Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:21:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Papucar"  (Pročitano 16121 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N97
Meni je žao ako su pojedinci odrasli u šumi, ali u mom okruženju je zajedniki obrok krajnje normalna pojava.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Najvise se jezim onih parova koji "uvek zajedno jedu"  Smile  Smile
to je najgore  Smile Smile

Šta je najgore? Evo, recimo, kod moje tetke, dok je bila živa (Bog da joj dušu prosti), uvek su svi zajedno jeli. Porodični ručak, da ga tako nazovemo. Jel to nešto loše? Štaviše, normalno je da se tako nešto praktikuje.

A i kod parova je to sasvim normalna i fina stvar.

"Smoriće se deca" Smile prvi put čujem da se deca mogu smoriti dok jedu. Nije to slava pa da 6 sati sediš za stolom.

A ovo oko podele posla... pričalo se već o tome jedared. Moj ćale recimo ovih dana radi neko kupatilo. I tako, pošto nema posla u firmi pa ne radi, ode ujutru do sela, poradi tamo šta ima. Posle toga ode pravo da razbija pločice pa se tako vrati za 3. dnevnik. I onda dođe recimo keva i kaže "pa podgrej sam sarmu". Pa taman bi je izbacio kroz prozor Smile onako, uz bolove u celom telu, dođe keva i kaže mu "podgrej bre!" Smile

Takva je većina muškaraca (i ja ću biti takav, ko me ne voli neka me zaobiđe Smile), jadne žene.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
Ne.. to se zove "ja osim sto sve drugo radim po kuci, ja i kuvam. I to je dovoljno od mene. Ako zelis vruc obrok koji sam ja skuvala, kad se vratis sa posla podgrej ga. Ako negodujes sto je tvoje jedino da podgrejes jebenu veceru kad dodjes u kucu, tamo su vrata i zatvori ih za sobom, razmazeno djubre."

Prosto kao pasulj

ocigledno je da imamo razlicite poglede na  bracne zajednice..... Smile

mislim da, nekome ko spremi veceru, nista ne znaci da je odrzi toplom dok
ne dodje osoba koju voli...ako on naravno, voli da jede "toplu veceru" a ne "podgrijanu"...
u raznim mikro talasnim ubicama...
a sem toga... da se ljudi rastaju i razilaze zbog takvih sitnica..slabo bi bilo bracnih zajednica..
kako rekoh ...to je kompromis..ja volim da me ceka vecera topla...
osoba s kojom zivim to zna..i nije joj uopste tesko..
kao sto ni meni nije tesko..da obrisem prasinu ili bilo sta deseto sto me zamoli..
dok ona gleda svoj jbn kviz..ili ide negdje u pm....
i nemamo nikakav problem...zato sto nismo ni jedno razmazeni...
da tvrdoglavisemo i radimo suprotno od onoga sto suprotna osoba voli.
nego radimo na tome..da joj to i omogucimo da uziva...
jer na taj nacin kad ti voljen osoba uziva i kad je sretna uzivas i ti...
ako si posve normalan.. Smile
ako nisi..to je vec druga prica...

bracni par ili par koji zivi zajedno bez djece...
i koji rade po citav dan..jedino sto ih povezuje i u cemu mogu da uzivaju..
to je ono malo seksa..i njeznosti..i zajednicki obroci..i ono malo price prije i posle seksa i pred spavanje...
ako i to poremete..udaljavaju se mnogo..
objed povezuje ljude...ljepse se jede..uzivas u hrani dok gledas osobu koju volis ...kako jede...
dok ona tebe gleda, kako sa slascu jedes to sto je ona spremila..
kako osmijehom i uzivanjem u hrani nagradjeujes njen trud..da to spremi...za tebe..
jednostavno ja uzivam u takvim stvarima..

ti ne uzivas...tebi je to jadno i smijesno...okej...to je ipak tvoja stvar...

