Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:38:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 124243 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Da, da, namestamo sva agencijska istrazivanja, a i internet glasanja.

Citat
mogu da odem na forum omladine DSa da ih svee pozovem

i onda bi LDP imao jos vise glasova, jer nema vise DO tamo. u stvari, nema vas nigde kad treba nesto za dz da se sljaka Wink nema vise volonterizma, aktivizma, nema vise onog duha. U LDPu je sva pozitivna energija i zato sigurno prelazimo cenzus, ali mislim i vise od toga.

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
pa nikad ja nisam rekao da vi ne prelazite cenzus, a i ja kazem da ste najaktivniji, i cestitam vam na tome a ti se raspravljas...ali mislim da fanovi DSa imaju malo pametnija posla da rade nego da idu po forumima i prave imena da bi glasaliza svoju stranku kako bi izgledali bolje...mislim stvarno..
moram da primetim da se nisi ogradio od ove izjave da ste se skupili da glasate za sebe po x puta... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
marko svi ovde znaju da imas dva nicka, tako da si najmanje dvaput glasao.

ja sam glasao jednom.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
vanja, mudrijasu...kada sam bio u racunarskom centru mog faxa, dosao sam na burek, ali, naravno, tamo nije bilo mog kraljevica na internet exploreru... pokusao sam da se ulogujem, ali sam zaboravio sifru-ima ih mnogo za razne stvari na kompu..resio sam da napravim novi nick da bi citao odgovore...napravio sam ga ali dok sam zavrsio, morao sam da napustim RC zbog vezbi koje su trebale da se odrze...
sledeci put kada sam dosao(posle mozda mesec dana), mozilu su instalirali i onda sam tamo otisao sa kraljevicem i sifrom..
ukljucio sam internet explorer da vidiim da li i on ima opciju 'new tab'(nema je) i ostao sam u njemu ne obracajuci paznju na nick...i sad ces ti da me smaras ovde do kraja zivota???
lepo sam ti detaljno i netenane objasnio sve, ja sad malo sjasi. Smile

btw. da li mislis ad je u zadnjih pola godine ovde na pol. podforum doslo 200 ljudi???ako mislis, vrerujem da si se gadno zajebao...
ja mogu a ne moram da ti verujem da si jednom glasao, al iza vradovica i slicne picvajze, sam skoro potpuno siguran da su vise puta...tako da...
jbt. nekad ti je tesko objasniti.. Smile

a jos uvek se nisi ogradio od toga da ste se dogovorili da idete zajedno na mensin sajt Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Шутановац: Без младих нема будућности Србије

Будућност Србије je на младима и уколико не будемо имали људе у Србији нећемо имати ни Србију, изјавио је данас у Звечану потпредседник Демократске странке и посланички кандидат Драган Шутановац.

Он је, на предизборној конвенцији Демократске странке, истакао да је програм ДС у великој мери окренут младима и бризи за младе, јер на њима остаје будућност Србије.

Шутановац је на конвенцији представио и кандидате ДС млађе од 30 година, наглашавајући да све што нам треба у будућности јесу управо ти млади људи који ће имати могућност да у парламенту Србије траже своја права, за која се залаже и Демократска странка.

"Сматрамо да будућност Србије лежи на младима и када они кажу 'живела Србија', ми кажемо 'живела будућност Србије, живели млади и деца Србије', рекао је Шутановац.

Он је поручио младима да им Демократска странка пружа помоћ и подршку и додао да "све што буде требало у будућности у парламенту Србије то су ти млади људи који ће имати могућност да, како у оквиру наше странке тако и у парламенту Србије, траже своја права за која се ми залажемо".

Једина кандидаткиња ДС са Космета која је млађа од 30 година, професор српске књижевности Смиљана Милисављевић, нагласила је да младима у овој земљи, а посебно на Космету, није пружена прилика да се докажу у струци јер, како је рекла, "цвета непотизам".

"Ако сте те среће па се презивате Јакшић, Касаловић или Антонијевић лако ћете се запослити, а још лакше постати руководилац, без обзира на ваше способности", казала је Милисављевићева.

Према њеним речима, "они иза чијег имена стоји резултат, а пре свега велики рад, способност и образовање, привремено су решили свој статус радом у страним организацијама и врло су близу одлуке да оду из земље".

"Дакле, ако способни и обавештени раде за странце, мање способни и необавештени су властодршци на Косову и Метохији", казала је Милисављевић.

Она је истакла да друштво по мери човека може да се изгради на Косову и Метохији ако се успостави институционално-правни систем, усвоји одговарајућа политика власти и опозиције и изграђује демократско-политичка култура у чијем средишту су људска права.

Милисављевићева је нагласила да ти и други интереси могу да се остваре "ако се посланици са Косова и Метохије боре срцем за опште, а не личне интересе, буђењем свести народа у парламенту, а не на митинзима".

