Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 13:17:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 124234 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
A ne, vanja, ne moze vise to vreme, kada nije smelo nista da se kaze protiv DOS-a i ostalih razbijaca zemlje, kada ste uvodili vanredna stanja i propagirali vutru ovaj cvece i ostalo.....

Smile ovo je svo cvece sto ces dobiti a evo malo Smile Smile da se smiris.....
vanja, ima opcija ignore, ides naforum podesavanja ili nesto slicno, sda cu da odem pa ti javljam...

btw. Dzonka, zabranjeno je vredjanje, al kako vanja kaze, kad je neko idijot, to i nije vredjanje, samo idiot... Smile

a vanja po obicaju kad nema nista pametno da doda ili logikom se suprotsatvi misljenju, onda nadje neku gramatickku gresku, i time 'pobije' sve cinjenice protiv njega.. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja greska... bitno je da se vanja prepoznao...

nego sto se tice vredjanja... to i nije uvreda vec medicinska dijagnoza (ako se misli na rec idi-J-ot)
a na istu temu bih dodao i... pravo koje zahtevas za sebe, moras prvo priznati drugom. htedoh reci, gledam kako vredjate "rashu vesljaka", pa mi je malo licemerno da mi kazete da ne bih smeo ja da vredjam nekoga.

i da vanji odgovorim slikom...
(po drugi put)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ceda i ja drugari (nikad veci).jpg
(112.27 KB, 874x1068)
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 16:05:05 od Dzonka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
ja ne vredjam rashu, kad kazem da su svi radikali govna, lepo se ogradim i kazem da nisu jedino ovi sa bureka da ne ispadne da ja, ne daj boze, nekog licno uvredim.. Smile
a nije li licimerno od rashe da sad kaze da je ponosan na to da nikog ne vredja nikada, pa onda sutra kaze vanji i meni da smo narkomani debili.....................i jos puno toga, a onda kad ga pitam sta to bi sa onim da ne vredja, on mudro cuti???

ovo za ignore  je samo tehnicka podrska vanji  Smile nista protiv rashe
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uvreda je ... stvar personalne percepcije...
na pr. kada bih ti rekao da si LDP-ovac, to bi po meni bila uvreda, a po tebi mozda ne Wink

ili kada bih postavio ovakvu sliku, to bi za nekog mozda bila uvreda, a to je u stvari ono kako ja vidim cedu...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ceda v.jpg
(61.82 KB, 884x1008)
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 16:12:39 od Dzonka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A ne Markic, nemoj da lagis.
Ja nikad nisam rekao da ste vanja i ti narkomani i debili, samo da je Ceda narkoman, a to nije uvreda, to je bolest koja se leci. Smile
A da su izdajnici svi koji cepaju drzavu i govore da Kosovo ne treba da bude u Srbiji, jesu, izdajnici su, a ni to nije vredjanje, vec krivicno delo.

Sa druge strane, ti kazes da sam ja budala, kreten, idiot, govno, smrad, dzukela,.....

E to jeste vredjanje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Помоз Бог браћо Срби !!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Sve dok budemo glasali za partije bice nam ovako , jer glasanjem i mi ucestvujemo u stvaranju post izbornih prilika ! Svi sa ove liste su bili na vlasti , i pokazali su da nisu u stanju da sacuvaju nacrtanu ovcu a kamoli nas i otadzbinu . Nisam bas za tu mogucnost ali mislim da nam je jedan od izlaza -monarhija.
  Glasajmo za ljude na osnovu njihovih kvaliteta , a ne za partije . Svi su oni i  nas i drzavu  umetali u svoje usko partijske interese , i svi rade po principu -ispod mene potop .
  Nemamo vremena braco srbi i ostali !
  Svi smo u istim ....... !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
@colossus1167 javno te prozivam i opominjem da obratis paznju na ponasanje!
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
G17: Smanjenje poreza na plate

Beograd -- Član Predsedništva G17 plus Vladimir Ilić rekao je da je smanjenje poreza na plate u skladu sa ekonomskim principima te stranke.

Ilić je podsetio da 1. januara 2007. godine stupa na snagu Zakon o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak gradjana kojim se smanjuje porez na plate sa 73,1 na 62,7 procenata.

Kako je saopšteno iz G17 plus, primena tog Zakona biće podsticajna za brži razvoj srpske ekonomije i omogućiće smanjenje nezaposlenosti, jer će firmama ostajati više novca, a samim tim biće stvoreni uslovi da se zaposle novi ljudi.

Dinkić najavio ulaganja u Staru planinu

Lider G17 Plus Mlađan Dinkić pustio je u rad ski lift i četvorosednu žičaru na vrhu Babin zub na Staroj planini.

On je ozjavio da će u narednih pet godina u razvoj turizma na Staroj planini biti uloženo između 600 i 700 miliona evra, kao i da će 10 hiljada ljudi dobiti posao izgradnjom tog zimskog turističkog i sportskog centra.

"Ovde će biti izgrađeni najmoderniji hoteli i restorani, a skijaški kapaciteti biće tri puta veći nego na Kopaoniku", rekao je Dinkić, koji je danas posetio i Knjaževac.

[/b]Izvor[b]:B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Da, da, namestamo sva agencijska istrazivanja, a i internet glasanja.

Agencijska istrazivanja placate verovatno, a ova internet glasanja namestate sve u sesnaest, znam za neke primere i celu proceduru, bolje cuti sto se toga tice i ne pominji vise to.
Pa sta `oces da kazes da npr. na bureku ima 45 nenormalnih, jer samo takvi mogu da glasaju za ldp, ako izuzmemo nepismene, nacionalne manjine(ne sve) i one koji imaju direktnu korist od clanstva u sekti... Dao bi ruku da vas ovde nema vise od 15.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 13:17:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.