Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:57:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 136311 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela, muž mi je Jarac. Ali je lud za kompjuterima, bar neka veza s Uranom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
O neostvarenim ljubavima slušali smo oduvijek. Kada se dvoje ljudi nalazi i održava  neostvarivu vezu, često je tome uzrok postojanja treće osobe ili privrženosti nečemu što se na ljestvici prioriteta nalazi na prvom mjestu. Čovjek je životinja i kao sve životinje posjeduje instinkt ka lovu koji nikada ne prestaje. Kada ulazi u neostvarivu vezu pri tome ne razmišlja o posljedicama i bolu koje nanosi drugima. A posljedice su bolne, narušavaju samopoštovanje, bude ljubomoru koja može postati opsesija, bolest, dok osjećaj neuspjeha i krivice zbog nepoštenosti prati ostatak života bez obzira na kojoj strani se čovjek nalazio, lovca, plijena ili žrtve.
Emocije u neostvarivoj vezi nije lako razumjeti. Prije svega su razorne jer uništavaju samopouzdanje, krivica se prebacuje na druge, nesposobni smo shvatiti kako su i lovac i plijen podjednako odgovorni partneri u takovoj vezi.
Ne postoji ništa tako moćno kao što su takvi odnosi za sazrijevanje i transformaciju, a većinom se do sazrijevanja dolazi kroz bol i nemoć.
Ništa se u životu ne događa bez razloga, tako i ulazak u neostvarivu vezu. Na nama je odlučiti kako ćemo reagirati i odnositi se prema sebi i drugima u tom slučaju.
Često se u odnosima aktiviraju zaspale emocije i frustracije iz djetinjstva.
Astrologija zna prepoznati predispoziciju u horoskopu pojedinca ka neostvarivim vezama i može pomoći u razumijevanju dubljih razloga zašto se ulazi u takve veze i što ih sprječava kako bi se transformirale i ostvarile.
Postoji nekoliko vrsta neostvarivih veza.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Traženje ideala i emocionalna nezrelost

Tada je jedan partner slobodan i ne želi se dublje vezati jer druga osoba ne odgovara u potpunosti kriterijima koje teži ostvariti u odnosu. Uobičajeno se radi o emocionalno nezreloj osobi koja se boji odgovornosti. U životu bježi u druženja u grupama, forsirani sport, ili u izbor partnera koji ga ne prihvaća i kojeg će idealizirati do te mjere da neće odgovarati realnosti.
Venera, planet davanja ljubavi je ugrožena kao i Mjesec, planet primanja ljubavi. Osoba je najvjerojatnije odrasla u okruženju gdje nije primala ljubav i gdje nije naučila kako je uzvratiti. Rijetko se oni s ugroženim planetima ljubavi  mogu osjećati zaista sretni, a to se događa samo ukoliko uspiju prepoznati partnera koji s tim ugroženim točkama posjeduje harmoničan odnos svojih planeta i to se često dešava tek kasnije u životu kada su se isprobale sve vrste odnosa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Samo seksualna veza

Veza koja je nastala na fizičkoj - seksualnoj privlačnosti i koja je galopirala u samom početku. U takvoj vezi jedan partner ne dozvoljava prilazak svojoj duši. Uobičajeno je to muškarac. Dok žena u početku prihvaća takvu vrstu veze, ubrzo počinje tražiti više i tada nastaju problemi. Ego joj se osjeća ugroženim, samopouzdanje je uzdrmano jer tamo negdje postoji treća osoba koja dijeli "nešto više" s partnerom. Uloge mogu biti i obrnute.Ukoliko postoji razlika u godinama, stariji partner će olakšati svoju savjest i nadopunjavati prazninu u odnosu poklonima ili obećanjima za bolje sutra. Mlađi partner će privremeno biti zadovoljan sve dok veza ne izgori od problema. Često se iz ovakve veze rađaju djeca koja su na kraju osuđena plaćati roditeljske greške.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Samo intelektualna veza

Uobičajeno se ostvaruje s partnerom koji ima seksualne probleme koje maskira uspješno ili neuspješno, ovisno o partneru. Ovakva veza može trajati čitavi život. Svatko od aktera u ovoj vezi pridodaje karakteristike drugom partneru koje su daleko od realnosti. Partneri se rijetko ili nikada ne sastaju, ali zato svakodnevno razgovaraju. U današnje vrijeme mobitela i interneta ovih veza ima jako puno i često oštećuju psihu i stvaraju neizlječive rane zaljubljenijem partneru koji ne razumije razloge neostvarivanja ove veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Povremene veza

I ove veze mogu trajati čitav život. Uobičajeno nastaju iz samo seksualne veze koja je postala nešto više. Partneri se sreću u ukradeno vrijeme od poslovnih ili zakonskih obaveza. Vrijeme provedeno zajedno je ograničeno na nekoliko sati. Dijele se samo lijepe stvari života, ne očekuje se previše i partneri su svjesni ograničavanja koje i prihvaćaju. Ova veza postaje rizična ukoliko se zanemari diskrecija ili se svakodnevni partneri upoznaju međusobno  ili se poznaju od ranije i ukoliko se stvori "prijateljstvo" između njih.   
U neostvarivim vezama su dva partnera i neka druga "osoba" koja je u vezi s jednim od njih i koja sprječava ostvarivanje tog odnosa. Ta druga "osoba" ne mora biti suprug/supruga. Može to biti majka, dijete, prijatelj, posao, pa čak i životinja. U astrološkoj praksi smo često nailazili na osobe koje su odustale od veze zato jer partner nije prihvaćao njihovog psa ili mačku. Može to biti i karijera koju partner podcjenjuje, kao što se to često dešava umjetnicima samo zato jer nemaju stabilnu zaradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Sve ove veze imaju nešto zajedničko.
Ljubav partneru nije na prvom mjestu. I kada moramo dijeliti ljubav s nekim, bilo da je to treći partner u vezi, posao, domaći ljubimac ili roditelj ili bilo što drugo, osjećamo se razočarani, prevareni i gubitnici.
Svi odnosi daju mogućnost za duhovni rast, a najviše od njih odnosi u neostvarivim vezama. Veza je priznanje za postojanje.
Astrologija nam pruža mogućnost da otkrijemo razloge neuspjeha i neostvarivanja veze. Položaji Venere će nam kazati što i kako osoba voli.
Položaj Mjeseca pokazuje je li u stanju primati ljubav i na kakav način.
Mars i Pluton će nam pričati o seksualnosti, dok će Merkur otkriti tajnu duše.
Podznak će nam kazati što se očekuje od partnera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dupli sam lav(ica). U V kuci u Strelcu imam Neptuna i R Jupitera... U XI Venera, Mesec, Saturn u Blizancima...

venera opozicija jupiter
jupiter kvadrat pluton

Hocu li imati decu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
koji aspekti upućuju na djecu blizance. Znam da je merkur u dobrom odnosu sa neptunom, koji su još aspekti, pretpostavljam mjesec i sunce u duplim znakovima? Nesto konkretno?
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ajde da se salimo

Zodijak
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam udata ,nemam decu,u vezi sam sa muskarcem koji zivi u mraku a ne braku,hocu li ikada imati dece i kada ce to biti,ako se neko razume neka mi odgovori,nekoliko puta sam pitala  ali niko ne odgovara,rodjena sam 01.mart1970.god.u 13.oo h. Leskovac.unapred zahvalna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:57:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.