Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:03:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 124261 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
bitno je izaci i glasati. iako ja sada prvi put od kada imam pravo da zaokruzujem drage mi politicare ne znam za koga bih, siguran sam da cu da izadjem. oko 2 stranke se jos uvek kolebam, a odlucicu verovatno 21. ujutru. u svakom slucaju, sto nas vise bude bilo na biralistima, 800.000 radikalchica ce izgledati sve manje.

Radikali su imali svoj maksimum od 800 000. Dosta je njih, Toma Grobar otpratio u vecna radikalska lovista.

Juce nam Toma opet prodaje idilu: Imamo 50%, daj svoj glas da osvojimo vlast a posle tri sata od nase pobede ziveces bolje, a tek posle deset sati jos bolje.
Do sada je najbrzi bio Draskovic, 92-e, obecao sretan zivot za tri meseca.
Toma ti je genije.
Nazalost ne moze kao Draskovic nekada da obeca, besplatne sahrane, jer bi mu firma propala.
Zivo me interesuje, koliko bolesnog tkiva u naciji imamo. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
uh al me boli glava, Ceda nas castio sinoc Smiley doveo i muziku i rostilj i gomilu italijanskog vina... Sta li ce tek biti u ponedeljak Smiley

Kako komentarisete ovo?

Citat
Članovi MENSE snažno uz LDP. Na forumu "politika" najinteligentnijih građana Srbije, 48% članova koji su želeli da se izjasne, podržavaju koaliciju okupljenu oko LDP. OD NAS ZAVISI !!!
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Auuu, za divno cudo, Markic me nije napljuvao u svom dnevnom obracanju naciji, cak se i ogradio?! Smile Smile 
Smile Smile za to! Smile

Vanja,

Mislis na MENSA-u, americku masonsku i obavestajnu organizaciju, koja vrbuje mlade, inteligentne ljude sirom sveta da budu spijuni? Smile

Pa s kime bi drugo, nego sa vama, ekspoziturom CIA-e!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
uh al me boli glava, Ceda nas castio sinoc Smiley doveo i muziku i rostilj i gomilu italijanskog vina... Sta li ce tek biti u ponedeljak Smiley

Kako komentarisete ovo?

Citat
Članovi MENSE snažno uz LDP. Na forumu "politika" najinteligentnijih građana Srbije, 48% članova koji su želeli da se izjasne, podržavaju koaliciju okupljenu oko LDP. OD NAS ZAVISI !!!
da, da, ...cuo sam...cuo sam i da je 51% za DS a onaj 1 za G17...
fino, ja se salzem..
a imam i neku informaciju da sve tetkice MENZE podrzavaju LDP, cak 48% njih..pitam se...da li se slucajno podudaraju istrazivanja??
rasho, ja te nikad ne pljuje a da ti to prvo ne urads, pa onda ja prijavim modu, pa kad prodjeneko vreme i vidim da niko ne reaguje, onda i ja pljujem.. Smile a ovako, bez razloga.. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i

evo kako izgleda tabela kod Mense Smiley DS nema 51%  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Dakle, radikali su "hitlerovci"?!

- Nisam to rekao! Ali, molim vas, pogledajte sledeće primere. U Vranju su pre tri dana pripadnici te partije u blizini romskog naselja pevali "Ubićemo, zaklaćemo, ko sa nama neće!". Takođe, Romima su nedavno pretili radikali u Resniku. Da li su u toj partiji političari ili koljači?!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 

evo kako izgleda tabela kod Mense Smiley DS nema 51%  Smile

pazi vanja, ja znam da ste vi nalozeni i da posecujete druge forume...to si mi sam rekao...evo, mogu da odem na forum omladine DSa da ih svee pozovem, da svi napravimo po 3 imena(ili vise) i da mi imamo 51%...boze, a ja mislio neka ozbiljna vest...
e, cime se ti bavsi, sacuvaj boze...
zato sam ja i rekao, svaka cast LDP omaldini sto je tako aktivna, ali ne znaci da smo mi ostali losi zato sto nam zivot nije iskljucivo politika...
sada ce neko drugi da mi donese istrazivanja RTSa za naj srbina gde je djiki treci ili cetvrti jer i tu ima fora sa cookies-ima... ko se jos zaludjuje takvim glupostima???a, da...LDPovci. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
JOS SKANDALOZNIJE!!! Smile

UHAPŠEN ATENTATOR!

Policija uhapsila člana "Kekine grupe" Đorđa Randerovića (35), koji je sa Nebojšom Milanovićem i Nebojšom Sušićem planirao ubistvo lidera G17.

