Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li želite da se sprovede ovaj eksperiment?
Da
68.4%  (26)
Ne
31.6%  (12)
Ukupno glasova: 38
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petodnevni eksperiment na Slikama [i ostali vaši predlozi]  (Pročitano 33610 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
Moram da nadovezem dupli post .. pogledajte samo postove clana ipm181 SAMO slike i smajliji .. nikad nista nije pametno napisao ..

Ali je postavio gomilu sliku. I to je vredno. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Moram da nadovezem dupli post .. pogledajte samo postove clana ipm181 SAMO slike i smajliji .. nikad nista nije pametno napisao ..

ma to je ok .. ali brate niko od njega jednu rec da dobije.. kad on bude poceo da pise textove u Etiopiji ima da pada i sneg i kisa u isto vreme.... jebes mi sve ako tako ne bude :p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S

ma to je ok .. ali brate niko od njega jednu rec da dobije.. kad on bude poceo da pise textove u Etiopiji ima da pada i sneg i kisa u isto vreme.... jebes mi sve ako tako ne bude :p

On je malo... specifičan Smile ... ali nema veze, sve dok postavlja slike kišovite Etiopije.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Citat
Zašto? Na ovom forumu postoji toliko kreativnih ljudi, ne vidim zašto je ovde besmisleno?
Zato sto je besmisleno terati ljude da ti pisu komentar na nesto sto je tu primarno da bi se ljudi nasmejali.

Kao kada bi ispricao vic u drustvu i onda svako morao da ti iskomentarise tipa "Dobar je, posebno mi se svidja sto je Mujo ispao glup." Banalizujem, ali shvatas poentu. Smile

Meni nije problem, postavljacu i da nemam nekog feedbeka i iskomentarisacu nesto pa se i nasmejati pritom nekim od smajlija, ali ne verujem da ima potrebe za diskusijom na PDF-u sa smesnim slicicama. Ako se to tolerise na daleko ozbiljnijim temama i ne brise se, onda je ovo tek za tolerisanje.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nema mesta panici.. u pitanju je samo eksperiment...

Nece se Burek nikada pretvoriti u CQ-ovsko rvanje u sujeti... iako to neki mozda i zele...  Smile

Slicice ce uvek biti zabavni forum, ali hajde na par dana da vidimo kako ce izgledati bez sume smajlija... Niko nista time ne gubi.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Citat
Zašto? Na ovom forumu postoji toliko kreativnih ljudi, ne vidim zašto je ovde besmisleno?
Zato sto je besmisleno terati ljude da ti pisu komentar na nesto sto je tu primarno da bi se ljudi nasmejali.

Kao kada bi ispricao vic u drustvu i onda svako morao da ti iskomentarise tipa "Dobar je, posebno mi se svidja sto je Mujo ispao glup." Banalizujem, ali shvatas poentu. Smile

Meni nije problem, postavljacu i da nemam nekog feedbeka i iskomentarisacu nesto pa se i nasmejati pritom nekim od smajlija, ali ne verujem da ima potrebe za diskusijom na PDF-u sa smesnim slicicama. Ako se to tolerise na daleko ozbiljnijim temama i ne brise se, onda je ovo tek za tolerisanje.

e bato ti ne kapiras poentu .. stvar je u tome da se smanji broj strana sa GLUPAVIM smajlijima .. razumes.. oteglite svi jednu sliku na 10-20 strana sa smajlijima.. msm nije to ni zabavno ni pregledno ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
Citat
Kao kada bi ispricao vic u drustvu i onda svako morao da ti iskomentarise tipa "Dobar je, posebno mi se svidja sto je Mujo ispao glup." Banalizujem, ali shvatas poentu.  Smile

Odgovor na vic je... drugi vic.  Smile
Ne bih lično imao ništa protiv kad bi ovde odgovor na sliku, bio druga slika.  Smile  Ali nije. Već je smajli.

To je kao da ispričaš vic, nasmejete se... i onda svi ćutite. Smile

Drugo, ako izaberete ovo... pogrešno si razumeo... nikoga ja neću terati odnosno neću terati ljude da pišu komentare... ali ću terati ljude da ne pišu smajlije. Ima razlike.  Smile

E sad... one thing leads to another...  Smile (as usual Smile )

Jedino ako neko hoće eto da bojkotuje ćutanjem, u inat... jer eto... mnogo voli da gleda smajlije koje je danas video samo 68 puta. Smile

Slicice ce uvek biti zabavni forum, ali hajde na par dana da vidimo kako ce izgledati bez sume smajlija... Niko nista time ne gubi.. Smiley

Implodiraće i urušiće se forum sam u sebe.  Smile
Sličan efekat, kao kad delimo s nulom.  Smile

Citat
msm nije to ni zabavno ni pregledno ..

Ne znam. Još uvek čekam odgovor od crazy-ija. Da vidim gde zabavna strana toga.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 15:50:40 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61

e bato ti ne kapiras poentu .. stvar je u tome da se smanji broj strana sa GLUPAVIM smajlijima .. razumes.. oteglite svi jednu sliku na 10-20 strana sa smajlijima.. msm nije to ni zabavno ni pregledno ..
Nikada nisam video da bilo koja slika dobije vise od par postova smajlija(na temama kao sto su "Sasavi natpisi" "Motivacioni" i sl.). Posebne teme su druga stvar ali tu vidis pocetnu sliku na temi i bacis smajli ili komentar i to je to.

Drugo, ako izaberete ovo... pogrešno si razumeo... nikoga ja neću terati odnosno neću terati ljude da pišu komentare... ali ću terati ljude da ne pišu smajlije. Ima razlike.  Smile

Potejto - Potato

Ako ne pise smajli a hoce da se npr. nasmeje na sliku mora da napise nesto. Smile

Kazem, ispostovacu, samo sto eto, ne vidim poentu toga ovde a da mogu da lupim smajli bilo gde po forumu(sto ljudi i rade i po mnogo ozbiljnijim temama kada napisu nista ili jednu do dve reci i nasmeju se) skoro bez ikakvih posledica. Eto, mozda i gresim. Videcemo od ponedeljka...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia C5-00
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
ja sam za promjenu, naravno, ali smajliji barem meni ne smetaju, oni na ovom dijelu foruma dodju nesto kao like dugme na facebook...jer realno, ako vidim sliku nekogkuceta i maceta koji spavaju zagrljeni na to mugu samo da zveknem smajlija uz komentar "jao kako su slatki"ili nesto slicno i tu nema nikakve dalje diskusije, sta tu ima da se raspravlja o takvim slikama, a ako se smajliji pobrisu, onda osoba koja je postavile te slike ima osecaj da je jednostavno iskulirana i da ne izaziva nikakvu reakciju...

Odlicno receno! Uvedite opciju like/dislike (ili nesto slicno) i onda slobodno brisite sve poruke koje sadrze samo smajlije. Ko hoce da komentarise slike moze to i sad da radi, nije zabranjeno...
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.