Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:37:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123293 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Citat
izmisljate i pravite od blata samo da bi imali sa kime da ratujete.
isto kao i LDP sto pravi nase cetnike i diktatore.. cuj, kostunica je diktator!? Smile aj da srusimo skupstinu

lepo kaze skorpion, oni jedini pozivaju na linch tadica, kazu na vesala, a ko li je to umesan u ubistvo djindjica??? Smile
sad ako nadju predsednika obesenog i krvavog, bice da se sam ubio ili je kriv zapad... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
markić, nisam te baš razumela, na čijoj si ti strani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
o cemu vi to ljudi lpetate??? o duhovima i besmrtnosti??? brukate pravoslavlje i svjati serbski narod

Jao, nemoj samo ti da branis Srpski narod, molim te, propaDOSmo onda  Smile  Smile
Znaci i ti Kraljevivu Marko mislis da su ljudi stoka, gamad i imbecili, jeli "demokrato"?Mozda je i shkorpion uskracen za svoja prava i zatocen 4 godine kao zivotinja pa mora ovako da vredja.Zasto izvrcete stvari?Imao si i ti svoje izlive i napade iskrenosti i zasipao ucesnike raznim pridevima.Mozda je Seselj u raznim situacijama prost, ali vi na to nemate pravo ovde, pogotovo prema ucesnicima foruma.A najmanje imate pravo da onda nekoga prozivate.Pa seselj je to svima bar rekao u lice, a ne ovako jajarski.Nego ja mislim da vi sve teze podnosite ovo predizborno vreme pa ujedate...

ja kad god sam nekoga gramaticki ispravljao, bilo je iz ironije, a za ovo pljuvanje sam bio takodje iskren...ja psujem i vredjam...naravno. ali ne kada mogu da izbrukam roditelje i ne na faxu na casu...na pijaci da, ali ja poznajem pravila, osnovna pravila ponasanja...a seselj nas pljuje i blati pred celim svetom...dosta nam je bio kusturica, pored ovog ce svet da poveruje u potpunosti filmovima...pogledaj nekoliko kusturicinih filmova pa mi reci sta bi mislio o srbima posle njih da si nemac, a onda pogledaj sekijevo:jebem vam majku, popusite mi u sudnici!!!eeeej. u sudnici! pa kako se onda ponasa u svojoj drzavi???
 Smile Smile Smile Smile a pa da...videli smo i to...baca se po podu skupstine pa ga kao govno iznose(ne kazem da je govno) Smile
bije taxiste i politicke neistomisljenike, a znamop da s4e narod ugleda na politicare...nije ni cudo sto je toliko primitivaca u drzavi kad se na stoku ugledaju..i dive se socnim psovkama toliko je mazga glupa da se ponosi time pa i stampa na majci njegove velike reci:KURAC..i stavlja u potpise...to moze samo nas narod...da se divi govnima i kurcevima...

Taj sud kome se ti divis, svi normalni ljudi smatraju farsom i sramotom svetskog prava a o pravdi da i ne govorimo, tako da je upotrebio mnogo blage reci u tom "sudu"

Sto se tice izdajnicke gamadi u nasoj zemlji, na njih reci i ne treba trositi, iskreno
Znaci i ti Kraljevivu Marko mislis da su ljudi stoka, gamad i imbecili, jeli "demokrato"?Mozda je i shkorpion uskracen za svoja prava i zatocen 4 godine kao zivotinja pa mora ovako da vredja.Zasto izvrcete stvari?Imao si i ti svoje izlive i napade iskrenosti i zasipao ucesnike raznim pridevima.Mozda je Seselj u raznim situacijama prost, ali vi na to nemate pravo ovde, pogotovo prema ucesnicima foruma.A najmanje imate pravo da onda nekoga prozivate.Pa seselj je to svima bar rekao u lice, a ne ovako jajarski.Nego ja mislim da vi sve teze podnosite ovo predizborno vreme pa ujedate...

