Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:30:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123304 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
markić, nisam te baš razumela, na čijoj si ti strani?
ja sam na strani DS-a kao sto vidis u potpisu...
ali sam btw. svestan da kostunica nije diktator,(samo je pod pritiscima i jos je nesposoban) da LDP nije jedina liberalna i demokratska stranka, da uzicu ne treba autonomija...ja najvise cenim Tadica i Djelica...i mozda svilanovica... svestan sam da mnogo govana ima i kod nas u stranci i to ne krijem..nisam pristrasan i ne kenjam da su radikali krvozedni narkomani i manijaci...jednostavno su nesposobni nacionalisti koji ne znaju sta ce sa sobom..i uglavnom su neobrazovani...naravno, DS sa svoji skoro 30% ne moze da ima samo obrazovane glasace jer u srbiji fax ima samo 7%...

ja sam na strani onoga sto ja mislim da je ispravno, ako se predomislim i shvatimda gresim, potpis ce mi se promeniti..
mislim da jedino DS, za sve sto kaze ima razlog i da svaka nasa namera ima podrsku naseg programa, ali naravno, kod nas ima mocnih sljamova koji se ne mogu istereati lako...

najvise mrzim SRS i LDP, ako to moze da se kaze, a najvise prizeljkujem koaliciju sa LDP. Smile  i meni je cudno....
meni najbliza stranka pored DSa je GSS i njih takodje dosta cenim samo kod njih je sljam preblizu vrhu stranke...

eto..

rasho, btw. mi smo spalili 1100 dzamija u RS.. Smile
al. jbg. to se radi u ratu...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Naravno da ti nigde ne vidiis neprijatelje Srbije, kada te za tu istu Srbiju zabole k...rac, rasprodao bi sve samo da ti dobro zivis.....

Nazalost, takvi "Srbi" su najveci neprijatelji Srbije........ Smile  Smile
Kako ne vidim neprijatelje Srbije. To ste glavom i bradom vi radikali.
Socijalisti su otisli.
Ako vas pustimo stalno cete nesto izmisljati.
Evo vam slogana: Da vec danas svima bude bolje. Odnosno samo nas izaberite i za tri sata posle izbora tece med i mleko.
A kojim slucajem budete li izbrani, kada ce se ljudi pribliziti suvoj slavini vaseg meda, reci cete im: Nema, ne daje Vatikan i CIA.
Sada obucite uniforme i u smrt do konacne pobede. I to cete proglasiti za svetu patriotsku duznost.
E pa necete vise nas Srbe da zrtvujete.
Zrtvujte se vi ,sa vasim komunistickim idejama. Najgore je kada se antihrist, krsti. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
markić, da ti objasnim jednu stvar, koštunjavi je daleko od nesposobnog! taj je prstiće umešao u sve moguće a idealan cover mu je da se pravi neobavešten! i kladim se da ima veze sa ubistvom đinđića više nego šešelj, mada mislim da su tu radili zajedno, da zna kad i gde je bio legija pre predaje, da namerno minira proces suđenja ubicama  premijera, da zna gde su mladić i karadžić, MA TAJ ZNA GDE ĐAVO SPAVA!
i isto tako mislim da smo vrhunski debili što priznajemo naše zločine u ratovima i izručujemo ljude hagu. ok, gnušam se svega što se dešavalo u tom ratu ali što mi da priznajemo koliko smo klali i palili a hrvati kriju svoje generale i lažu čak i o brojkama iz drugog svetskog rata a pre nas će u evropu?
a ti rašo, malo šire otvori oči, ne misle sve demokrate isto. i budi malo realan, kako ćeš da sačuvaš kosovo kad se ceo svet urotio protiv nas, pa ameri svoje kampanje finansiraju od droge koja se preko kosova krijumčari? kako da ne prodaš nerentabilana preduzeća i fabrike, šta ćeš sa njima? i kako nismo genocidni, to je u ljudskoj prirodi, ne samo u srpskoj? genocidni su i ameri, francuzi, englezi, kinezi, rusi posebno, muslimani, hrišćani,...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
markić, da ti objasnim jednu stvar, koštunjavi je daleko od nesposobnog! taj je prstiće umešao u sve moguće a idealan cover mu je da se pravi neobavešten! i kladim se da ima veze sa ubistvom đinđića više nego šešelj, mada mislim da su tu radili zajedno, da zna kad i gde je bio legija pre predaje, da namerno minira proces suđenja ubicama  premijera, da zna gde su mladić i karadžić, MA TAJ ZNA GDE ĐAVO SPAVA!
i isto tako mislim da smo vrhunski debili što priznajemo naše zločine u ratovima i izručujemo ljude hagu. ok, gnušam se svega što se dešavalo u tom ratu ali što mi da priznajemo koliko smo klali i palili a hrvati kriju svoje generale i lažu čak i o brojkama iz drugog svetskog rata a pre nas će u evropu?
a ti rašo, malo šire otvori oči, ne misle sve demokrate isto. i budi malo realan, kako ćeš da sačuvaš kosovo kad se ceo svet urotio protiv nas, pa ameri svoje kampanje finansiraju od droge koja se preko kosova krijumčari? kako da ne prodaš nerentabilana preduzeća i fabrike, šta ćeš sa njima? i kako nismo genocidni, to je u ljudskoj prirodi, ne samo u srpskoj? genocidni su i ameri, francuzi, englezi, kinezi, rusi posebno, muslimani, hrišćani,...
Karadjicevu ideju, da se ne moze 'jedni sa drugima', ali moze jedni pored drugih su prihvatili svi pravoslavci u bivsim Sovjetkim republikama.
Njega je ratnog zlocinca proglasio sam Milosevic kada ga je izdao u Dejtonu i potpisao licno osnivanje Haskog tribunala.
Mladica su izdali Seseljevci. Dok je on ratovao, oni su u paravojnim formacijama cinili sva ta zlodela za koje sada optuzuju Mladica.
Ovi radikalski dvolicnjaci, sada optuzuju sadasnje vlasti ili buduce sto moraju da naslede hipoteku koju su oni stvorili. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Shkorpion, Kraljevicu Marko, glavna sestro, moj deda bi takve kao vi nazvao prosto "batal Srbi",pod uslovom da jeste Srbi.Evo dokle je stigla Srbija; jedan Ceda posle izjave da Kosovo i Metohija treba da budu nezavisni i dalje je na slobodi i cak zeli vlast.Moj predsednik republike kaze da su vece sanse da KiM bude nezavisno nega u sastavu Srbije, a da ako  se nasilno otcepi od prava Srbije da oruzano brani svoju teritoriju nema nista, jel je to ludost!To kaze vrhovni komandant vojske i potpisnik zakletve da ce cuvati teritorijalni inegritet Srbije!Trebaju li veca krila siptarima od ovoga?Da trebalo je jos da Tadic Cekua nazove vojnikom.A niko od vajnih demokrata ne zeli da kaze sta ce da radi ako dobije vlast u slucaju otcepljenja KiM-a.Shkorpion, ti treba da promenis ime na forumu.Za jednog mirotvorca kao ti imas suvise agresivno ime.Pussy cat bio bilo sasvim OK...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
markić, da ti objasnim jednu stvar, koštunjavi je daleko od nesposobnog! taj je prstiće umešao u sve moguće a idealan cover mu je da se pravi neobavešten! i kladim se da ima veze sa ubistvom đinđića više nego šešelj, mada mislim da su tu radili zajedno, da zna kad i gde je bio legija pre predaje, da namerno minira proces suđenja ubicama  premijera, da zna gde su mladić i karadžić, MA TAJ ZNA GDE ĐAVO SPAVA!

