Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:09:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 136714 puta)
Clan u razvoju

no risk no fun:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG 
huh...hvala vam Smile :flower:sad mi je lakse....posto sam nova ovdje(ocito Smile)ne snalazim se bas najbolje,evo moji podaci 26.10.1989 u 01.30 jajce,BIH...pokusacu ostaviti svoju natalnu tamo gdje treba,no evo za svaki slucaj ako mi ne upali Smile Smile,hvala vam jos jednom,divne ste:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moja 5 kuca se nalazi u biku sa jupiterom u njoj.inace sam jarac pa ako moze neko da mi kaze sta to znaci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Kviki
Evo ovako ja posmatram stvari a neko iskusniji će već prokomentarisati opet tvoje V polje i oblast deca, jer ja nisam puno iskusna po tom pitanju i ne znam da izvučem suštinu...pa ću o svemu što vidim. Smile

Jarac na vrhu V kuće je pokazatelj da osoba neće imati puno dece. Šta se podrazumeva sad pod tim? Možda ona želi jedno, možda želi dva... šta je za nekoga puno a šta malo?
Onda Vladar tvoje V kuće je Saturn koji je u Jarcu  u svom sedištu. Kao prvo vladar V u V kući naglašava sve što ima veze sa simbolikom V kuće - pa prema tome i decu. Pošto je to Saturn rekla bih da će nositi saturnovske osobine (govorimo o I detetu).
Saturn opozicija Jupiter – bukvalno rečeno nešto će ti uvek odnositi novac, a to nešto je iz polja kojim vlada Saturn pa sad to ne znam da odredim, možda ćeš puno davati svojoj deci, možda ćeš puno ulagati u neku zabavu…dakle u opciji je sve ono što simbolizuje V kuća.
Saturn konjukcija Uran…hm…ovaj aspekt donosi reformu starih, nasledjenih ideologija, kultura I uticaja..možda će baš deca biti pokretači toga, možda će te naterati da promeniš neka svoja razmišljanja.
Saturn konjukcija Neptun možda će tvoje dete vremenom zavoleti ezoteriju, spiritualno, metafiziku ili parapsihologiju Smiley
Saturn sekstil Pluton: mag, čarobnjak, vidovnjak, iscelitelj…
A i Neptun je u IV kući što govori da će tvoje dete biti posebno duhovno nadareno

VIII kuća je vezana za sam porodjaj tj. govori o početku života deteta. Ona je u znaku Ribe a vladar Neptun je u V kući što može biti vezano za abortus ili teži porodjaj. Ne zaboravi da se abortus može raditi i svojevoljno. Šta se sad podrazumeva pod ‘’težim porodjajem’’ možda ćeš se duže poradjati, možda će te porodjaj više isrpeti nego druge žene, dakle nikada ne posmatraj nešto napisano onako najcrnje. Neptun opozicija Jupiter – medikamenti imaju kontraindikaciju pa o tome vodi računa prilikom trudnoće … eto ja bih rekla da jedino to može ugroziti trudnoću i doneti
Uran kvadrat Mesec: spontan pobačaj
Ili pak ovo VIII polje se može posmatrati i - možda nećeš želeti drugu trudnoću iz nekih razloga
Mesec je u lepom aspektu sa merkurom što je dobro za plodnost i trudnoću
Mesec, koji simbolizuje plodnost i trudnoću ima jedan lošiji aspekt kvadrat sa Venerom što može doneti velike razlike izmedju statusa ljubavnice I majke, pa se žena odlučuje za jedno na štetu drugog, zbog nepomirenih ženskih principa u sebi. Kada postanu majke izgube interes za ljubav i seks, ili pak žena ponekad odbija da bude majka.

