Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 12:56:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 124231 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
a jos uvek se nisi ogradio od toga da ste se dogovorili da idete zajedno na mensin sajt

mislim da tamo ne mogu da pristupe ljudi koji nisu clanovi Mense, ja sam taj rezultat video kad su ga poslali na odnaszavisi.org

:smiley koji se ogradjuje:
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
evo, ovaj se opet predomislio i kaze da ce LDP da formira vladu i da ima presudan uticaj...vanja, verujem da si se i ti predomislio preko noci, zar ne???

JOVANOVIĆ U "KAŽIPRSTU": LDP ĆE PRESUDNO UTICATI NA VLADU / Izvor: B92

"Velika je razlika između DS-a i G17 plus, zato što DS nije bila deo vladajuće koalicije, zato što je DS stranka koja ima potencijal za promene u ovom društvu, a G17 je stranka koja je praktično opstala pre svega na ličnoj potrebi nekolicine ljudi koji je danas predstavljaju, na ličnoj potrebi za funkcionisanjem u okviru sistema vlasti, ne na želji da se bilo šta menja. Ta stranka više u realnom životu ne postoji, ta stranka se pretvorila u spotove koji su tako obojeni tim rumunskim sindromom, populizmom, bacanjem prašine u oči, demagogijom, da mi sa tom strankom ne možemo da sarađujemo, nemamo politički prostor za tako nešto," rekao je Čedomir Jovanović u emisiji “Kažiprst”.

izvor: odnaszavisi

dobro je da nas lizu ovako.. Smile

Citat
a jos uvek se nisi ogradio od toga da ste se dogovorili da idete zajedno na mensin sajt

mislim da tamo ne mogu da pristupe ljudi koji nisu clanovi Mense, ja sam taj rezultat video kad su ga poslali na odnaszavisi.org

:smiley koji se ogradjuje:
Smile Smile za smajli
videcemo
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Aha, znaci i pojedinacno koristite taj kompleks "zrtve", kao Jevreji od Ausvica.

Ja mislio da ta "privilegija" pripada samo DS-u, kao stranci, kada kuka da su oni najvece zrtve zbog Djikija, bolesno koristeci njegovu smrt, ali vama se taj kompleks izgleda uvukao i pojedinacno u glave! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
rasho, chill  Smile

ČEDIN MASON
Funkcioner LDP Nenad Prokić je u Regularnoj velikoj loži Srbije postavljen za velikog besednika, što je u masonskoj hijerarhiji funkcija čuvara doktrine vere

BEOGRAD - Visoki funkcioner Liberalno demokratske partije, dramaturg Nenad Prokić istaknuti je član jedne od vodećih masonskih loža u Srbiji! Prokić je, naime, u Regularnoj velikoj loži Srbije, čiji je bio portparol, odnedavno zauzima mesto tzv. velikog besednika, što je u masonskoj hijerarhiji "funkcija" čuvara doktrine vere.

Kurir poseduje fotografiju s jednog masonskog skupa u SAD, na kojoj Prokić na sebi ima jedno od masonskih obeležja. Zanimljivo je, međutim, da je, iako masoni kao svoje "misije" ističu humanizam, toleranciju i patriotizam, baš Prokić jedan od vodećih zagovornika nezavisnosti Kosova na srpskoj političkoj sceni i jedan od najostrašćenijih kritičara svojih političkih neistomišljenika.

Ovaj funkcioner LDP nije, međutim, hteo da za Kurir komentariše svoje pripadništvo srpskoj masoneriji, kao ni to da li su njegovi politički stavovi u saglasnosti s pojedinim principima slobodnog zidarstva. Prokić je i na sam pomen da je sa druge strane žice novinar Kurira gotovo istog trena, istina ljubazno, prekinuo vezu.
-Ne, nažalost, nemam vremena - bilo je sve što je rekao.

Prema saznanjima Kurira, Prokić nije jedini mason koji je istaknuti član LDP. Pored dramaturga i profesora Fakulteta dramskih umetnosti Prokića, članovi Regularne velike lože Srbije su još dva poznata umetnika. Slobodni zidari su, prema rečima sagovornika Kurira upućenih u srpsku masoneriju, i Branislav Lečić, poznati glumac i bivši ministar kulture, te Dejan Sinadinović, pijanista i profesor klavira na Fakultetu muzičke umetnosti.

Lečić je, tvrdi izvor Kurira, ranije bio član Velike nacionalne lože Jugoslavije, iz koje je dobar deo članova "prebegao" i formirao Regularnu veliku ložu Jugoslavije, danas Srbije. Poput Prokića, i Branislav Lečić poslednjih meseci izbegava svaki kontakt s našim listom, tako da nismo uspeli da dobijemo njegov komentar.

