Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:11:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65877 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
Pa ako zna neko nek mi odg,a ti kokota mi izgledas upuceno u dosta pitanja vezanih za politiku

Problem je u tome sto onaj ko zna da odgovori (a to je izuzetno mali broj ljudi iz drzavnog vrha) nece ili ne sme.
Mi ostali mozemo samo da nagadjamo.

Kada bi mene neko pitao, rekao bih da Brisel nije inicirao ideju o Paradi u smislu organizacije, ali da ce zahtevati da se sada kada je pokrenuta prica ona istera do kraja uz minimalne incidente.
Hvala na odg..Slazem se sa tim sto si rekao
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Dugo nije bilo dramaticnih javljanja reportera na svakih 5 minuta sa ulica Beograda, jos od "Kosovo su patike". Bas mi je nedostajalo to, navikao sam skroz  Smile

10. oktobar - nedelja, jel? Taman da imam da na sta da prebacujem sa engleske lige  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Citat
Dakle nema ponosa u paradi koju osuđuje 98% građana

Vecina nije merilo. Da je tako, crnci bi jos brali pamuk u USA.

Citat
uključujući i one u čije ime je organizovana

To nikako ne mozemo da znam, tacnije mozda ih i ima, ali im se ne zna borj i sve je samo nagadjanje.

Citat
Nema ponosa u tome da se jedna marginalna grupa zloupotrebljava za destabilizaciju države.

O kakvoj destabilizaciji drzave pricas?  Smile

Citat
Nema ponosa u tome da se budžet države teško ošteti

Za trosenje para iz budzeta su krivi oni koji bi da biju pedere, da njih nema ne bi bilo ni troska.

Citat
i da se rizikuje život i zdravlje antidemonstranata

Svako ko dodje sa namerom da se fizicki obracunava sam svesno stavlja svoju glavu u torbu. Svako ko se nadje u grupi koja to radi sam svesno stavlja glavu u torbu. Svako ko ili ostane kuci/radi sta inace radi tokom dana ili dodje sa grupom istomisljenika da mirno iskaze svoj stav uz uzvikivanje i sa nekim parolama u ruci nece biti ugrozen.

Ovo je sve predimenzionirano.

Posto je glupo da samo komentarisem a da ne iznosim svoj stav, ajde da i to uradim.

Da li mislim da je parada potrebna. Ne. Protiv sam odrzavanja parade i mislim da je jos uvek besmisleno za tako nesto kod nas. Sa druge strane, znam da je potrebno kao legitimacijski cin, kao cinjenica da su oni kao populacija prihvaceni od drustva i drzave. Pustiti nekoga da radi sta hoce u svojoj sobi nije prihvatanje. To je isto kao da je dozvoljeno gledati utakmicu kod kuce na tv ali ti drzava i drustvo zabranjuju odlazak na stadion.

Opet, iako razumem da je to kao proces neophodno moj licni stav bez ikakve zelje da argumentuje zasto je takav jeste da je parada suvisna i nepotrebna.

Dalje, dozvolio bih gej zajednicu/brak, nazovite to koji god imenom zelite. Razlog - uspostavljanje pravno-imovinskog odnosa medju istopolnim parovima. Sa druge strane, nikada im ne bih dozvolio usvajanje. Za ovo cak i nemam argument, ne mislim da bi deca koja rastu u gej porodicama i sama postala gej ili bi bili losiji ljudi. Jednostavno sam protiv toga, ne bih dozvolio i to je to.

Trece, ako do parade i dodje to ne znaci da su taj dan zasticeni kao beli medvedi u svakom smislu. Parade u Nemackoj, Americi, Riu su po meni karneval razvrata a ne slanje politicke poruke ili odavanje poste osvojenim pravima. Ako neko na paradi u BG krene da se skida (pokazuje intimne delove tela), orgija na ulici ili bilo sta drugo sto narusava javni red i mir propisan zakonom treba da bude priveden bez uznemiravanja ostalih ucesnika parade. Isto vazi i za kontramitingase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
A mene boli kurac za državu i porodicu. Nisam gej ali je pririodnije biti gej nego zasnovati porodicu.
Framlinze Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 14:05:51 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Питање за Кокоту, да ли би ти волео да Србија иде путем Холандије, конкретно да педери за почетак одражавају параде, затим да склапају бракове, онда да усвајају децу и на крају да и педофили имају своју странку? (ако је то уопште крај, а ја лично мислим да није)

Da li si upoznat kako je zavrsila ta stranka? Nebitno.

Uglavnom, ako izuzmes poslednju stavku koja ukljucuje pedofiliju, onda da. Smatram da bi parade trebale da budu normalna stvar, brakovi legalni, a usvajanje moguce.

Нема ту изузимања, то једноставно вуче једно друго и временом се све то дешава осим уколико се не сасече у корену.
Не знам како је завршила није ми познато, довољно је одвратно што је уопште основана и легално регистрована. Педофил који силује мале дечаке је ништа друго до педер поремећен на куб. А секс са дететом је свакако силовање, вољан није сигурно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 
Citat
Dakle nema ponosa u paradi koju osuđuje 98% građana

Vecina nije merilo. Da je tako, crnci bi jos brali pamuk u USA.

Citat
uključujući i one u čije ime je organizovana

To nikako ne mozemo da znam, tacnije mozda ih i ima, ali im se ne zna borj i sve je samo nagadjanje.

Citat
Nema ponosa u tome da se jedna marginalna grupa zloupotrebljava za destabilizaciju države.

O kakvoj destabilizaciji drzave pricas?  Smile

Citat
Nema ponosa u tome da se budžet države teško ošteti

Za trosenje para iz budzeta su krivi oni koji bi da biju pedere, da njih nema ne bi bilo ni troska.

pa ti na sve imash odgovor...
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 14:51:53 od Majkl Dzordan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Питање за Кокоту, да ли би ти волео да Србија иде путем Холандије, конкретно да педери за почетак одражавају параде, затим да склапају бракове, онда да усвајају децу и на крају да и педофили имају своју странку? (ако је то уопште крај, а ја лично мислим да није)

Da li si upoznat kako je zavrsila ta stranka? Nebitno.

Uglavnom, ako izuzmes poslednju stavku koja ukljucuje pedofiliju, onda da. Smatram da bi parade trebale da budu normalna stvar, brakovi legalni, a usvajanje moguce.

Нема ту изузимања, то једноставно вуче једно друго и временом се све то дешава осим уколико се не сасече у корену.
Не знам како је завршила није ми познато, довољно је одвратно што је уопште основана и легално регистрована. Педофил који силује мале дечаке је ништа друго до педер поремећен на куб. А секс са дететом је свакако силовање, вољан није сигурно.

To apsolutno nema veze sa vezom. Jedan od najcescih i najbesmislenijih argumenata koji koriste homofobi.

http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_molestation.html

Postoji na desetine studija koje su uradjene na tu temu i nijedna nije pokazala povisenu prevalencu pedofila iz homoseksualne populacije. Tako da, opet se hvatas za netacne podatke.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Проблем те чудне поворке је првенствено наметање ненормалног као нормалног.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
@MDz, mozda i nemam, ukazi mi na neku gresku u ovome sto sam napisao? Ili ce ostati na tom komentaru?

Definisi nenormalno? Meni je licno gadno i odbojno ali me zanima u cemu je nenormalnost?
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 15:02:29 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs

SZO koja je malo merodavnija od tebe kaze da je normalno.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:11:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.