Pa i ovo je u lice. Ja to kazem javno na svakom mestu. Vec 16 godina vas ubedjujemo, posto ste izasli iz 'undergrounda', da su ratovi zavrseni, da nema svaba i ustasa, a vi ih izmisljate i pravite od blata samo da bi imali sa kime da ratujete.
Ja nisam znao da sam ugrozen, dok se vi niste pojavili. Sta vise na silu me i branite od nekih neprijatelja koje ja nisam ni video. Smile
Sve bi to bilo lepo, da zrtvujete sebe, ali sada ste ga preterali, hocete celu naciju da uvucete u to.
E pa nece moci. Vi ste u sustini jedina radikalna desnica koja se bori protiv sopstvenog naroda.
Le Pen skuplja poene jer se izjasnjava protiv crnja i Arapa. Vi se otvoreno izjasnjavate protiv Srba.
Pa posto 'zivot ne moze vise da ceka', a 'od nas zavisi', malo cemo razgovarati posle izbora.
Imali smo dosta strpljenja sa vama, sada cete morati malo u tor da se naviknete redu.
A i moracete da dokazete da ste Srbi vasim ljudskim ponasanjem. Znamo da je to vama strano, ali moracete. Smile

Naravno da ti nigde ne vidiis neprijatelje Srbije, kada te za tu istu Srbiju zabole k...rac, rasprodao bi sve samo da ti dobro zivis.....

Nazalost, takvi "Srbi" su najveci neprijatelji Srbije........ Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
ne dirajte mi rashu Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

A pogotovo da vidim gde ste vi.Ne mogu da docekam izbore.Nikoga ja nisam prvi vredjao, a ti sto imas problem sa onim domacim, elementarnim vaspitanjem, to ne znaci da neko(ja na primer) to mora da trpi, to neka trpe tvoji najbljizi..Pregledao sam tvoje zadnje postove u kojima ljude nazivas stokom, gamadima, imbecilima itd.Lep primer teskog oblika primitivizma...

Izvini molim te, ali to nije istina Smile Ja sam samo za radikale to rekao, a oni svakako nisu ljudi.
Oni koji sire ideje 'socijalne pravde', koju ce samo oni deliti to ti je cist komunizam, koji je unazadio jedan citav pravoslavni svet.
I nama i Rusima treba na desetine godina da se povratimo svojim vrednostima, a to su ucinili ti, koje ti nazivas ljudima.
Nama Srbima to nije bilo svojstveno dok vi niste dosli na scene 'socijalne vase pravde'.
Sto rece Kraljevic, ja u svetu moram reci da sam iste nacije kao onaj dement u Hagu.
E pa necemo. On svakako nije srbin, a ni ne lici na izdanak nase nacije. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a dokle ćete vi smradikali u svima da vidite neprijatelje? i amerikancima, englezima, nemcima, slovencima, turcima,pa i srbima koji ne misle isto kao i vi? kad ćete da ukapirate da tretman koji imate je izazvan samo i isključivo vašim opštemrzačkim stavom. jbt, pa vama je evropski orijentisan srbin demokrata najveći neprijatelj srpskog naroda? strašno!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Борис Тадић најоштрије осудио паљење цркве код Сомбора
Борис ТадићПредседник Србије Борис Тадић, најоштрије је осудио паљење Хришћанске адвентистичке цркве у Стапару код Сомбора на други дан Божића и затражио да се починиоци што пре открију и казне.

Тадић је изразио забринутост и због тврдњи свештенства те цркве да се такви насртаји учестало дешавају, а да органи реда не реагују.

Председник Тадић је, како се наводи у саопштењу, затражио да се починиоци што пре открију и казне и да надлежни државни органи одмах предузму све неопходне мере како се такви вандалски испади не би понављали.

Храм Хришћанске адвентистичке цркве у Стапару, у општини Сомбор, запаљен је јутрос између четири и пет часова, а та црква је у саопштењу навела да је у пожару изгорео инвентар на црквеном олтару и више клупа у храму и да то указује да је пожар подметнут.

Агенцији Бета у сомборској полицији речено да ће детаљи о ноћашњем пожару у Хришћанској адвентистичкој цркви бити накнадно саопштени.

ДС осуђује паљење храма адвентистичке цркве у Сомбору

Портпарол Демократске странке Јелена Марковић, изјавила је да ДС оштро протестује због паљења Храма хришћанске адвентистичке цркве у Стапару, у општини Сомбор.