Конвенцији Демократске странке у Звечану, поред бројних чланова и симпатизера, присуствовали су млади посланички кандидати Демократске странке, као и председник Покрајинског одбора ДС за Косово и Метохију и члан српског преговарачког тима Горан Богдановић, члан ДС Драгиша Ђоковић и глумац Гордан Кичић.

Посета Звечану и Косову и Метохији огранизована је у оквиру кампање Демократске омладине "А где си ти?".

У наставку кампање, караван Демократске омладине боравиће у Краљеву где ће бити одржана изборна конвенција ДС, а након тога у Дому омладине у Лајковцу омладина организује велику журку и дружење са младима.
izvor: www.zaboljizivot.co.yu
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Направићемо од Србије најбоље место за живот

Омладина Демократске странке започела је кампању под називом "А где си ти?", током које ће чланови и кандидати за посланике посетити више градова у Србији како би младе људе ближе упознали са плановима и циљевима ДС.

Караван Демократске омладине кренуо је са Студентског трга у Београду, где је одржана конференција за медије на којој су се новинарима представили неки од кандидата за посланике ДС из редова Демократске омладине, позивајући младе широм Србије да им се придруже како би од Србије "направили најбоље место за живот".

Кандидаткиња Демократске омладине за посланика Ана Урошевић, поручила је:

"Данас крећемо у победничку кампању свих младих људи под називом 'А где си ти?' са Студентског трга, јер је овде пре десет година почела највећа протестна шетња у историји Србије".

Ана Урошевић је нагласила да омладина и посланички кандидати Демократске странке желе од Србије да направе најбоље место за живот где ће млади имати квалитетно школовање, добре плате и посао, додајући да су они гарант да ће интереси свих вршњака бити испуњени.

Председник Демократске омладине Београда Константин Самофалов, рекао је да на листи ДС има 19 кандидата млађих од 30 година.

Он је поручио да млади треба да гласају за Демократску странку зато што ће им ДС обезбедити фонд за школарине, укинути порез за први стан и омогућити да живе у својој земљи, што сви желе.

Кампању Демократске омладине подржао је и најбољи ватерполиста света Александар Шапић, који је рекао да је дошао да подржи младе људе у њиховим циљевима и изразио наду да ће до њих доћи и да ће на предстојећим изборима добити шансу да покажу колико вреде.

После обраћања новинарима караван је кренуо на прво одредиште, пут Чачка, где је на градском тргу организована велика журка и дружење са младима.

Првог дана кампање караван омладине предводио је посланички кандидат и потпредседник Демократске странке Драган Шутановац.

IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Демократска странка неће дозволити да ико успори пут Србије ка ЕУ

Изборна конвенција на којој су представљени кандидати за посланике Демократске странке из Краљева и Рашког округа, одржана је вечерас у том граду.

Грађанима су се обратили посланички кандидати из Краљева Данијела Милетић-Миладиновић, Милан Вуковић и Иван Јовановић.

Председник Демократске странке Борис Тадић поручио је окупљеним грађанима да је први задатак владе коју ће предводити ДС да у прва три месеца свог мандата обезбеди наставак преговора о стабилизацији и придруживању Србије ЕУ, да Србија у првој години мандата постане званични кандидат за чланство и да до краја мандата те владе постане равноправан члан ЕУ.

"На нама је да тај посао урадимо, а онда ће нам ЕУ отворити врата", рекао је Тадић.

Он је Краљевчанима поручио да је његова жеља да наредну Нову годину прославимо као званични кандидати за улазак ЕУ, као што наши суседи Румуни и Бугари ове године прослављају приступање ЕУ као пуноправни чланови.

Тадић је додао да би Србија и ову Нову годину прославила као члан Европске уније да је пратила ритам Зорана Ђинђића.

"Ово је за Србију велики историјски пројекат и шанса коју не смемо да пропустимо", рекао је Тадић и нагласио да је Демократска странка та која неће дозволити да ико успори пут Србије ка свом месту у Европи које јој припада.

Он је истакао да ДС зна да Србија за то има потенцијала, да има људе који тај план могу да спроведу у дело, и додао да своје могућности и потенцијале морамо у потпуности да искористимо.

Краљево, изборна конвенција ДСПредседник Тадић се посебно обратио младима истакавши да Демократска странка управо ка младима жели да усмери своју пажњу, пре свега тако што ће им омогућити квалитетно образовање, оснажити их знањем и припремити их за изазове који нам предстоје у блиској будућности.

Он је истакао да Демократска странка штити права свих, а посебно жена и деце - против насиља и дискриминације у породици и на радном месту.

Тадић је изложио програм ДС који ће омогућити достојанствен живот пензионерима, најавивши формирање државног пензионог инвестиционог фонда који би у наредном периоду требало да обезбеди већу сигурност за најстарије грађане Србије.

