Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 07:05:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123342 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Smile duše!
samo moja teorija je da ameri, kao što su okupirali avganistan, irak i još neke  zbog nafte ( pošto su se otkinuli jer rusi samo u svojoj zemlji imaju mnooooogo više nafte od njih), polako spremaju teritorije za eksploataciju rezervi vode koja će biti deficitarna za koju deceniju a tu spadamo mi, a znaš kako se kaže, zavadi pa vladaj! a da me neki ne shvate pogrešno, ne mislim da su ameri neprijatelji broj jedan i ne vidim u svemu teoriju zavere, samo sam skontala da svet funkcioniše kao ogromno tržište i da smo mi svima samo roba za trgovinu

a druga straževicu molim da malo uključi mozak a ne da razmišlja dedinom glavom, vremena se menjaju a i čovek je star, sklerotičan, priča gluposti

Vidim da tebe ni deda ni roditelji nista ucili nisu kad imas takav odnos prema precima.Mozak mi radi punom snagom, za razliku od tvog, posto jedino znas da vredjas.Budi kreativna, reci svoje misljenje, ako ga imas uopste.Zivo me zanima sta bi, po tebi, trebalo nova vlast da uradi sa Kosovom i Metohijom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaš li ti da čitaš? de vrati se malo nazad pa pročitaj par postova. i ja ne vređam, nisam tako vaspitana.
a jesi li i slep, zar ne vidiš da se mi ništa ne pitamo za kosovo? može naša vlast da predlaže, obećava i radi šta god hoće, ako su ameri i englezi rešili da prave veliku albaniju na našoj teritoriji, praviće je i šta mi tu možemo? hoćeš da ratuješ protiv amerike i šiptara zajedno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Shkorpion, Kraljevicu Marko, glavna sestro, moj deda bi takve kao vi nazvao prosto "batal Srbi",pod uslovom da jeste Srbi.Evo dokle je stigla Srbija; jedan Ceda posle izjave da Kosovo i Metohija treba da budu nezavisni i dalje je na slobodi i cak zeli vlast.Moj predsednik republike kaze da su vece sanse da KiM bude nezavisno nega u sastavu Srbije, a da ako se nasilno otcepi od prava Srbije da oruzano brani svoju teritoriju nema nista, jel je to ludost!To kaze vrhovni komandant vojske i potpisnik zakletve da ce cuvati teritorijalni inegritet Srbije!Trebaju li veca krila siptarima od ovoga?Da trebalo je jos da Tadic Cekua nazove vojnikom.A niko od vajnih demokrata ne zeli da kaze sta ce da radi ako dobije vlast u slucaju otcepljenja KiM-a.Shkorpion, ti treba da promenis ime na forumu.Za jednog mirotvorca kao ti imas suvise agresivno ime.Pussy cat bio bilo sasvim OK...
Dobro ti kaze sestra da ukljucis mozak. Fakticki, Kosovo jeste nezavisno. Jedino sto si mogao da uradis, uradio si: Ozakonio si ustavom da je to tvoja teritorija.Mozda cu morati da ti dam za pravo, kao predsednik Tadic nije smeo to da nagovestava.
Ali je covek uradio sve, jedino nije pozvao u boj.
I dobro sto nije.
Shvati da je Kosovo siri interes u svetu.
Hajde da napravimo presedan, da bi se dalje pravili ti presedani.
Rusi, glasajte za presedan da bi mogli i vi da uzmete svoje pravoslavce iz islamskih kandji. (Osetija i ostale proklamovane regije).

Da si isao na Kostunicinim tribinama, pre nego sto je bio predsednik veeeeelikog DSS-a, sam Voja je pricao da je bolja amputacija dela teritorije koji nam vise ne pripada u zamenu za teritorije na kojima zive Srbi.
Da li ti Strazevica, kao veliki 'ratnik', znas da u ratu ima pobedjenih i pobednika.
E sada, gde je tvoj mozak stao? Pa tamo gde su ga oprali Milosevic i Seselj. A to je: Mi smo pobedili.
Veruj mi da smo taj rat izgubili a time i Kosovo.
Veruj mi da se Kostunica i Ceku medjusobno hrane.
Ceku kaze kao Nikolic: Kada proteramo sve Srbe za tri sata med i mleko ima da tece Kosovom.
Najvaznije je da se sacuvaju svetinje, a to izgleda cuva vise medjunarodna zajednica od nas.
Restaurirati, ograditi, potpisati sve ugovore koje Siptari treba da postuju prema izvornom Srpstvu.
Videcete da ce to imati najvece manjkavosti, A znate zasto? Jer je politicarima potrebna konfliktualna situacija. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 14:19:41 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
znaš li ti da čitaš? de vrati se malo nazad pa pročitaj par postova. i ja ne vređam, nisam tako vaspitana.
a jesi li i slep, zar ne vidiš da se mi ništa ne pitamo za kosovo? može naša vlast da predlaže, obećava i radi šta god hoće, ako su ameri i englezi rešili da prave veliku albaniju na našoj teritoriji, praviće je i šta mi tu možemo? hoćeš da ratuješ protiv amerike i šiptara zajedno?