ne znam ja kako vi to zivite i kako vase porodice zive..nit me zanima...
ali znam kako "moje porodice" zive...i pricam o onom sto znam i sto sam dozivio a ne o nekim jbn filmovima
i nekim jebenim poznatim licnostima sa smrdljive estrade... Smile

sto kaze ovaj fahrenheit kao da su neki zivjeli po sumi...
kao divljaci ...gdje od lesine... svaki clan copora otkine po  komad...
i rezeci bjezi u svoj cosak... Smile

pricam o porodicama sa kojim sam blizak..i uglavnom svi oni uzivaju da jedu skupa sa svojim clanovima..
i meni je to sasvim okej..i volim to...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
moja porodica je cvrsca i lepsa od 99,99% tih "mi uvek jedemo zajedno" i smeskaju se jedni drugima  Smile

u mojoj porodici svako sebi moze da kuva i skuva, svako sebi sprema prostor u kome obitava, nikome nije problem da pere svoj ves na ruke, pegla svoju odecu, i svako sebi podgreva jelo ukoliko ne zeli da bude hladno.. zato jer nije nesposoban niti je zaposlio roba da mu to radi..

u mojoj porodici je vazan odnos medju ljudima, a ne da li je nekoga sacekalo toplo ili podgrejano jelo, kao sto svi pripadnici moje porodice smatraju da je podgrejano i toplo jelo - jedno te isto, ako si gladan i ako nisi besan.

u mojoj porodici nema besnih psihopata, nabedjenih muzjaka, potcinjenih zena i ucenjivane dece "ako budes cele nedelje bila kuci kad je rucak da zajedno rucamo, kupice ti mama nesto lepo" niti slicnih stvari..

Onda kada osetimo potrebu da provedeme zajednicko vreme, bez obzira je li to obrok, gledanje serije, okopavanje baste ili pranje kola - mi smo zajedno i lepo nam je.

Problem covecanstva je taj sto drugi ljudi donose zakljucke o drugim ljudima na osnovu svojih tripova i predrasuda.. i sto mnogo vole da su oni jedini u pravu.. i sto smatraju da je samo njihov princip ispravan...

Pa tako imamo recenice" Oni Petrovici sa drugog sprata se jebu goli", "Markovici ne rucaju zajedno, to znaci da kod njih nesto ne valja, mora da je opet prevarila muza", ili "njihova deca su vecito van kuce, eto kako to izgleda kad ispustis dete iz ruku"... i slicna sranja... karakteristika palanackog mentaliteta.. jelte  Smile

Ako o meni neko donosi sud zato sto sam rekla da ne cekam sa serpicom na sporetu Alfu i Omegu da se pojavi na vratima nakon 8 sati sedenja na dupetu i pretezno sviranja kurcu, osim ako nije hirurg u operacionoj sali ili fizikalac, onda to vise govori o onome ko donosi sud. Jer ti sto donose sudove nekako se uvek ispostavi da imaju svoje male cudne bolesne odnose sa ukucanima.. poput recimo da vole da sabiju zenu pesnicom s vremena na vreme jer nemaju ni jedne ciste carape, da im se digne kita malo kad je sabiju, ili ne dolaze pet dana kuci iz pijancenja, ne znaju ni koji razred im pohadjaju deca, nisu sa svojom decom sem tog "zajednickog rucka" seli deset godina da popricaju ili provedu vreme, nisu izveli zenu-roba na veceru, u pozoriste, na letovanje/zimovanje/ izlet deset godina i slicno...

Ali je vazno da se pushi u tanjir sipan pasulj sa rebarcima kad se on uhvati za kvaku.. po tome se zna kakva je zena i da li svog muza voli.  Smile

Salva povracke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat
ili "njihova deca su vecito van kuce, eto kako to izgleda kad ispustis dete iz ruku"... i slicna sranja... karakteristika palanackog mentaliteta

Citat
nisu sa svojom decom sem tog "zajednickog rucka" seli deset godina da popricaju ili provedu vreme

Inače, nenormalno je da su deca večito van kuće.