Видим сестро да бар покушаваш да уравнотежено размишљаш. Коштуница ти је нешто као "Ја Клаудије цар и бог". Правио се мутав, па су му дали прилику. Е кад је добио прилику, показао је да није мутав. Ипак, многи га и даље зову мутави, аутистични, млохави, сова...
Није Тадић много другачији. И њега радикали и чедоиди зову манекен, понекад лепи. Значи исто омаловажавање противника, које се лупа о главу ономе ко омаловажава - чим поверује у своју пропаганду. Кладим се да је баш то карта на коју играју и председник, а посебно премијер.

Што се убиства тиче, не бери бригу. Никада нећемо сазнати ко је убио Ану Линд! Или Кенедија. А има сцена у Неретви... си гледала Неретву - кад наши јуришају на коњима, а оне пи*ке партизани се крију иза гробова. Тако се неки и сад у Србији крију иза пар гробова. Само се питам кад жале, да ли је ономатопеја ШМРЦ, ШМРЦ или ШМРК, ШМРК.

А што се Амера тиче, не знам за Рашу - ја ценим да су то интереси неких. И постоји интерес актуелне администрације да реши ствари како било (заболе их ако је на српску штету). Шиптари имају чиме да прете, Срби јок. Они који плаћају домаће експоненте су само неки Амери који су били у администрацији, а ни сад нису много далеко од власти (тако је то код њих). А други нису много против, како рекосмо.
Ја Америма замерам много других ствари. Јер исти је принцип по коме угњетавају Србију, Ирак, Вијетнам, Кореју, Никарагву, Кубу... све су остало нијансе. И да се не лажемо. Да се нису они умешали лепо бисмо средили ствари - нешто силом, нешто старим добрим батинама. Како се вековима решавало и како они и даље решавају. Е то им замерам, што су дволични.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
Тако се неки и сад у Србији крију иза пар гробова

Ne krijemo se iza grobova, vec hocemo da na povrsinu izadju (i u zatvore odu) oni koji su kopali grobove Wink
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile duše!
samo moja teorija je da ameri, kao što su okupirali avganistan, irak i još neke  zbog nafte ( pošto su se otkinuli jer rusi samo u svojoj zemlji imaju mnooooogo više nafte od njih), polako spremaju teritorije za eksploataciju rezervi vode koja će biti deficitarna za koju deceniju a tu spadamo mi, a znaš kako se kaže, zavadi pa vladaj! a da me neki ne shvate pogrešno, ne mislim da su ameri neprijatelji broj jedan i ne vidim u svemu teoriju zavere, samo sam skontala da svet funkcioniše kao ogromno tržište i da smo mi svima samo roba za trgovinu

a druga straževicu molim da malo uključi mozak a ne da razmišlja dedinom glavom, vremena se menjaju a i čovek je star, sklerotičan, priča gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Тако се неки и сад у Србији крију иза пар гробова

Ne krijemo se iza grobova, vec hocemo da na povrsinu izadju (i u zatvore odu) oni koji su kopali grobove Wink

А шта беше са оним Ђинђић би ово - Ђинђић би оно... Узгред, Ђинђић никад није рекао да Србија треба прва да призна независност Косова.
Шта би са оним да је Пријић најбитнији на свету. Кљајевићу не сме да се суди јер му брат суди у случају атентата, а? Браните лопине.
А дошао сам посматрајући форуме до следећег закона - чисто емпиријски

БАЛОНЏИЈСКИ ЗАКОН СЕЛЕКТИВНЕ ЕМПАТИЈЕ
Количина жаљења према др Зорану Ђинђићу обрнуто је пропорционална количини жаљења према осталим српским жртвама, осим ако то нису директне жртве Милошевићевог режима.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kljajeviću je smestio koštunjavi da bi ometao proces za ubistvo đinđića
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:30:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.