Kod svake žene koja je trudna postoji potencijalna opasnost za pobačaj, faktori mogu biti različiti i nepredvidivi, pa mislim da se u tom posebnom stanju svaka žena treba maksimalno paziti tj. samo odmaranje i ugodne šetenjice, sve ono što nas ispunjava a muž je tu da nas isto pazi i završava sve ono što bi nas ugrozilo Smile Zato mislim da je jako bitno izabrati pravu osobu koja će znati da zajedno sa nama prodje kroz taj ''osetljiv period''. Mislim da možemo mnoge loše aspekte ''ugušiti'' samo treba igrati mudro i pažljivo.  Smile
Dakle sve će biti ok, budi uvek optimista  Smile

« Poslednja izmena: 14. Jan 2008, 12:17:47 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

no risk no fun:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG 
 Smile
hvala makišon Smile
slazem se s tobom da treba uvijek gledati na pozitivniju stranu svega,puno pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ево и ја коначно нешто да питам... Smile имам и одговарајући број порука...

У петој кући имам  Плутон у Ваги на   4°19  4"  и  Уран у Ваги на   23°43 57". Какво то конкретно значење има по питању деце?
Хвала лепо. Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

У петој кући имам  Плутон у Ваги на   4°19  4"  и  Уран у Ваги на   23°43 57". Какво то конкретно значење има по питању деце?
Хвала лепо. Smile

"This placement of Uranus demands that a person be free, both to express himself, but also simply to be. In women, this need, if it is not fully acknowledged, can produce conception difficulties as the sub-conscious responds to the fear of motherhood.

Uranus near the cusp of the 5th House with Pluto may indicate sexual abuse in childhood."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 

Хвала лепо. Smile

"This placement of Uranus demands that a person be free, both to express himself, but also simply to be. In women, this need, if it is not fully acknowledged, can produce conception difficulties as the sub-conscious responds to the fear of motherhood.

Uranus near the cusp of the 5th House with Pluto may indicate sexual abuse in childhood."

Што се мене тиче, нема чак ни сличности...више сам мислила каквог то утицаја има на моју децу. Ипак хвала.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2008, 15:17:21 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Хвала лепо. Smile

Ovakva peta kuca ukazuje da si teze rodila, teze ostala u drugom stanju, imala abortuse, pobacaj, tezak porodjaj ili je sama beba bila poveca…

Tvoje dete ima upadljive oci ili je Pluton istaknut kod njega ili nje u natalnoj karti. Dete ce pre svega biti okrenuto uspehu pa ce mu zadovoljstvo predstavljati i najmanji uspeh. Ima zelju da stvori i izgradi karijeru, da stice polozaj ali ce morati da nauci i lekciju da ne moze da upravlja svim ljudima u svakom trenutku nego da ce nekad morati i da se prilagodi trenutnoj situaciji.

Ovo tvoje prvo dete ima veliku psiho-fizicku energiju koju treba da kanalise ukoliko ne bi zelelo da dozivi krizu. Postoji mogucnost da zbog nesklada intelekta i energije ovo dete dodje u nezgodnu situaciju. Moze se desiti da jednostavno to isprovocira svojim neodmerenim ponasanjem ili bude zrtva neke podvale. Svakako bi preporucio bavljenje nekim sportom ili nekom drugom aktivnoscu gde bi se izvrsilo energetsko praznjenje i oslobadjanje od suvisne energije.

Vaspitanje ne bi trebalo da se svede samo na "zabranu" necega nego na objasnjenje posledica koje ga ocekuju ako se ponasa kako ne bi trebalo.
Poseduje licni magnetizam i ponekad ce imati priliku da opije suprotni pol tom svojom harizmom…   Smile

[Edit by SerbianFighter: Provokacija uklonjena, odavno si prestao biti interesantan. ]
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 19:55:38 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Хвала на тумачењу... Smile

Има прилично истине у твом тумачењу, посебно кад су у питању наглашене очи мог детета.
А, да...и порођај јесте био јако тежак, била је велика и не баш вољна да напусти удобност маминог стомака. Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2008, 22:55:13 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
peta kuca pretrpana mesec,venera,sunce,mars,merkur sve u lavu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 23:09:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.