Dobro je pa sam danas nešto novo naučio... a to je da i nije baš poželjno imati zajedniče ručkove. Moram sutra to s kevom da vidim kako je ona radila sa mojom babom i dedom.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ne sudim ja tebi...niti ja pisem o tebi...kao sto ni ti ne pises o meni.. Smile
ja kazem sta ja volim....i da nemam problem...oko toga i ostalih stvari koje volim...
bas iz razloga sto postujem i ono sto suprotna strana voli..a mnogo toga mi se ne svidja...
ali zbog nje to radim...jer ona voli tako...
kapiras...

a ti to ne volis...i ja to sve  kapiram...
a kapiram i da ne bi tvrdoglavisala..
i da ti ne bi bio problem da pomjeris spremanje vecere za jedan sat..da bi ona mogla da bude topla..
da bi uveselila osobu koju volis...
jer znam da nisi takva osoba...vidim to...
iako volis da "vjesticaris" po forumu..pogotovo u nekim " raspravama sa mnom"  Smile
vidi se da si okej... Smile i nemoj se dzaba truditi... Smile Smile

meni je zao ako sam te ja pricom nekako naveo da pomislis da sam ja tebi nesto
rekao ruzno... u ovom svemu..jer nisam imao namjeru...
niti da vredjam tvoju porodicu niti bilo ciju...
ja samo rekoh da mi to djeluje tako...

shvati kako god hoces...ali volio bi da shvatis na pravi nacin..onako kako sam i pisao...
kao jednu obicnu razmjenu misljenja... Smile
i uzivao sam u toj razmjeni...Smile

znam od prilike sta ces reci...na ovo sve...
i zato cu se odma odvaliti smijati.... Smile

ja sad odoh spavat... Smile
a i ti svog papucara natjeraj...da te uspava. Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
jedino sto je nenormalno su dusebriznici koji vode racuna o tome gde su tudja deca...

nego, da promenimo temu...

setih se malopre, pricala mi pre par godina sestrina kuma...

dosli gosti na proslavu prve godisnjice braka, napravili malo okupljenje... zvone neki prijatelji na vrata, a u kupatilu, njen muz (kumin) riba kadu, lavabo i wc. ovi dosli malo ranije, pa ovi nisu stigli da srede skroz kupatilo...

i komentar sa vrata, njihovog prijatelja :"O pa Mila, lepo si izdresirala muza da radi kucne poslove! Jel ovako riba i sporet?"  Smile

Idiot koji komentarise postupak normalnog muskarca koji radi jedan najnormalniji kucni posao  Smile

I nakon toga je taj lik prozvan.. pogadjate... "Paki". Zato sto je papucar.

Jer u svom domu, gde se kupa, pisa, sere i umiva se, pere sanitarije.

Toliko o pojmu Papucar u Srbiji... jer samo u Srbiji postoji ovaj pojam... u svim drugim normalnim zemljama to je podrazumevano ponasanje u zajednici dve ili vise osoba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
A kakav je onaj koji ne riba kupatilo?

Naravno da nije papučar kada oriba kupatilo... to je čista zajebancija na njegov račun kako radi poso "koji ne bi trebalo" pa kao radi na zapoved žene. Papučar je recimo onaj koji zapostavi sve živo i celu okolinu zarad svoje voljene. Nikoga više ne poznaje, samo osobu svog života, niti ga bilo ko drugi više zanima. E, to je pravi papučar. A to, što će malo počistiti, oribati... to se zove budala Smile zezam se... pa valjda je određeni par toliko zreo da raspodeli poslove onako kako i jednoj i drugoj strani odgovara. Recimo, mojoj kevi nikad nije teško da sredi sobu, opere sudove, spremi ručak, ode u prodavnicu. Često uđe u moju sobu i spremi je komplet, iako joj kažem da ću ja to odraditi. Ćaleta uvek zovne da pita kada dolazi da zna kada recimo treba da isprži krompire. Ćale radi ono što keva ne može, a to su većinom fizikalni poslovi. I pravo da kažem, da ne omalovažim posao keve (i ona rinta ko konj), ali mi se čini da ćale izvlači deblji kraj... radeći "samo" fizikalne poslove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Imam ja jednog druga.. to jest, bio mi je drug, i nasao je devojku. To je sve super ima ribu nama svima drago zbog njega ali taj je onda prestao da izlazi, da dolazi da radi bilo sta bez nje. Drustvo je totalno zaboravio. Papucar kakvog nisam video. I sad je ona otisla na fax u Suboticu i on je ostao sam bez nje pa mu je dosadno... Sad se kao setio starih drugova mada ga niko vise ne ceni kao pre. Ne valja biti papucar. Ne samo zbog drugova, kontam da njih ni zene ne vole.