Mlađan Dinkić

Kriminalistička policija uhapsila je Đorđa Randerovića (35), zvanog Đole Komandant, zbog sumnje da je, kao član zloglasne kriminalne "Kekine grupe", sa Nebojšom Milanovićem Milanom (39) i Nebojšom Sušićem Monakom (42) trgovao narkoticima na području Beograda i Smedereva. Policija njih trojicu sumnjiči i da su učestvovali u planiranju atentata na lidera G17 Mlađana Dinkića, o čemu je Press juče pisao.

Trojica uhapšenih su visokorangirani članovi "Kekine grupe" i, prema dosadašnjim saznanjima, aktivno su učestvovali u planiranju likvidacije nekoliko državnih i policijskih funkcionera.

- Tokom istrage policija je došla do podataka da su članovi "Kekine grupe" najozbiljnije planirali ubistvo Mlađana Dinkića. Mesecima su ga pratili, znali sve njegove navike, nadzirali mesta gde izlazi, kao i zgradu u kojoj živi. Prema onome što znamo, oni su hteli da ubiju Dinkića kako bi izazvali haos u državi, koji bi iskoristili za ostvarivanje nekih svojih interesa - kaže izvor Pressa iz vrha policije.

Prema njegovim rečima, naređenje za organizovanje atentata na Mlađana Dinkića dao je lično vođa "Kekine grupe" Dejan Stojanović Keka, koji je napustio Srbiju još sredinom maja ove godine. Policija sumnja da se on trenutno nalazi u Brazilu.

- Na Dinkića bi sigurno bio pokušan atentat da operativci policije nisu na vreme došli do informacija i da nismo preventivno delovali - kaže naš sagovornik.

RS: Nema potvrde za Simovića

Direktor policije Republike Srpske Uroš Pena izjavio je da je otkriveno ko je bio u restoranu "Jezero" u Trnu kod Banjaluke, u vreme kada je, navodno, u njemu primećen odbegli "zemunac" Miloš Simović. Pena je dodao da "još nema potvrde da je Simović bio u tom restoranu".
- Ekipe su još na terenu, a neka od lica koja su tada bila u restoranu identifikovana su. Videćemo da li je to zaista bio Simović ili samo neko ko liči na njega - rekao je Pena.
Podsetimo, ministar policije Srbije Dragan Jočić izjavio je da je Miloš Simović 17. decembra viđen u društvu nekoliko osoba, u restoranu "Jezero" u Trnu kod Banjaluke.

On potvrđuje informaciju Pressa da je BIA mesecima obezbeđivala Dinkića kako bi sprečila eventualni atentat.

Sam Dinkić ni juče nije hteo da komentariše saznanja da su mafijaši iz "Kekine grupe" hteli da ga likvidiraju. Ni u G17 Plus niko zvanično nije hteo da reaguje na saznanja Pressa.

- Dinkić je ozbiljno shvatio pisanje vašeg lista. Odmah je kontaktirao ljude iz vrha policije, koji su mu potvrdili navode iz vašeg teksta. Ipak, u ovom trenutku najvažnije je da je opasnost prošla i da mi možemo nesmetano da nastavimo kampanju - kaže za Press visoki funkcioner G17, koji je insistirao na anonimnosti.
izvor: press
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
SRBIJA BEZ POREZA!

Stranke u kampanji obećavaju veliko smanjenje i ukidanje brojnih poreza, stručnjaci upozoravaju da su to uglavnom laži. DS ukida porez na prvi stan, kompjutere i softver, G17 najavljuje smanjenje poreza na plate.

Ako stranke ispune samo polovinu svojih predizbornih obećanja, Srbija će biti pravi poreski raj, u kojem skoro niko neće plaćati ništa! Po sistemu "'leba za tri dinara", obećanja o ukidanju poreza i odobravanju raznih popusta za sirotinju, poslodavce, poljoprivrednike, mlade i nezaposlene, pa čak i bebe, pljušte ovih dana sa svih strana.DS i G17, dve partije najzainteresovanije za uzimanje resora finansija, istovremeno su i najizdašnije u najavama brojnih poreskih olakšica.

Najjači aduti "tadićevaca" jesu ukidanje poreza za kupovinu prvog stana, ukidanje PDV-a na uvoz kompjutera i, konačno, preregistracija automobila sa CG tablicama.

G17 Plus, pak, najavljuje dodatno snižavanje poreza na plate, koji će od Nove godine iznositi oko 62 odsto na ukupnu zaradu zaposlenog. Mlađan Dinkić najavljuje da će to opterećenje za poslodavce pasti još više samo ako "stručnost bude ispred politike". Dinkić je obećao i biznis kredite za mlade početnike, na duži rok i bez hipoteke, kao i kredite sa nižim kamatnim stopama za mala i srednja preduzeća, gde 90 odsto rizika preuzima država.

