Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:15:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Papucar"  (Pročitano 16274 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
do toga ne dolazi kad su ljudi normalni..kad se slazu i postuju uzajamno...
samo nekim ocitio pojam postovanje ...ne lezi kao neka valjana karakterna osobina ..
traze da ih se postuje dok oni pri tome ne mogu da ispostuju jednu obicnu formalnost..
koja njoj nista ne znaci a eto tom nekom njenom muskarcu moze  mnogo da znaci..

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Sony 
Naravno, nigde ne treba preterivati. Ja sam uvek za popustljivost u vezi i da treba zaštititi i pomoći, ali ne da budeš nekoj otirač. Budi muško, imaj svoj stav, neka tvoja žena/devojka bude ponosna na tebe, jer ja stvarno ne shvatam žene koje imaju partnera papučara i kako ih to uzbuđuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ponos je zajebana stvar...ponos treba imati u svemu..
ali...kako ti rece, ne treba pretjerivati..
jer nije toliko strasno izgubiti malo ponosa, zbog osobe koju volis..
koliko je strasno izgubiti osobu koju volis, zbog svog ponosa...
normalni ljudi u svemu i o svemu mogu da se dogovore...
a najbitnije je da poznajes osobu i ona tebe...
ako se ne poznajete..a udjete u nesto ozbiljno...
vremenom dolazi do one vage...
kad neko zeli da pretegne sve na svoju stranu...
onda se javljaju problemi tipa...
je l mozes zaliti cvijece i upaliti masinu ...i smuljati nesto za klopu..
ja moram sa koleginicom da izletim da joj pomognem da  izabere jbn cipele..
a ti ono pogledas..i kazes...
to nije muski posao..mozes prvo sve to da uradis ..
to je pola sata- sat posla..pa onda idi gdje hoces... Smile

ja u takvim situacijama...samo se nasmijesim..salutiram i kazem okej... Smile
ali i kad dodjem u jedan sat posle ponoci...vecera je topla...kupatilo
i ves za presvacenje su spremni..
ona istusirana namirisana i svjeza...ceka da ja  to sve obavim...
i  upadnem u njen zagrljaj...i da je seksualno zadovoljim... Smile

ljubav , brak i veza ..nisu samo sirenje nogu i smijestanje penisa u vaginu..
to je uglavnom  seks..
a ljubav se pokazjuje na malim stvarima...
koje su gotovo nebitne a toliko puno mogu da kazu i da znace... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ponos ima musko...ponos ima zensko...treba to sacuvati i znati kada dodje do crte koja prelazi u tvrdoglavost.
Da malo predjemo na novac u ovoj temi.Recimo musko ima brdo novca (iskljucujem sluzavke),mislim da je ocigledno kako ce zena cekati sa vecerom,i sve bude potaman.Zakljucak...boji se izgubiti raskos.Takav bogatun nikada nece biti papucar,ali nikada nece biti niti voljen.Papucari se javljaju u srednjoj i nizoj klasi zivljenja,nedostatak materijalnog probudi nakazna lica u vecini slucajeva.Pocinju svadje,nezadovoljstvo,jos uz to dodamo zena ima posao a musko ne,silom prilika musko postane zensko.Vjerujem da vecina zena zeli imati muza onako kako ga ona nacrta u svojoj glavi.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia zvrr
Citat
Vjerujem da vecina zena zeli imati muza onako kako ga ona nacrta u svojoj glavi.

A ti ne želiš da imaš onakvu ženu kakvu si ti zamislio, odnosno nacrtao u svojog glavi? Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
to se zove samozivost..sebicnost..
ako s nekim zivis ne mozes da mislis samo na sebe..i da radis sta tebi odgovara...i kad je tebi to zgodno...
trebas da mislis i na tu osobu s kojom zivis..da se uskladis sa njim i on sa tobom...

probaj jednom da mu to ucinis...pa mozda nece pomijerati masinu jednom godisnje.. Smile

Ne.. to se zove "ja osim sto sve drugo radim po kuci, ja i kuvam. I to je dovoljno od mene. Ako zelis vruc obrok koji sam ja skuvala, kad se vratis sa posla podgrej ga. Ako negodujes sto je tvoje jedino da podgrejes jebenu veceru kad dodjes u kucu, tamo su vrata i zatvori ih za sobom, razmazeno djubre."

Prosto kao pasulj  Smile

AKo nemam nikakvu pomoc, izlazenje u susret i kompromise od muskarca, nemam ni razumevanja za muskarca i njegove potrebe. Moze da se povinuje mojim potrebama ili da kupi prnje i da se cisti. Mada, sa ovakvim osobama ja i nemam sta da trazim, pa su tako, svi takvi i slicni - bivsi  Smile

Ako imam pomoc od muskarca, razumevanje, kompromise i dobru volju, tada sam najbolja na svetu i mogu da ti sluzim vruc obrok u 3 ujutru bez ikakvih problema.. i da pevusim dok ga spremam...

Takodje prosto kao pasulj  Smile

Citat
da to je najgore...gdje si vidio normalnu porodicu da rucaju svi zajedno... Smile
to ti je uzasssssssss.... Smile

pricam o paru, ne o porodicnom obroku.

A i ako cemo iskreno, ti porodicni obroci (roditelji i deca) traju dok se deca ne smore .. iskreno ne bih svoje dete prisiljavala da obeduje sa mnom ako to ne zeli.. neka jede gde mu je prijatno..
« Poslednja izmena: 13. Nov 2011, 21:50:08 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N97
Ne mora zajednički obrok da bude sveto pismo, ali ne sme da bude ni retkost. To je jedan od retkih trenutaka kad je porodica na okupu, ako izuzmemo zombijevsko blejanje u u Veče sa Ivanom Ivanovićem.
Ok, smoriće se deca, šta da se radi, mora da postoji institucija zajedničkog obroka, inače dolazi do otuđenja.

A to kaže onaj koji je prvi ustajao od trpeze i najviše vremena provodio u svojoj sobi. Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2011, 22:52:02 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ne mora zajednički obrok da bude sveto pismo, ali ne sme da bude ni retkost. To je jedan od retkih trenutaka kad je porodica na okupu, ako izuzmemo zombijevsko blejanje u u Veče sa Ivanom Ivanovićem.
Ok, smoriće se deca, šta da se radi, mora da postoji institucija zajedničkog obroka, inače dolazi do otuđenja.

A to kaže onaj koji je prvi ustajao od trpeze i najviše vremena provodio u svojoj sobi. Smile
to ima samo na filmu  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Sony 

to ima samo na filmu  Smile

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72
Citat
Ne mora zajednički obrok da bude sveto pismo, ali ne sme da bude ni retkost. To je jedan od retkih trenutaka kad je porodica na okupu

Jest vala, i Marijana Mateus se za to zalaze Smile
Ona kaze da sa svojim suprugom ima bar jedan zajednicki obrok
i da se tako brak odrzava  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:15:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.