E baš to. Ne znam da li ih devojke ne vole, ali zasigurno znam da ih mi ne volimo.  Smile

Imamo i mi sličnu situaciju... Jedan ortak je u vezi sa devojkom bogami sada već godinu i jače i zbog nje umnogome zapostavlja društvo. Ranije je bio inicijativan tip, zvao sve, pitao "oćemo li ovde, oćemo li onde, radimo li ovo - radimo li ono" A sada... ja se ne sećam kada mi je zadnji put telefon primio poziv od njega. Uvek ga drugi zovu. A i onda kada nam se pridruži, skoro pa uvek dođe sa njom. Izađemo na piće, on dođe sa njom. Raspalimo roštilj, on dođe sa njom. Igramo basket, on dođe sa njom. Najobičnija bleja - on dođe sa njom. Čak strahujem da kada ne izađe sa njom, da joj raportira sve šta je radio i gde je bio. Misim ono... razumem ja brate ljubav i to, prva ozbiljna veza... ali imaj mere jebemu.

To je papučar. Čovek za koga postoji samo ona. Nikakve veze sa tipom koji kuva i obavlja kućne poslove... Ko zbog toga prozove čoveka papučarom ili je zlonameran ili ne shvata šta reč "papučar" znači.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
drustvo i ozbiljna veza ne idu zajedno - nikako...znam to veoma dobro...
i dok to nisam saznao i dok nisam razdvajao drustvo i djevojku..
na razlicite strane... imao sam uvijek problem..sa jednom stranom...

svako ko je bio u iole ozbiljnijoj vezi...prosao je kroz ta sr***...
tipa...vidi ga jest ga mala sredila...ne hebe nikog zivog...samo se zaljepio za nju.... Smile
papucar.... Smile

to je sasvim normana stvar..jer i ona trazi od njega da se malo vise posveti njoj...
a zene su takve kad nesto traze one to uglavnom i dobiju...
svejedno to druzenje , jednom ce prestati...jer takodjeR ni brak i intezivno druzenje sa jaranima
ne idu zajedno...
stvar je samo u tome kakve drugare imas...ako te postuju, postovat ce i tu tvoju volju i zelju..
da vise vremena provodis sa djevojkom...
i manje ce te i trzati...i traziti od tebe da se s njima motas po nekim mjestima...
po kojim se obicno motas kad nisi u vezi...
barem sam ja takav i imam razumijevanje kao i sto imam , i sto sam uvijek imao takve jarane...

a sto se tice ribanja kupatila...sve je to do onog sta te roditelji nauce...
mene su naucili da ne pravim urnebes po prostoru u kojem zivim..
i ako ga napravim, naucili su me da to za sobom sklonim i sredim...
nije mi kao klincujednom rekao otac...sklanjaj to za sobom...
kako ti nije zao tolika momcina a ostaviti takvo sr*** majci da cisti za tobom...
za razliku od mnogih, to sam shvatio na pravi nacin... Smile

jer iako zivim sa nekim taj nije duzan da trpi moju prljavstvinu...
ne bih mogao sebe da zamislim da se obrijem i ostavim pribor za brijanje i lavabo u neredu... Smile
samo zato sto to nije "muski posao"..ili sto imam nekog ko ce to bez rijeci pospremiti i ocistiti...
kao sto bi i ja za njom pocistio...ali bi pomislio vidi je matere ti...kakvo je sranje ostavila za sobom... Smile
kad svako iza sebe skloni nered manje ga ima za pospremiti, za obadvoje...
ali eto nas narod je takav...sve ono sto on ne zeli i ne voli..misli da to tako treba..da bude...
i da svi tako treba da rade...ili ne rade...
kao sto se mene ne tice sto neko to ne skloni za sobom..tako me se ne tice sto ce neko
da me nazove puki...mada u mojoj kuci sumnjam da bi me neko tako nazvao...
a da ne poljubi vrata istog momenta..pa ja bio moj otac ili majka....
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 09:04:34 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:21:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.