Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:21:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 137044 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moja 5 kuca je u biku sa vladaocem mog podznaka jupiterom.inace sam jarac-strijelac.ima li ko da mi kaze sta kod mene predstavlja ta 5 kuca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
moja 5 kuca je u biku sa vladaocem mog podznaka jupiterom.inace sam jarac-strijelac.ima li ko da mi kaze sta kod mene predstavlja ta 5 kuca?

To što je vladar tvog horoskopa - Jupiter u V kući je izuzetno dobar aspekt za kreativnost, umetnost, glumu i sl. Usmeren si na ljubav i bez nje ne možeš živeti i najsrećniji si kada te neko voli tj. kada si zaljubljen i kada ti je ljubav uzvraćena. Tvoja kreativnost i svi umetnički talenti su inspirisani ljubavlju. Skloniji si ljubavnim avanturama nego braku, voliš zabave, žurke, proslave, provode i sva mesta na kojima ima puno mladih ljudi. Moguća sklonost kocki ili igrama na sreću. Pošto je to Jupiter ako je u dobrim aspektima moguća je neka velika nagrada. jesi li nekada dobio neku veliku nagradu? Sportski si tip i opet ako ti je Ju u dobrima spektima možeš postići dobre rezultate. Jupiter u V polju govori i  puno dece koja su lepo vaspitana  i zdrava.

Ako ti je bik na vrhu V kuće to je veoma povoljan znak za tvoj ljubavni život, naglašena je plodnost, voliš da ideš u restorane sa dobrom hranom. I opet dobici na sreću. Smiley

Jako je bitno gde se nalazi Venera jer je ona vladar tvog V polja, i jako je važno u kom je znaku i u kakvim je aspektima.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

To što je vladar tvog horoskopa - Jupiter u V kući je izuzetno dobar aspekt za kreativnost, umetnost, glumu i sl. Usmeren si na ljubav i bez nje ne možeš živeti i najsrećniji si kada te neko voli tj. kada si zaljubljen i kada ti je ljubav uzvraćena. Tvoja kreativnost i svi umetnički talenti su inspirisani ljubavlju. Skloniji si ljubavnim avanturama nego braku, voliš zabave, žurke, proslave, provode i sva mesta na kojima ima puno mladih ljudi. Moguća sklonost kocki ili igrama na sreću. Pošto je to Jupiter ako je u dobrim aspektima moguća je neka velika nagrada. jesi li nekada dobio neku veliku nagradu? Sportski si tip i opet ako ti je Ju u dobrima spektima možeš postići dobre rezultate. Jupiter u V polju govori i puno dece koja su lepo vaspitana i zdrava.

Ako ti je bik na vrhu V kuće to je veoma povoljan znak za tvoj ljubavni život, naglašena je plodnost, voliš da ideš u restorane sa dobrom hranom. I opet dobici na sreću. Smiley

Jako je bitno gde se nalazi Venera jer je ona vladar tvog V polja, i jako je važno u kom je znaku i u kakvim je aspektima.
venera mi se nalazi u ribama ali u 2 kuci  i pravi sextil sa jupiterom u biku u 5 kuci.jeli taj jupiter u  biku u 5 kuci razlog sto se citav zivot lozim na bikice jer mi sunce,mars i merkur u jarcu prave trigon sa tim jupiterom u biku? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Trebalo bi da te interesuju devojke tipa Riba jer ti je Venera u znaku Riba, ili posmatraš Mesec u odredjenom znaku ili znak u kojem je Dc. To su pokazatelji osoba koje nas privlače, sad ne mora da znači da moraju da budu u horoskopu Ribe ili neki dr znak, nego nose te neke osobine tih znakova.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Meni je peta kuća prazna da li to znači da se neću udati i imati dece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ako prelistas predhodne strane bice ti jasno da to da li je neka kuca prazna ili ne ne znaci bas nista...ako nema planete pogledas u kom je znaku, gde je vladar tog znaka i tako dalje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Peta u Djevici, vladar Merkur u Ribama u desetoj kuci u konjukciji sa Marsom takodje u Ribama i kvadratu sa uranom u Shkorpiji...
u petoj kuci su mi Jupiter i Saturn u Vagi oba trigon sa Venerom i 180 sa Mjesecom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Moja 5.kuca je u znaku Bika, vladar Venera u 10.kuci (pravi trigon sa Marsom ,kvadrat sa Fortunom... i pravi konjukciju orbisa 1 stepena sa najsrecnijom zvezdom Spicom, a tu je valjda i Acrux (nemam pojma kakvog je ona uticaja) i egzaktno je na Arcturs-u, opet srecna zvezda).
U samoj 5.kuci je Mesec, u znaku svoje egzaltacije sto bi valjda trebalo znaciti plodnost, ali Mesec pravi i konjukciju sa Algolom (valjda sam simboliku Algola ispunila rodjenjem sa pupcanom vrpcom oko vrata). Mesec inace pravi krs aspekata (neki mi bas nesto i nisu po volji). Natal mi je u index-u pod injanja, pa nek neko baci okce... Sta bi ova zavrzlama trebala znaciti po pitanju dece?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Konacno... :)

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 368
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Vrh 5. kuce u Vodoliji, vladar Uran u 2. kuci - trigon Saturn iz 10. kuce, sekstil Merkur iz 4. kuce i opozicija Mars iz 8. kuce.

U 5. kuci stelijum - Venera, Mesec i Jupiter u Vodoliji, trigon Pluton iz 1. kuce, sekstil Neptun iz 3. kuce.

(Karta u indexu pod "Indigo_girl")

Bilo bi mi drago da vidim neki komentar na moju 5. kucu.  Smile 

IP sačuvana
social share
" Svako je jutro novo ušće, poteci kao rečica...
neka se trnje plete gušće, nebo je tvoja prečica..."

http://img503.imageshack.us/img503/9417/indigogirlef7.gif
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tako blizu, a tako daleko...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

Ovo je moja natalna karta, bilo bi drago da mi kazete sta se nalazi u mojoj petoj kuci-ljubavi i dece

Ako nije problem da mi pogledate i za momka, bila bih vam veoma zahvalana.Ovo je njegova natalna karta.

Hvala vam unapred na odgovorima.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:21:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.