"Поводом пожара који је вероватно подметнут, ДС изражава оштар протест. Ми смо странка која се залаже за поштовање верских права и културне, верске, националне и сваке друге различитости", рекла је Марковићева за агенцију Бета.

Она је додала да ДС сматра да је "изузетно богатство, посебно у Војводини, чињеница да је то етнички и верски хетегорени регион и то се по сваку цену мора очувати".

"Сви акти вандализма су апсолутно недопустиви у демократском друштву и ДС захтева од истражних органа да хитно реагују и пронађу починице и тиме покажу да се такви облици понашања овде неће толерисати", закључила је портпарол ДС.
izvor: www.zaboljizivot.co.yu

da ovo me je nastrawsnije zaprepastilo......

Predsednik Srbije "najostrije" osudjuje paljenje Adventisticke crkve a kada Ameri i Natovci (njegovi friendovi) maltretiraju i progone Simice na Kosovu, upadaju u kuce, vezuju, muce i vrse nevidjeni teror, on blago apeluje

Predsednik, yeah, right    Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
o cemu vi to ljudi lpetate??? o duhovima i besmrtnosti??? brukate pravoslavlje i svjati serbski narod

Jao, nemoj samo ti da branis Srpski narod, molim te, propaDOSmo onda  Smile  Smile

ja kad god sam nekoga gramaticki ispravljao, bilo je iz ironije, a za ovo pljuvanje sam bio takodje iskren...ja psujem i vredjam...naravno. ali ne kada mogu da izbrukam roditelje i ne na faxu na casu...na pijaci da, ali ja poznajem pravila, osnovna pravila ponasanja...a seselj nas pljuje i blati pred celim svetom...dosta nam je bio kusturica, pored ovog ce svet da poveruje u potpunosti filmovima...pogledaj nekoliko kusturicinih filmova pa mi reci sta bi mislio o srbima posle njih da si nemac, a onda pogledaj sekijevo:jebem vam majku, popusite mi u sudnici!!!eeeej. u sudnici! pa kako se onda ponasa u svojoj drzavi???
 Smile Smile Smile Smile a pa da...videli smo i to...baca se po podu skupstine pa ga kao govno iznose(ne kazem da je govno) Smile
bije taxiste i politicke neistomisljenike, a znamop da s4e narod ugleda na politicare...nije ni cudo sto je toliko primitivaca u drzavi kad se na stoku ugledaju..i dive se socnim psovkama toliko je mazga glupa da se ponosi time pa i stampa na majci njegove velike reci:KURAC..i stavlja u potpise...to moze samo nas narod...da se divi govnima i kurcevima...

Taj sud kome se ti divis, svi normalni ljudi smatraju farsom i sramotom svetskog prava a o pravdi da i ne govorimo, tako da je upotrebio mnogo blage reci u tom "sudu"

Sto se tice izdajnicke gamadi u nasoj zemlji, na njih reci i ne treba trositi, iskreno

Pa i ovo je u lice. Ja to kazem javno na svakom mestu. Vec 16 godina vas ubedjujemo, posto ste izasli iz 'undergrounda', da su ratovi zavrseni, da nema svaba i ustasa, a vi ih izmisljate i pravite od blata samo da bi imali sa kime da ratujete.
Ja nisam znao da sam ugrozen, dok se vi niste pojavili. Sta vise na silu me i branite od nekih neprijatelja koje ja nisam ni video. Smile
Sve bi to bilo lepo, da zrtvujete sebe, ali sada ste ga preterali, hocete celu naciju da uvucete u to.
E pa nece moci. Vi ste u sustini jedina radikalna desnica koja se bori protiv sopstvenog naroda.
Le Pen skuplja poene jer se izjasnjava protiv crnja i Arapa. Vi se otvoreno izjasnjavate protiv Srba.
Pa posto 'zivot ne moze vise da ceka', a 'od nas zavisi', malo cemo razgovarati posle izbora.
Imali smo dosta strpljenja sa vama, sada cete morati malo u tor da se naviknete redu.
A i moracete da dokazete da ste Srbi vasim ljudskim ponasanjem. Znamo da je to vama strano, ali moracete. Smile

Naravno da ti nigde ne vidiis neprijatelje Srbije, kada te za tu istu Srbiju zabole k...rac, rasprodao bi sve samo da ti dobro zivis.....