Ne nisam slep, a ti?Pa ako se mi nista ne pitamo zasto se ne proglasi nezavisnost Kosova?Vec sam to negde rekao, od Rambujea se "lovi" jedan srbin koji ce to da potpise.Pitaj Cedu i Svilanovica da li bi potpisal.I te kako se mi pitamo, i zato imas poruke sa Zapada da od ovih izbora ocekuju jednu konstruktivnu vlast, tj. poslusnu.Ako je jedini nacin da sacuvamo Kosovo rat- onda rat.Nema cene za Kosovo, sestro slatka.Tesko je to objasniti zenskom bicu, mada je izraelska vojska prepuna zena.I sve su tamo jer su spremne da ginu ako treba za svoju zemlju.Sto duze se natezem sa vama "demokratama', sve vise tonem u blato.Propada mi intelekt...
Shkorpion, Kraljevicu Marko, glavna sestro, moj deda bi takve kao vi nazvao prosto "batal Srbi",pod uslovom da jeste Srbi.Evo dokle je stigla Srbija; jedan Ceda posle izjave da Kosovo i Metohija treba da budu nezavisni i dalje je na slobodi i cak zeli vlast.Moj predsednik republike kaze da su vece sanse da KiM bude nezavisno nega u sastavu Srbije, a da ako se nasilno otcepi od prava Srbije da oruzano brani svoju teritoriju nema nista, jel je to ludost!To kaze vrhovni komandant vojske i potpisnik zakletve da ce cuvati teritorijalni inegritet Srbije!Trebaju li veca krila siptarima od ovoga?Da trebalo je jos da Tadic Cekua nazove vojnikom.A niko od vajnih demokrata ne zeli da kaze sta ce da radi ako dobije vlast u slucaju otcepljenja KiM-a.Shkorpion, ti treba da promenis ime na forumu.Za jednog mirotvorca kao ti imas suvise agresivno ime.Pussy cat bio bilo sasvim OK...
Dobro ti kaze sestra da ukljucis mozak. Fakticki, Kosovo jeste nezavisno. Jedino sto si mogao da uradis, uradio si: Ozakonio si ustavom da je to tvoja teritorija.Mozda cu morati da ti dam za pravo, kao predsednik Tadic nije smeo to da nagovestava.
Ali je covek uradio sve, jedino nije pozvao u boj.
I dobro sto nije.
Shvati da je Kosovo siri interes u svetu.
Hajde da napravimo presedan, da bi se dalje pravili ti presedani.
Rusi, glasajte za presedan da bi mogli i vi da uzmete svoje pravoslavce iz islamskih kandji. (Osetija i ostale proklamovane regije).

Da si isao na Kostunicinim tribinama, pre nego sto je bio predsednik veeeeelikog DSS-a, sam Voja je pricao da je bolja amputacija dela teritorije koji nam vise ne pripada u zamenu za teritorije na kojima zive Srbi.
Da li ti Strazevica, kao veliki 'ratnik', znas da u ratu ima pobedjenih i pobednika.
E sada, gde je tvoj mozak stao? Pa tamo gde su ga oprali Milosevic i Seselj. A to je: Mi smo pobedili.
Veruj mi da smo taj rat izgubili a time i Kosovo.
Veruj mi da se Kostunica i Ceku medjusobno hrane.
Ceku kaze kao Nikolic: Kada proteramo sve Srbe za tri sata med i mleko ima da tece Kosovom.
Najvaznije je da se sacuvaju svetinje, a to izgleda cuva vise medjunarodna zajednica od nas.
Restaurirati, ograditi, potpisati sve ugovore koje Siptari treba da postuju prema izvornom Srpstvu.
Videcete da ce to imati najvece manjkavosti, A znate zasto? Jer je politicarima potrebna konfliktualna situacija. Smile

Znam da je kod vas demokarata duhovno preslo u materijalno, pa da vas pitam dali znate da zalihe sirovina na Kosovu vrede nekoliko stotina milijaradi dolara po procenama zapada?Mozda vas to trgne malo, a?A za koga je Nikolic rekao da ce da ga protera?Opet imas neki trip?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
samo ti izvoli, ratuj, idi sad odmah ako hoćeš, ajde, šata čekaš?!! ja ne bih, JEDAN ŽIVOT IMAMO LJUDI  i ja bih malo da ga živim lepo, bez ratova, restrikcija, medijske blokade, redova, i tupljenja o imaginarnoj velikoj srbiji velikih srba koji sede u svojim kućama umesto da se bore kad već o tome trube
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
samo ti izvoli, ratuj, idi sad odmah ako hoćeš, ajde, šata čekaš?!! ja ne bih, JEDAN ŽIVOT IMAMO LJUDI  i ja bih malo da ga živim lepo, bez ratova, restrikcija, medijske blokade, redova, i tupljenja o imaginarnoj velikoj srbiji velikih srba koji sede u svojim kućama umesto da se bore kad već o tome trube

Ja sam spremam, a ti bi uzivas sva prava gradjanina jedne zemlje, a da te zabole sta se desava sa njom.Kakavi ste samozivi, ne mogu da verujem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da, i šta mi možeš? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
da, i šta mi možeš? Smile

Da te sazaljevam i da se zahvalim Bogu sto je to ipak neko drugi a ne ja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
live and let live prijatelju! samo ti ratuj a ja ću da uživam Smile ali idi na kosovo da ratuješ, nemoj preko neta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 268 269 271 272 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 07:05:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.38 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.