Srpska masonerija

Da u masonskim ložama sede i poznati srpski političari, javnosti je odavno poznato. Svojevremeno je za masoneriju prozivan danas gotovo zaboravljeni funkcioner Srpskog pokreta obnove Milan Božić. Osim njega, kao jedan od viđenijih članova masonskog pokreta u Srbiji spominjan je i bivši lider Liberala Srbije i bivši ministar policije Dušan Mihajlović, te nekadašnji član Građanskog saveza Srbije, a danas Demokratske stranke, Dragor Hiber, kao i bivši lider Građanskog saveza Srbije Goran Svilanović.

izvor: necu da kazem  Smile kurir
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
kada kazemo "koalicija oko LDPa ce presudno uticati na formiranje nove vlade"

to ne znaci da ce biti u Vladi, da ce biti van Vlade, to znaci da cemo imati dobar rezultat i da ce o nama morati ozbiljno svi da razmisle Wink i da se zamisle Smiley

evo mog konacnog odgovora:

LDP ne sme u Vladu sa DSSom (SRS, SPS (i Branko Pavlovic  Smile ) se podrazumevaju)

@moderatori

jel ima negde ignore, pa kad naidje post od Rashe da ga jednostavno ne vidim, ili da bude neke lepe boje? i neko cvece nacrtano?

@KM

jel sam rekao da cemo do izbora biti na naslovnoj Kurira Smiley najbolja promocija!

idem ja sa drugarom po Knezu i vidimo onog lika sa vagom koja govori. i kaze moj drugar: tu kad stanes vaga ti kaze gde je sastanak masona  Smile jer stvarno ne znamo ko se meri u sred Kneza?
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 13:23:58 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
ma taj kurir je zakon!
znaci bas se odusevim kada procitam vesti tipa: SKANDALOZNO: tadic sredio da proda kosovo za dvosoban stan!!
a tadic u stvari prodao stan roditelja pa kupio sebi jer je jos podstanar...eeeej! predsednik i bivsi ministar je podstanar! al zato toma nikako da objasni  one stancine, sto od sina sto od nerodjenog unuka sto od svoje zene...sve zajedno 1000 kvadrata..
o slobi necu ni da pricam...
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
DAČIĆ U KLIN, VULIN U PLOČU    Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Šef SPS ne veruje u istraživanja koja pokazuju pad rejtinga te stranke

BEOGRAD - Brojna istraživanja koja SPS ne predviđaju ulazak u parlament dovela su do novih trvenja ionako posvađanih socijalista. Dok novopečeni lider stranke Ivica Dačić negira verodostojnost rezultata od tri odsto, bivši stranački funkcioner Aleksandar Vulin okrivljuje novo rukovodstvo za lošu kampanju. Dačić ne veruje mnogo agencijama i tvrdi da će njegova stranka osvojiti više poslaničkih mandata nego na prethodnim izborima.

- Po istraživanju od pre nedelju dana, imali smo 7,1, pa 6,3, pa 5,7, pa nam je onda neka Karićeva agencija objavila da imamo tri odsto. Nisu to istraživanja javnog mnjenja, već ko koliko plati, on ima veći rejting. To ne znači da smo mi platili rezultat istraživanja koje nam daje najviše. Naprotiv, realno je da svako to istraživanje pomnožite koeficijentom 1,5 do dva - kaže Dačić i dodaje da istraživanja pokazuju rast rejtinga stranke posle kongresa na kome je on izabran za predsednika.

Aleksandar Vulin kaže da će njegova stranka osvojiti na izborima onoliko koliko zaslužuje i da bi Dačić trebalo da uzme u obzir alarmantne rezultate istraživanja stranačkog rejtinga.
- Ne bi bilo loše da sadašnje rukovodstvo vodi politiku koja će demantovati po SPS loše rezultate istraživanja. Ali, skeptičan sam. Ne možete davati izjave da ste jezičak na vagi ili da demokrate ne mogu bez vas, da ćete biti bitan faktor umesto radnička pesnica - razočaran je Vulin.
izvor: kurir
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A ne, vanja, ne moze vise to vreme, kada nije smelo nista da se kaze protiv DOS-a i ostalih razbijaca zemlje, kada ste uvodili vanredna stanja i propagirali vutru ovaj cvece i ostalo.....

Smile ovo je svo cvece sto ces dobiti a evo malo Smile Smile da se smiris.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vezano za mensu; ja sam clan mense i to jedan od onih od 0.5% populacije (iq>156) i nikada ne bih glasao za ldp... za tako nesto treba biti idijot... a druga stvar, modeerator onog nazovi foruma na mensinom sajtu (gde btw iako pise da ima 900 clanova, ima samo njih do 40 aktivnih, jer ako im ne platis clanarinu ni na forum nemozes da odes) je aktivista ldp-a i onda pravi rezultat koji im odgovara...

@rasha,
nije mensa ni masonska ni spijunska, ona okuplja nesrecne ljude koji vide svoj najveci uspeh u tome sto su uspeli da rese neki test, tj. sto su nadareni za resavanje logickih problema... ja sam clan mense, polagao taj test, uradio dobro, zvali me da mi daju clansku kartu...i ja njima clanarinu i kad sam to uradio, video da tamo nema nista zanimljivo (za pod jaja) bacio clansku kartu i zaboravio na njih. to su uglavnom smarachi koji nemaju zanimljiv privatan zivot, ubedjeni da su bolji od ostalih, a van mense nemaju prijatelje i sto je najgore i pre LDP-a su verovali da od njih nesto treba da zavisi!
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 14:38:09 od Dzonka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
za tako nesto treba biti idijot...

onda sam ja idijot. dobro je da nisam idiot.

Imamo bedzeve k'o i radikali!
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 15:53:29 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 12:56:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.