Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:15:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 136347 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa mindjusa, tumačenje je u temi Kratko tumačenje natalnih karata..ovde raspravljamo o nejasnim stvarima u vezi ove kuće, u vezi aspekata... i slično.

Postavi tamo isto pitanje,ako već nisi. Ili ako imaš njegove podatke možeš ih (i njegove i tvoje) ostaviti u temi SinastrijaSmile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ajde da se salimo

Zodijak
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 draga makishon,
ne ynam gde nisam postavila pitanje,ali niko mi nije odgovorio,svi su iygleda preokupirani,ko zna zasto je sve to dobro,digla sam ruke od pitanja,vidim da se novim clanovima pre odgovara nego starim,vise ne obracam paznju na to selim se na drugi forum,pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
...stplenje je vrlina...
u ljubavi preko potrebna... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@mindjusa,

Srecan put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ajde da se salimo

Zodijak
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala
@mindjusa,

Srecan put Smile
,pozdrav tebi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Moja peta kuća počinje na 29 stupneva i 39 minuta bika ( Koch). Vladaoc, Venera je u osmoj , na 25 lava. Pravi sekstil sa Merkurom, vladaocom mog sunca, u devetoj, te sekstil sa Marsom  u blizancima u šestoj. Sekstili, sami po sebi dobri aspekti. U ljubavi niked previše sreće. Imam solidan brak, koji se temelji više na prijateljskoj vezi nego na strasti . Jedino što mogu zaključiti, iz ovog je to da ne mogu konzumirati seks s osobom koju zaista ne volim. Kod mene nema seksa na brzinu i bez dubokih emocija. Volim da me se pazi i mazi, da me se  obožava. Smeta me kad me se zanemaruje i kad mu nisam bitna. S mužem radim u istom poduzeću, ali to bih pripisala Marsu u šestoj kući.

Djeca - sin dupli strijelac s mjesecom  u jarcu,   kćer  lavica s ascendentom jarca i mjesecom u ovnu. Ne vidim neku dublju povezanost s aspektima planeta u igri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ja bi rekla da ti mozda ta 5. kuca na 29 st bika prelazi u blizance, pa bih pogledala i vladara merkura kao takvog Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nesto sam umislila (nadam se da jesam) citajuci razne tekstove, a neki stvarno znaju da isprepadaju,da necu imati dece..
mislim,naravno,o deci ne razmisljam jos,ali ipak da mi je uskracena mogucnost .......eee to mi nije drago
   peta kuca u biku,reklo bi se plodno no Hiron je tu
   vladar pete jeste Venera u Vodoliji
   iskvadrirana od Saturna... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
draga makishon,
ne ynam gde nisam postavila pitanje,ali niko mi nije odgovorio,svi su iygleda preokupirani,ko zna zasto je sve to dobro,digla sam ruke od pitanja,vidim da se novim clanovima pre odgovara nego starim,vise ne obracam paznju na to selim se na drugi forum,pozdrav Smile

Nisam baš razumela sve ovo. Ja sam te na forumu primetila tek pre 2-3 dana. Zaista nigde nisam videla neko tvoje pitanje, samo par komentara.
Očekuješ da ti samo odgovaramo na pitanja a da ne učestvuješ u diskusijama i ne dozvoliš nam da te upoznamo ili bar zapamtimo... Smile
Nije tačno da se novima pre odgovara nego starim, nego se pre tumači onima koji u astrologiju veruju (oseti se to u vašim pitanjima,komentarima..) i onima koji su aktivniji i koje ne mrzi da opet ponove pitanje..Propusti se dešavaju.

Tvoja stvar na kom ćeš forumu boraviti, srećan put, ali verujem da ćeš svraćati i ovde  Smile

p.s. tek sam sad skontala da si ranije imala nick Pehar ...  Smile

Da ne offtopujemo ovde, selimo se u temu za čet  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 02:32:20 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zanima me sta o meni imate reci.meni je u 5.kuci jarac,a nema nijednu planetu u njoj,s tim da mi je Saturn u Strijelcu u IV kuci.......Mjesec je u Ovnu u VII kuci....sta je xa reci? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 17:15:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.388 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.