Он је подсетио да ће Демократска странка укинути порез на куповину првог стана зато што сваки човек заслужује да створи свој дом, као и да ће ДС пружити пуну подршку предузетницима и људима који имају добре пословне планове и идеје које су конкурентне, не само у региону, него и у целој Европи.

Борис Тадић је истакао да инсистира на европском путу Србије зато што су европске вредности оно за шта се Демократска странка залаже од свог оснивања, а те вредности подразумевају бољи и достојанствен живот за сваког грађанина, без дискриминације и без обзира на пол, веру или животно доба.

Посланички кандидат и потпредседник ДС Драган Шутановац рекао је да Демократска странка нуди програм који грађанима Србије гарантује бољи живот и сигуран пут ка ЕУ.

Он је рекао да на изборима 21. јануара Србија бира између тестамента и програма за бољи живот.

Шутановац је у Краљево допутовао са караваном Демократске омладине који је данас боравио у Звечану и Косовској Митровици.

Конвенцији су присуствовали и кандидати за народне посланике ДС, између осталих Слободан Милосављевић, Драгослав Шумарац, Слободан Гавриловић, и други, а скуп је поздравио и глумац Тихомир Станић.

Посланички караван кампању наставља у Чачку, где ће у Дому културе вечерас бити одржана изборна конвенција Демократске странке

IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Отварање нових радних места је данас највећа патриотска дужност

У препуној сали Дома културе у Чачку, вечерас је одржана изборна конвенција на којој су представљени кандидати ДС Моравичког округа и изборни програм Демократске странке "За бољи живот".

Посланички караван Демократске странке окупљени чланови и активисти ДС и грађани Чачка дочекали су скандирајући "Победа, победа!"

Обраћајући се присутнима, председник Борис Тадић је рекао да је циљ Демократске странке да Србија у другој години мандата нове владе осигура статус званичног кандидата за чланство у ЕУ.

Он је истакао да Србија нема разлога да на том путу буде у заостатку за својим суседима, јер Хрватска, захваљујући свом статусу званичног кандидата, већ има приступ развојним фондовима ЕУ без којих је готово немогуће остварити брз напредак и развој земље.

Тадић је нагласио да Демократска странка, за разлику од других странака на политичкој сцени, има озбиљан, одговоран и стручан тим који једини може да одговори задацима који нам предстоје.

Он је рекао да и друге странке то знају и да, иако неће да признају, и оне рачунају да ће Демократска странка понети највећи терет и преузети највећу одговорност.

Изборна конвенција у Чачку"Живот нема смисла ако га посветимо само себи. Ми хоћемо друштво у коме нема себичности, агресије, ароганције. Ми хоћемо солидарно и напредно друштво" - рекао је председник Тадић и поручио:

"Ми хоћемо да се посветимо будућим генерацијама и зато се Демократска странка у свом програму посебно посвећује младима."

Тадић је рекао да ће као председник Србије, када будет донет закон о одликовањима, искористити своје овлашћење и доделити одликовање онима који буду отварали нова радна места јер је то данас највећа патриотска дужност.

Потпредседник Демократске странке и посланички кандидат Драган Шутановац, поздравио је грађане и грађанке Чачка и поручио да Србија бира између два пута:

"Један нуди ДС - пут бољег живота, други је тестамент из Хага. Они нуде конзервацију, ми модернизацију. Ми Европу, они Малу Азију. Они затварање Србије, ми отварање према свету!".

На конвенцији су представљени кандидати за народне посланике из Чачка и Моравичког округа Коста Милошевић, Љубиша Шумарац, Милојица Ћојбашић и Мирко Јоковић, а присутнима су се обратили и председник Ватерполо савеза Србије Ненад Манојловић и глумац Тихомир Станић.

IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Smile Smile

Ja tebe prvi pljujem?!? E, da se prekrstim i sa levom i sa desnom nogom, kakve gluposti i lazi ne cuh od ovog lika za ovih mesec dana!
Smile Smile Smiley 1 Smiley 1

A znaci ti si ta pticica sto place modovima? A i ja blesav, pa mogao sam odmah i pretpostaviti! Smile Smile
Kakvi "ljudi", takva i stranka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
 Smile
pa hvala bogu, kad ja nekom rec uputim, meni dodje super-heroj shone, sa coolrunerom i svima ostalima u ekipi pa me bombarduju pp-ovima jer mozes da mislis, rekao sam da je seki steona zaba ili nesto sl(a ja citirao onog politicara koji je to sekiju rekao) i tako stalno, pa me kkao javno upozoravaju i sl sranja, a drugima nista, i kako sam ja poceo da prijavljujem, a oni od jednom zatajili...
verujem da je to zbog onog sa aneom kad sam je kritikovao sto ne postuje pravilnik burek foruma i posavetova joj prijateljski da ga procita.. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:38:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.