I Dinkićevi najljući protivnici, međutim, spremaju "specijalna iznenađenja" za birače. Nosilac liste PSS-a Milanka Karić obećala je da će stranka njenog muža, čim dođe na vlast, ukinuti PDV na pelene, vakcine i svu bebi opremu.

Lider SPO-a Vuk Drašković, zastupajući u kampanji interese vlasnika malih i srednjih preduzeća, tvrdi da će njegova stranka dati velike poreske olakšice gazdama tih preduzeća.

Međutim, da li je takvo obilno kresanje poreza moguće sprovesti a da se ne ugroze primanja penzionera, vojnika, policajaca, lekara, profesora i državnih činovnika, koji su daleko brojnije biračke grupe, pitanje je koje pomenute stranke zaobilaze.

"Narodnjački blok", SRS i SPS mnogo uzdržanije gledaju na mogućnost ukidanja pojedinih poreza i smanjenja sadašnjih poreskih stopa.

Kovačević: Udar na inteligenciju birača!

Ekonomista Milan Kovačević tvrdi za Press da je predizborna priča stranaka o smanjenju poreza i dažbina "klasičan udar na inteligenciju birača".
- Smanjenje poreza i dažbina obećava se u trenutku kada polovina našeg bruto društvenog proizvoda odlazi na poreze i javnu potrošnju, tako da nam se preko raznih taksi i drugih nameta uzima polovina od ukupnog kolača koji smo zaradili.
Drugo, obećavali su i da će smanjiti kamate, a na sajtu NBS jasno stoji da je prosečna kamata banaka pre 12 meseci bila 1,15 odsto, a sada je 1,36 odsto. Na godišnjem nivou, to je povećanje za 18 odsto! Ali, to je samo vrh ledenog brega, gde se smanjenja ostvaruju tako što se jednima guli koža s leđa da bi se dalo drugima. A koža s leđa se guli onima koji imaju najmanje - tvrdi Kovačević.

Potpredsednik NS-a Dubravka Filipovski kaže da njen blok građanima nudi samo realne stvari.

- Da li će doći do poreskih olakšica, to zavisi od razvoja privrede i rasta društvenog proizvoda. Mi to otvoreno poručujemo građanima i na mitinzima - kaže Dubravka Filipovski.

Predsednik IO SPS-a Branko Ružić tvrdi da će njegova partija učiniti sve da sirotinju oslobodi 90 odsto sadašnjih nameta, a da poveća poreze za bogataše.

- I mi bismo sigurno ukinuli PDV na bebi opremu, jer je to tekovina u svim zapadnim zemljama. Međutim, nikada ne bismo ukidali PDV na kompjutere, jer su računari nešto što se ne jede - kaže Ružić.

Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić, pak, tvrdi za Press da radikalima "ne pada na pamet da se utrkuju sa "izmišljotinama demokratskog bloka".

- Pitajte Dinkića zašto je obećavao da će porez na plate skinuti na 49 odsto, kada je taj porez sada još 77 odsto. Eto, za pet dana će biti manji, neka bude i 62 odsto, ali je to mnogo više od onoga što je obećavao - pita Vučić.
izvor: press
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
cisto da se zna ko je zasluzan...OPET Smile Smile Smile za Tadica

ALEKSEJEV: POZITIVAN ODGOVOR RUSIJE

Ambasador Rusije Aleksandar Aleksejev preneo je danas predsedniku Srbije Borisu Tadiću pozitivan odgovor Rusije o mogućnosti izvoza oružja kragujevačke "Zastave" u Jermeniju.

Kako je saopšteno iz pres službe predsednika Srbije nakon razgovora sa ruskim ambasadorom, Aleksejev i Tadić su se složili da obim i vrsta izvezenog naoružanja ne bi trebalo da remete bilans snaga u kaspijskom regionu.

Tadić je u sredu razgovarao sa grupom radnika "Zastava oružje", koji su štrajkovali dva dana u Skupštini grada i rekao da je poslao svog specijalnog izaslanika u Moskvu da razgovara o mogućnostima izvoza oružja kragujevačke "Zastave" u Jermeniju.

Tadić i Aleksejev ocenili su da odnosi Srbije i Rusije napreduju uzlaznom linijom i izrazili zadovoljstvo činjenicom da su ekonomske teme, koje su predsednici Srbije i Rusije inicirali na sastanku u Moskvi, počele da se ostvaruju.
izvor: www.pressonlie.co.yu
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:03:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.