Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:49:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65849 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Neko je propustio casove biologije. Obrazovanje je besplatno. Nemojte se stiditi da iskoristite to pravo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Jedan zanimljiv tekst kao najava mnogo interesantnijeg istraživanja u Britaniji o psihičkim problemima homoseksualaca

Citat
Gej magazina “Attitude” ove nedelje istražuje tabu temu – da svi homoseksualci pate od mržnje prema sebi (autohomofobija), izolovanosti i depresije.

Metju Tod je neobično nervozan. “To je veliki tabu, očekujemo da digne veliku prašinu,” priznaje urednik britanskog nagrađivanog gej magazina “Attitude” (“Stav”). Pored obaveznog golog torzoa na naslovnoj strani, nalik na Adonisa, ovog meseca časopis se bavi i “pitanjem ovog broja”. Tod ima jak razlog da bude zabrinut kako će ljudi shvatiti to. Tema je zabrinjavajuće visoka stopa problema sa mentalnim zdravljem i zavisnošću među gej populacijom.

“Postoji taj kliše da se svi odlično zabavljamo na žurkama, ali mi u stvari znamo, a i istraživanje sada pokazuje, da postoji veliki broj homoseksualaca koji su nesrećni, daleko veći broj onih koji su depresivni, anksiozni i suicidalni, u odnosu na heteroseksualce; i mnogo više onih koji pate od samodestruktivnog ponašanja, koji su zavisni od seksa i određenih supstanci (lekova), i koji imaju veliki problem sa zbližavanjem i stupanjem u vezu.”

Dokazi pokazuju da su duplo veće sanse da gej muškarac pokuša da izvrši samoubistvo. Istraživački projekat koji su radili pripadnici jedne univerzitetske bolnice u Londonu pokazao je “značajno veći broj” mentalnih bolesti među muškarcima koji su homoseksualci, u odnosu na njihove vršnjake koji su heteroseksualni. “To je izuzetno osetljiva tema, prema kojoj homoseksualci zauzimaju odbrambeni stav,” priča Tod, “zato što smo se toliko dugo borili da pokažemo da smo jednaki, da smo srećni zbog toga što jesmo. I pored toga što je sve to istina, takođe imamo traume nastale na tom putu, patimo od izolovanosti, od toga što živimo u tajnosti i stidu, i od krajnjih posledica po naše mentalno zdravlje, za koje su veće šanse da nam se dogode ako smo odrastali kao homoseksualci (nego da smo odrastali kao heteroseksualci).”

“Radi se o niskoj stopi samopoštovanja i mržnji prema gej osobi u koju smo izrasli. Ali došlo je vreme da smognemo snage da se suočimo sa tim i da shvatimo da, iako nije naša greška što nas je to zadesilo, moramo da se nosimo sa tim.”....

Portal gayecho
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Има да карамо Шпанце!

Да ли ме горња изјава чини педером?  Smile

Evo dokaza da kosarka pravi od strejt ljudi pedere... izlivi neznosti upuceni Teodosicu  Smile Smile Smile

Teodosicu, u kurac te ljubim!

У киту га љубим

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sve sam lepo nacrtao coveku koji hoce da shvati. Ako neces da shvatis to stvarno nije moja stvar Smile

Mozes biti zdrav ili bolestan. Ne moze covek sa rakom biti zdrav odnosno moze biti ako kancer proglasimo za normalno stanje ljudskog organizma, ali onda ljudi koji nemaju kancer nisu zdravi nego bolesni. Istu analogiju primeni i na homoseksualizam i eto. Odoh da gledam utakmicu Smile Smile

Pa sada, kod muslimana je "nenormalno" da recimo se muslimanka kresne sa hriscanom, to je njima nerpirodno i bolesno i lece takve "bolesti" kamenom, po sistemu "ljuti kamen na ljutu ranu".
Sada, rak je nesto sto sprecava normalnu funkciju tela i dovodi do smrti, homoseksualizam ne
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jedan zanimljiv tekst kao najava mnogo interesantnijeg istraživanja u Britaniji o psihičkim problemima homoseksualaca

naravno da je homoseksualizam kao poremecaj u najvecem broju sluchajeva vezan za coveka koji je otrgnut od prirodnog nachina zivota , isfeminiziran (mushkarac) ili maskuliran (zena ) , prisiljen da radi protiv svojih instikata koji su se razvijali desetinama hiljada godina ....

na kraju krajeva , teshko da cete naci seljaka - pedera . to su uglavnom "urbani" likovi , fizichki propali , skloni zloupotrebi raznih supstanci , emocionalno i moralno zakrzljali - jednom rechju idealni gradjani judeo-liberalnog svetskog poretka ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo

Citat
Gej magazina “Attitude” ove nedelje istražuje tabu temu – da svi homoseksualci pate od mržnje prema sebi (autohomofobija), izolovanosti i depresije.

