenu sam to sveo na neku minimalnu mjeru jer nekako je zamorno vidjeti deset postova za redom koji se isključivo sastoje od smajlija.

To nije bitno što si nekad radio.  Smile (Oprošteno ti je dete drago.  Smile )
Bitno je da si uvideo da je to zamorno i dosadno i da sam sebe korigovao. Smile

A sad zamisli da si na samom početku, kad si to radio, naleteo na realnu priču, a ne na 20 smajlija.  Smile
Da li bi brže ukapirao da je zamorno i dosadno?

Inače, ja ovo ne bih ni želeo.. da nije za dobrobit korisnika i da im bude zabavnije.  (sigurno ne radim za svoju korist, meni će samo biti više posla)

Kad malo bolje razmislim, trebali bi vi mene da molite za ovako nešto da se uradi i ja da se bunim umesto vas.  Smile

Logika na Bureku.  Smile

« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 17:07:13 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
 Smile

Inace da glasah za DA. Mada ja bih pogasio jos par delova foruma koji sluze za izivljavanje par clanova foruma  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 18:03:02 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
Smile

Bilo.  Smile

Inace da glasah za DA. Mada ja bih pogasio jos par delova foruma koji sluze za izivljavanje par clanova foruma  Smile
Ih, da tebe pitamo... ti bi išao i po kućama mlatio sve članove koji zasipaju forum spamom.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 18:09:50 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
U potpunosti podrzavam ovaj eksperiment.
Mislim da bi svako spamovanje Top tema i onih koje se cesce apdejtuju(ragetoon, cyanide, itd...) trebalo da se sankcionise - radi bolje preglednosti. Dok bi se smajliji i ostala spomovanja mogla primeniti na one teme koje imaju svega par slika, i na kojima se ne ocekuje dalji apdejt.
I jos jedan predlog: Mislim da bi ragetoon temu trebalo staviti u Top, jer jedna od najpopularnijih na podforumu, a i cesto se dopunjuje novim slikama.
Toliko od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
I jos jedan predlog: Mislim da bi ragetoon temu trebalo staviti u Top, jer jedna od najpopularnijih na podforumu, a i cesto se dopunjuje novim slikama.

U redu. Slažem se. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia krntija

лерр  Smile

Citat
Bilo smešno kad je lerr to uradio. Više nije. Glasaj.  

постоји разлика, лерр је ставио зеленог смајлића.

Smile

Иначе гласао сам пре него ли сам се исплазио. За не опцију дапаче. Зашто? Па зато што ми то све изгледа пицајзлистички. Фазон све је ок, све функционише, не морам да радим, паре саме стижу... ал ај да не седим залудан, идем по трактор с приколицом да купим по селу шут и секундарне сировине.

Ти смајлији никакву штету не наносе, нити форум нешто губи њиховим постовањем, док ето неким људима то причињава задовољство. Нека их.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia onaj zajebani
 Smile Smile Smile

ljudi da li me to oci varaju ili je ipm181 nabavio tastaturu pa je sastavio malo texta????
kad sad citao u glavi mi je zvucalo kao glas neke promukle osobe koja se tek probudila i jos nije procistila glo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.