Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:07:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123410 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kljajeviću je smestio koštunjavi da bi ometao proces za ubistvo đinđića

Ето видиш и сама... Ајд сад одговори себи (не мораш мени, не мораш се сложити са Коштуњавим):
Да ли то значи да га је требало пустити да мува са стечајном мафијом?
Најзад, ако је Коштуњави злобан, што се ови други уздају у људе који имају путера на глави?!? Немају друге, а?

Smile duše!
samo moja teorija je da ameri, kao što su okupirali avganistan, irak i još neke  zbog nafte ( pošto su se otkinuli jer rusi samo u svojoj zemlji imaju mnooooogo više nafte od njih), polako spremaju teritorije za eksploataciju rezervi vode koja će biti deficitarna za koju deceniju a tu spadamo mi, a znaš kako se kaže, zavadi pa vladaj! a da me neki ne shvate pogrešno, ne mislim da su ameri neprijatelji broj jedan i ne vidim u svemu teoriju zavere, samo sam skontala da svet funkcioniše kao ogromno tržište i da smo mi svima samo roba za trgovinu

Ајде да испоштујем овај твој пост.
Не верујем да је вода толико битна. Има је у океанима, само је мало скупља за кориштење. Погледај Абу Даби, уосталом.
Свет функционише као тржиште и људски капитал, радна снага + интелект, постају најбитнији. Долази време Азије. Нафта, а ни вода нису толико битни.
Против Амера је најјача природна сила - ентропија. Не може се успоставити један апсолутни центар моћи, јер то је онда затворени систем. Доста сам се иначе бавио овом темом. Овде на форумима видимо домаће пионе и заљубљенике у ту њихову моћ. Не морам да ти именујем главног. Јавиће се сам.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
live and let live prijatelju! samo ti ratuj a ja ću da uživam Smile ali idi na kosovo da ratuješ, nemoj preko neta Smile

Naravno, samo da prvo procistimo redove.Na odbacimo trulo voce sa zrele grane nase Srbije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
šovinista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ајде јуначино на жену си ударио! Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Znam da je kod vas demokarata duhovno preslo u materijalno, pa da vas pitam dali znate da zalihe sirovina na Kosovu vrede nekoliko stotina milijaradi dolara po procenama zapada?Mozda vas to trgne malo, a?A za koga je Nikolic rekao da ce da ga protera?Opet imas neki trip?
Pusti Gospoda da odredi duh i duhovno, koliko ko od toga ima.

Idi malo u Obrenovcu ili Drmnu na pepelistima da vidis koje tamo milijarde leze.
A Kosovo ti je celo na pepelu. Ili ce ga biti. (Obilic, Prizren i jaja od kokosi su crna)
Ne budi naivan, bez stranin milijardi nema nista od Kosovskih miliona. Smile Smile Smile
Ono sto je tamo vredno je zemlja, ali imamo mi Vojvodjansku da hrani celu Evropu.

Tomo bi proterao sam sebe da moze. Jadne li Srbije gde grobari umisljaju da mogu biti predsednici.
Ne kritikujem te Strazevica, jer imas tipican srpski sindrom zaziranja od pismenih ljudi. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Ајде јуначино на жену си ударио! Smile

Zasto, ona moze da vredja, cak i mog dedu, boli je kao i tebe za Srbiju i jos da vam se cuti.Odakle ovoliko ocajnika na jednom mestu ne razumem.Ako je zena onda neka se ne kaci.Dovoljno je rekla da se lako zaboravi njen pol.A sta si ti neki zastitnik?

Znam da je kod vas demokarata duhovno preslo u materijalno, pa da vas pitam dali znate da zalihe sirovina na Kosovu vrede nekoliko stotina milijaradi dolara po procenama zapada?Mozda vas to trgne malo, a?A za koga je Nikolic rekao da ce da ga protera?Opet imas neki trip?
Pusti Gospoda da odredi duh i duhovno, koliko ko od toga ima.

Idi malo u Obrenovcu ili Drmnu na pepelistima da vidis koje tamo milijarde leze.
A Kosovo ti je celo na pepelu. Ili ce ga biti. (Obilic, Prizren i jaja od kokosi su crna)
Ne budi naivan, bez stranin milijardi nema nista od Kosovskih miliona. Smile Smile Smile
Ono sto je tamo vredno je zemlja, ali imamo mi Vojvodjansku da hrani celu Evropu.

Tomo bi proterao sam sebe da moze. Jadne li Srbije gde grobari umisljaju da mogu biti predsednici.
Ne kritikujem te Strazevica, jer imas tipican srpski sindrom zaziranja od pismenih ljudi. Smile

Evo jedne situacije za vreme Djindjica:Sa Nemcima je dogovarano da oni investiraju izgradnju nekoliko termoelektrana u Srbiji.Njima pola struje, na neki dugi rok, nas ugalji i sve drugo.Jedan od razloga zasto je Djindjic poceo da se bavi Kosovom je i to sto  tamo samo uglja ima u vrednosti preko 200 milijardi dolara.A poljoprivreda je pred krahom u Vojvodini.Nema ratarstva bez mehanizacije, koja je stara u proseku 20 godina.Mi jos uvek igramo ples kise dok su normalne zemlje odavno resile sistem navodnjavanja.A ovo za pismenost me je razveselilo.Jel znas jos neki vic, master mind
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Citat
Ako je zena onda neka se ne kaci.

А шта си ти неки талибан?
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Citat

Ne, ali tvoj avatar jasno govori da si pao s Marsa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Citat

Ne, ali tvoj avatar jasno govori da si pao s Marsa...

Хе, хе, хе....
Ја сам ти бре к'о Боуви! Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Au, ova glavna sestra mora da je Markicev drugi user
Ovoliko gluposti odavno nisam cuo....

Ne veruje u teorije zavere ali smatra da Ameri sve odlucuju i da ono sto oni kazu, tako mora biti?

A povodom ovoga da je bas briga za Srbiju, svrstala se u red svih ovih ovde koji mogu da nam sluze samo za podsmeh i lekciju kakav covek ne treba biti.....
Ne vredi ulaziti u razumnu diskusiju sa takvim osobama, kojima je jedini argument da su oni koji bi i zivot dali za svoju zemlju, bolesni ludaci! Strasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 11:07:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.