Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:01:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 66177 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
kakvi god da su, za one sto setaju bejzbolke u treshi i misle da su zajebani, suvo su zlato.

Eто, и ај сад озбиљно разговарај са ликом коме је његов шљам бољи од туђег шљама. Ма ниси острашћен и пристрасан....

Ovi o kojima ja pricam ne otvaraju glave, bacaju kese sa urinom na policiju, saraju grad grafitima, razbijaju lokale, pale bakljama policiju, ubijaju strance po gradu, tuku sve sa kojima se ne slazu, zvizde himnama, pozivaju na smrt dece drugih nacionalnosti, kradu po benzinskim pumpama i sve one druge stvari kojima se bavi ekipa sa tribine. Wink

A koliko pedera ide na utakmice? Misliš njih nema u ekipi sa tribine? Kako nema ako ih ima 10% populacije, ili samo 3% svejedno. Misliš oni ne nose treše i nike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
kakvi god da su, za one sto setaju bejzbolke u treshi i misle da su zajebani, suvo su zlato.

Eто, и ај сад озбиљно разговарај са ликом коме је његов шљам бољи од туђег шљама. Ма ниси острашћен и пристрасан....

Ovi o kojima ja pricam ne otvaraju glave, bacaju kese sa urinom na policiju, saraju grad grafitima, razbijaju lokale, pale bakljama policiju, ubijaju strance po gradu, tuku sve sa kojima se ne slazu, zvizde himnama, pozivaju na smrt dece drugih nacionalnosti, kradu po benzinskim pumpama i sve one druge stvari kojima se bavi ekipa sa tribine. Wink

A koliko pedera ide na utakmice? Misliš njih nema u ekipi sa tribine? Kako nema ako ih ima 10% populacije, ili samo 3% svejedno. Misliš oni ne nose treše i nike?

Nisam ni to rekao, ne znam kojim sistemom zakljucivanja si dosla do toga da nema dizelasa medju homoseksualcima.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Tako da opet, kao i 1243 puta do sada, ne pricaj o stvarima o kojima nemas pojma.

битно је да ти имаш појма Smile
лепо ти рекох...12 година радим са нво сектором....ти си пре 12 година пишкио у песку...али ок...ти све знаш...жив био Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Vacarenje para od drzave je manje lose od svih stvari koje sam naveo.

Могу да се сложим, ал то зависи из ког угла гледаш. Bottom line је да не ваља ни једно ни друго а ти се једини овде који подржава једно од та 2.

Procitaj moj prethodni post.

Не мислим да подржаваш конкретно лоповлук, већ да подржаваш једну од 2 опције које не ваљају (једна због лоповлука друга због дебилизма). Буди ти искрен у својим веровањима колко оћеш ал ти си присталица људи који на све могуће начине покушавају да се материјално окористе. Војници идеологија као што си ти ту одлично дођу као помагало.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Војници идеологија као што си ти ту одлично дођу као помагало.

боље речено...топовско месо Smile

а и треба кад су затуцани Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Koki pa nemoj da me teraš da ti vadim zbirku mudrih izjava na ovoj temi. Upleo si se ko pile u vrzinu sopstvenih generalizacija, predrasuda i uvreda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Tako da opet, kao i 1243 puta do sada, ne pricaj o stvarima o kojima nemas pojma.

битно је да ти имаш појма Smile
лепо ти рекох...12 година радим са нво сектором....ти си пре 12 година пишкио у песку...али ок...ти све знаш...жив био Smile Smile

Kada sam rekao da ne pricas o stvarima o kojima nemas pojma, mislio sam da ne pricas o meni.
U smislu da ti znas da ne radim (sto nije tacno), pa da delim flajere (sto nije tacno), pa da podrzavam lopovluk (veoma nije tacno).

Vacarenje para od drzave je manje lose od svih stvari koje sam naveo.

Могу да се сложим, ал то зависи из ког угла гледаш. Bottom line је да не ваља ни једно ни друго а ти се једини овде који подржава једно од та 2.

Procitaj moj prethodni post.

Не мислим да подржаваш конкретно лоповлук, већ да подржаваш једну од 2 опције које не ваљају (једна због лоповлука друга због дебилизма). Буди ти искрен у својим веровањима колко оћеш ал ти си присталица људи који на све могуће начине покушавају да се материјално окористе. Војници идеологија као што си ти ту одлично дођу као помагало.

Opet, apsolutno ne podrzavam one koji kradu. Podrzavam one koji se bave pravim drustvenim aktivizmom i za to uzimaju nadoknadu navedenu u projektu i ni dinara vise ili manje.

Koki pa nemoj da me teraš da ti vadim zbirku mudrih izjava na ovoj temi. Upleo si se ko pile u vrzinu sopstvenih generalizacija, predrasuda i uvreda.

Izvadi i posalji mi na pp.

Posto smo sve apsolvirali, nazad na temu. Sve ostale poruke koje ne budu bile vezane za Prajd ce se brisati (lepo sam vas pitao pre nekoliko poruka da li je to ok.).
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
E to vidis sad kad su drugi upravu,a ti nisi ,hoces da se vratimo na temu,opet se pozivas na status kao brisaces por
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 13:04:48 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
E to vidis sad kad su drugi upravu,a ti nisi ,hoces da se vratimo na temu,opet se pozivas na status kao brisaces por

Jeste, obzirom da isto nisam najavio pre dve stranice, pa pre 5.

A sada se vracam na temu zato sto nemaju apsolutno oko cega da budu u pravu.
Ako neko ima pravo da se zali, to je neko od njih koji su jos i napisali smislen post na temu.
Pozdrav.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
Ok,a kad pocinje ta parada,u koliko sat,i koliko ce trajati setnja?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:01:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.747 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.