Metju Tod je neobično nervozan. “To je veliki tabu, očekujemo da digne veliku prašinu,” priznaje urednik britanskog nagrađivanog gej magazina “Attitude” (“Stav”). Pored obaveznog golog torzoa na naslovnoj strani, nalik na Adonisa, ovog meseca časopis se bavi i “pitanjem ovog broja”. Tod ima jak razlog da bude zabrinut kako će ljudi shvatiti to. Tema je zabrinjavajuće visoka stopa problema sa mentalnim zdravljem i zavisnošću među gej populacijom.

“Postoji taj kliše da se svi odlično zabavljamo na žurkama, ali mi u stvari znamo, a i istraživanje sada pokazuje, da postoji veliki broj homoseksualaca koji su nesrećni, daleko veći broj onih koji su depresivni, anksiozni i suicidalni, u odnosu na heteroseksualce; i mnogo više onih koji pate od samodestruktivnog ponašanja, koji su zavisni od seksa i određenih supstanci (lekova), i koji imaju veliki problem sa zbližavanjem i stupanjem u vezu.”

Dokazi pokazuju da su duplo veće sanse da gej muškarac pokuša da izvrši samoubistvo. Istraživački projekat koji su radili pripadnici jedne univerzitetske bolnice u Londonu pokazao je “značajno veći broj” mentalnih bolesti među muškarcima koji su homoseksualci, u odnosu na njihove vršnjake koji su heteroseksualni. “To je izuzetno osetljiva tema, prema kojoj homoseksualci zauzimaju odbrambeni stav,” priča Tod, “zato što smo se toliko dugo borili da pokažemo da smo jednaki, da smo srećni zbog toga što jesmo. I pored toga što je sve to istina, takođe imamo traume nastale na tom putu, patimo od izolovanosti, od toga što živimo u tajnosti i stidu, i od krajnjih posledica po naše mentalno zdravlje, za koje su veće šanse da nam se dogode ako smo odrastali kao homoseksualci (nego da smo odrastali kao heteroseksualci).”

“Radi se o niskoj stopi samopoštovanja i mržnji prema gej osobi u koju smo izrasli. Ali došlo je vreme da smognemo snage da se suočimo sa tim i da shvatimo da, iako nije naša greška što nas je to zadesilo, moramo da se nosimo sa tim.”....

Portal gayecho
To se vidi po njihovom ponašanju da im nedostaje neka daska u glavi,,e,sad,da li je homoseksualnost posledica mentalnog obolenja,ili uzrok mentalnog obolenja,to ne znam,ali neka veza sigurno postoji. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Sve sam lepo nacrtao coveku koji hoce da shvati. Ako neces da shvatis to stvarno nije moja stvar Smile

Mozes biti zdrav ili bolestan. Ne moze covek sa rakom biti zdrav odnosno moze biti ako kancer proglasimo za normalno stanje ljudskog organizma, ali onda ljudi koji nemaju kancer nisu zdravi nego bolesni. Istu analogiju primeni i na homoseksualizam i eto. Odoh da gledam utakmicu Smile Smile

Pa sada, kod muslimana je "nenormalno" da recimo se muslimanka kresne sa hriscanom, to je njima nerpirodno i bolesno i lece takve "bolesti" kamenom, po sistemu "ljuti kamen na ljutu ranu".
Sada, rak je nesto sto sprecava normalnu funkciju tela i dovodi do smrti, homoseksualizam ne

To ima veze sa vaspitanjem ne sa tim da li imas poremecaj ili nemas  Smile

I stvarno ne znam ali izgleda da se nekima mora nacrtati.

Ako je zdrava fizioloska reakcija muskarca da mu se digne penis kada vidi golu zenu onda je nezdrava fizioloska reakcija muskarca da ne moze da mu se digne penis golu zenu. Jel tako ili nije tako?
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 20:00:56 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53
Frejmling a sta ce da bude ako ubiju nekog od nas? Sta mislis da ce onda da se desi?

Onda bi huligani ispali zrtve a generalno lose raspolozenje prema policiji bi do doslo do tacke usijanja.To bi bio jos bolji ishod jer bi se jos vise ljudi priblizilo anarhistickim idejama i svest ljudi da drzava ne pripada pojedincima vec svim njenim gradjanima postala bi izrazenija. U najboljem slucaju usledili bi masovni protesti po ugledu na grcku koji bi imali i izgleda da prerastu u neku vrstu nove revolucije, slicne onoj 5. oktobra samo sa malo drugacijim iskustvoma, zahtevima i ishodom.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 20:10:28 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Citat
idealni gradjani judeo-liberalnog svetskog poretka  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53

Реално гледано педери би више користи имали од једног свог представника у неком од брда реалитија који се гледају овде, који ће се људима представити као лик са којим се може попити пиво, отићи на текму, разговарати о спорту донекле и о женама од двеста ''везе ми са реалношћу немамо'' ликова који ће под пратњом 2000 муријаша обићи пар улица по граду.

pa takvih pedera je do sada bilo u gotovo svim rijalitima  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:49:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.