Nazalost, takvi "Srbi" su najveci neprijatelji Srbije........ Smile  Smile
ja se ne divim sudu, ne smatram ga ni pravednim, niti mislim da je mladic ratni zlocinac...ima mnogo ratnih zlocinaca na nasoj strani...znam da su nasi mnogo ubijali i silovali ali da mladic nije zlocinac... isto tako znam da mladic treba da odgovara za ratne zlocine koje je 'pocinio' da bi nasem narodu bilo bolje...da bi bolje ziveli...mladicu je bio pun k... ovih nesposobnih debila(seki i sloba) pa je uzeo stvar u svoje ruke...tako se vodi rat...on treba u HAG..
a ti zivis u velikom tripu i ispran ti je mozak...

a dokle ćete vi smradikali u svima da vidite neprijatelje? i amerikancima, englezima, nemcima, slovencima, turcima,pa i srbima koji ne misle isto kao i vi? kad ćete da ukapirate da tretman koji imate je izazvan samo i isključivo vašim opštemrzačkim stavom. jbt, pa vama je evropski orijentisan srbin demokrata najveći neprijatelj srpskog naroda? strašno!
 Smile
haaaa?? Smile pa zaboravila si CIA!!!!  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
 Smile

Srbin demokrata nije onaj koji bi prodao zemlju, rekao za Kosovo da treba da bude nezavisno, da su Srbi genocidan narogd i da treba da odgovaraju za sve zlocine koje su pocinili, a sto se tice onih koji razmisljaju drugacije, pogledajte vas "demokratski" recnik a pogledajte nas

Mi nazivamo neprijateljima one koji misle da Srbiju treba unistiti, a vi one koje se bore protiv toga nazivate gamadima,smradovima, zlocincima, ludacima, bolesnicima, manijacima, krvolocima, itd....

Znaci- prodaja zemlje i tvrdnje da su Srbi genocidan narod i zlocinci  -  dobro i demokratski

odbrana zemlje, nedozvoljavanje da se otme Kosovo i rasproda zemlja, skretanje paznje da smo mi zrtve - lose i zlocinacki Smile  Smile

Pa ko je tu lud..... Smile  Smile

Jao, nemoj samo ti da branis Srpski narod, molim te, propaDOSmo onda Smile Smile

Nazalost, takvi "Srbi" su najveci neprijatelji Srbije........ Smile Smile
ja se ne divim sudu, ne smatram ga ni pravednim, niti mislim da je mladic ratni zlocinac...ima mnogo ratnih zlocinaca na nasoj strani...znam da su nasi mnogo ubijali i silovali ali da mladic nije zlocinac... isto tako znam da mladic treba da odgovara za ratne zlocine koje je 'pocinio' da bi nasem narodu bilo bolje...da bi bolje ziveli...mladicu je bio pun k... ovih nesposobnih debila(seki i sloba) pa je uzeo stvar u svoje ruke...tako se vodi rat...on treba u HAG..

a ti zivis u velikom tripu i ispran ti je mozak...  Smile  Smile   Smile  Smile

Nasmeja me, Markic

JA zivim u tripu i ispran mi je mozak??????? Smile  Smile

Vid ko mi kaze........ Smile  Smile

Stvarno si legenda  Smile   Smile   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
daaaaa, CIA snajka,CIA!
a ti druže rašo nemaš ništa protiv paljenja tuđih svetinja? nego šta nego će da najoštrije osudi, kad su oni stoka i šljam, što mi da budemo isti kao oni? a šta dobro možemo da zaslužimo kad obožavamo da palimo džamije i crkve, tučemo romei mađare i sl. kad se setim paljenja džamija u nišu i bgu, smuči mi se! što nisu išli da se suoče sa tim šiptarima dole nego pale na sigurnom tlu, junačine naše srpske!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:37:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.