Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:49:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65858 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Dakle nema ponosa u paradi koju osuđuje 98% građana jedne države uključujući i one u čije ime je organizovana i čije održavanje po cenu da padne krv hoće da protera nekoliko propagandista i plaćenika. Nema ponosa u tome da se jedna marginalna grupa zloupotrebljava za destabilizaciju države. Nema ponosa u tome da se budžet države teško ošteti i da se rizikuje život i zdravlje antidemonstranata zarad dve emisije olje Bećković i 10 kolumni Teofila Pančića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Podrzavam one koji se bave pravim drustvenim aktivizmom i za to uzimaju nadoknadu navedenu u projektu i ni dinara vise ili manje.

То ти је онда као неки фин и поштен дечкић што након одређеног времена побегне из политичке странке јер су тамо све сам олош. Исто ти је и са НВО, само питање је дал ћеш ти побећи или постати битанга као и они. Друга опција не постоји, не зато што еј то НВО већ зато што је тако свуда у овој земљи. Идеологија је главни адут за запослење јефтине радне снаге. Сви искрени активисти НВО и политичких странака су жестоко наивни.

И ово наравно није офтопик јер разговарамо о нво сектору ком припадају ови што организују ту спрдњу.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Питање за Кокоту, да ли би ти волео да Србија иде путем Холандије, конкретно да педери за почетак одражавају параде, затим да склапају бракове, онда да усвајају децу и на крају да и педофили имају своју странку? (ако је то уопште крај, а ја лично мислим да није)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Queeria - Centar za promociju kulture nenasilja i ravnopravnosti(Kvirija) LGBT osnovana je 27. novembra 2001. godine kao radna grupa pri Socijaldemokratskoj omladini u Socijaldemokratskoj uniji

Citat
U prvim godinama samostalnog delovanja, Labris je koristio prostorije Centra za ženske studije[1] i još jedne ženske organizacije[2]

Ko je tu apolitičan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Питање за Кокоту, да ли би ти волео да Србија иде путем Холандије, конкретно да педери за почетак одражавају параде, затим да склапају бракове, онда да усвајају децу и на крају да и педофили имају своју странку? (ако је то уопште крај, а ја лично мислим да није)

Da li si upoznat kako je zavrsila ta stranka? Nebitno.

Uglavnom, ako izuzmes poslednju stavku koja ukljucuje pedofiliju, onda da. Smatram da bi parade trebale da budu normalna stvar, brakovi legalni, a usvajanje moguce.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
Nek mi neko odg dal je tacno da je brisel narucio paradu,tj da insistiraju na odrzavanju?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Dakle nema ponosa u paradi koju osuđuje 98% građana jedne države uključujući i one u čije ime je organizovana i čije održavanje po cenu da padne krv hoće da protera nekoliko propagandista i plaćenika. Nema ponosa u tome da se jedna marginalna grupa zloupotrebljava za destabilizaciju države. Nema ponosa u tome da se budžet države teško ošteti i da se rizikuje život i zdravlje antidemonstranata zarad dve emisije olje Bećković i 10 kolumni Teofila Pančića.

Sad, odakle ti izvor da 98% gradjana to osudjuje  Smile
Budzet drzave se tu ne ostecuje nesto vise nego za obicnu utakmicu, po tome bi trebalo ukinuti utakmice jer eto x puta godisnje murija uzima dnevnice.  Smile
A demonstranti rizikuju zivot i zdravlje ako pocnu da se zezaju sa murijom, sto naravno nije zdravo, mogu da ostanu kuci ili odu negde u prirodu sto je mnogo zdravije.  Smile
Ako vec oce da izigravaju heroje vaskolikog Srpstva, onda nek ne kukaju kad im porazbijaju glave i otkinu bubrege, nije tek tako biti heroj  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Nek mi neko odg dal je tacno da je brisel narucio paradu,tj da insistiraju na odrzavanju?

Zaista mislis da postoji ovde neko ko moze pouzdano da ti kaze to?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
Pa ako zna neko nek mi odg,a ti kokota mi izgledas upuceno u dosta pitanja vezanih za politiku
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa ako zna neko nek mi odg,a ti kokota mi izgledas upuceno u dosta pitanja vezanih za politiku

Problem je u tome sto onaj ko zna da odgovori (a to je izuzetno mali broj ljudi iz drzavnog vrha) nece ili ne sme.
Mi ostali mozemo samo da nagadjamo.

Kada bi mene neko pitao, rekao bih da Brisel nije inicirao ideju o Paradi u smislu organizacije, ali da ce zahtevati da se sada kada je pokrenuta prica ona istera do kraja uz minimalne incidente.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:49:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.344 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.