Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:20:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65866 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53
Nije ali treba da prihvate svoju izopacenost a ne da se njome ponose.  Smile

Pa koliko ja vidim vernici se ponose svojom izopacenoscu. Erekcije krstacha se pojavljuju na svakom koraku. Ako vas nista ne sprecava da se ponosite tom perverzijom zasto bi bili spreceni i pederi?
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 20:17:41 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Pa koliko ja vidim vernici se ponose svojom izopacenoscu. Erekcije krstacha se pojavljuju na svakom koraku. Ako vas nista ne sprecava da se ponosite tom perverzijom zasto bi bili spreceni i pederi?

jevrejin podrzava pedersku paradu i vredja srpski narod ... ko bi se tome nadao , stvarno iznenadjujuce ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53
kakve veze  hriscanstvo ima sa srpskim narodom? hriscanstvao je najrasprostranjenija izopacensot na planeti. ima vas cak i medju japancima. ja nigde nisam pomenuo srbe.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 20:26:20 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
frejmling da li tvoj mozak razlikuje vaspitanje i odluku od poremecaja iliti bolesti? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53
naravno. pogresno vaspitanje je mnogo opsanije od bolesti jer u ovom slucaju, "bolest" o kojoj govoris nije zarazna. ili si rodjen sa njom ili nisi i ne mozes je dobiti samo zato sto si video "bolesnog" coveka ili razgovarao sa njim.i ti si dokaz da je to tacno.  sa druge strane, religija je izopacensot koja se namece. niko se nije rodio kao vernik ili hriscanin. to je neprirodna pojava kojuu ti namecu roditelji i drustvo.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 20:33:23 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
kakve veze  hriscanstvo ima sa srpskim narodom? hriscanstvao je najrasprostranjenija izopacensot na planeti. ima vas cak i medju japancima. ja nigde nisam pomenuo srbe.

shto ne govorish malo o izopachenostima judaizma na nekom jevrejskom forumu (a ima ih fala bogu dosta  Smile )  i shto ne propovedash homosekualizam u jevrejskoj zajednici  Smile ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
framling, твојим изливима мржње према Хришћанству (у овом случају Православљу) нећеш ништа паметно постићи, чак напротив.
Глупо до ретардираности, глупо да и највећи жутокљунац не би лупао такве глупости.
Толико глупо да не постоји смајли који бих могао да ставим ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
naravno. pogresno vaspitanje je mnogo opsanije od bolesti jer u ovom slucaju, "bolest" o kojoj govoris nije zarazna. ili si rodjen sa njom ili nisi i ne mozes je dobiti samo zato sto si video "bolesnog" coveka ili razgovarao sa njim.i ti si dokaz da je to tacno.  sa druge strane, religija je izopacensot koja se namece. niko se nije rodio kao vernik ili hriscanin. to je neprirodna pojava. 

ma bas me briga sta je opasnije, ocu da se stvari zovu pravim imenom nista drugo.

Nisam vernik niti cu biti tako da mozes samo da mi se skines sa kurca... A ako imas neki problem sa vernicima siguran sam da ce ti izaci u susret radi razgovora.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53
shto ne govorish malo o izopachenostima judaizma na nekom jevrejskom forumu (a ima ih fala bogu dosta  Smile )  i shto ne propovedash homosekualizam u jevrejskoj zajednici  Smile ....

zato sto je ovo pretezno hriscanski kontinent i zato sto su hriscani najbrojniji i pored muslimana najglasniji. da zivim u izraelu ovo cak ne bi ni bila tema jer je tamo homseksualnost generalno prihvacena, povorke ponosa su tradicija i ima gej klubova koloko hoces pa cak i spomenika posvecenim gejevima stradalima u nemackoj.

framling, твојим изливима мржње према Хришћанству (у овом случају Православљу) нећеш ништа паметно постићи, чак напротив.

to sto ti nazivas izlivima mrznje je samo moje misljenje o religiji, uopste. igrom slucaja hriscana ima najvise na svetu a i zivimo u drzavi cijim gradjanima je hriscanstvo nametnuo nehriscanski car zarad svoje licne koristi.
nije mi namera da bilo kog vredjam vec samo pravim paralelu izmedju hriscanstva i homoseksualnosti. homoseksualnost je prirodna jer se ljudi sa njom radjaju a hriscanstvo je nesto sto se uci i namece a ne nesto sto si po svojoj prirodi.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 20:42:35 od framling »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

zato sto je ovo pretezno hriscanski kontinent i zato sto su hriscani najbrojniji i pored muslimana najglasniji. da zivim u izraelu ovo cak ne bi ni bila tema jer je tamo homseksualnost generalno prihvacena, povorke ponosa su tradicija i ima gej klubova koloko hoces pa cak i spomenika posvecenim gejevima stradalima u nemackoj.

znachi ti si doshao na kontinent gde ne pripadash da tamo shirish izopachenosti iz tvoje zemlje (mada daleko od toga da je homoseksualizam prihvacen u izraelu , chak ih i ubijaju ) . jednom rechju , ti si uljez koji zeli da nas unishti - i ochekujesh da mi sedimo skrshtenih ruku dok ti to radish  Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:20:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.